Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Şüphe ve Hayal Kırıklığı Seni Oldukça Etkilemiş Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Kasım 2019, Cuma

Aşk 80%
Para 80%
Sağlık 40%

Fiziksel dayanıklılığınız bugün düşük olabilir, ancak kendinizi normal sınırlarınızın ötesine zorlamak zorunda hissedebilirsiniz. Gün boyunca kendinizi hızlandırın ve son engelin üstesinden gelmek için en son bir enerji dalgası çağırın. Kişisel meselelerinize sızabilecek ve yanlış anlamaya neden olabilecek para meseleleri üzerinde biraz depresif olabilirsiniz. Sevdiklerinizin neden mavi bir funk'ta olduğunuzu bildiğinden emin olun.

Etrafınızdaki insanlar değişiyor olabilir. Belki de yeniarkadaşlarınız olacak. Şirketinizin çalışanlarında değişiklikler olabilir ve bu yeniarkadaşlarıyla ilişkiler kurmanız gerekebilir. Ya da yakında yanınızda yaşayan yeni komşularınız olacağını keşfedebilirsiniz. Gelecekte birbirlerine yardım edebilmeniz için çevrenizdeki diğer insanlarla arkadaş olmak için de çaba gösterin.

İçinizdeki coşku yeni bir özgüven duygusuyla artıyor. Grup aktiviteleri ve diğer sosyal etkinlikler size değerlikontakları getirecek insanlarla iletişim kurmanızı sağlayabilir. Hedeflediğiniz amaçların sonunda somutlaştığını görebilirsiniz ve bu da size inananların çabasıyla olacak. Şanslı bir gününüzdesiniz, aynı zamanda da eğlenceli. Tadını çıkarın!

Zihnin berrak ve anlamaya fazlasıyla yatkın. İlgini çeken şeylere odaklanmak ise daha da kolay gelecek ve bunun yanı sıra ilgini pek de çekmeyen şeylerle de başa çıkman daha kolay olacak. Son zamanlarda bir konsantrasyon sıkıntısı yaşıyorsan, günün enerjisiyle derin bir nefes alacaksın. Zihninden sonuna kadar faydalan!Bugün adeta bir filozof kral rolüne bürünmüşsün. Hatta bir krallığın nasıl yöneltilmesi gerektiğine dair fikirlerini açık edebilirsin. İnsanlarla etkileşime geçip karşılıklı olarak birbirinizin hayatlarında olumlu değişimler yaratmak için harika bir gündesin. İlk adımı sen at ve herkesin katılabileceği tarzda stratejiler veya oyun planları sun. Bir grup koçu gibi davranırsan, "takım"ın bugün skor yapma şansı elde edebilir!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün dikkatinizi, sizinle arkadaş olmaya çalışan o kişiye verin. Çok iyi tanımadığınız birinin size ulaşmaya çalıştığını ve size yaşam öyküsünü anlatmak istediğini fark edebilirsiniz. Hayatınız ve geçmişinizle ilgili detayları paylaşmak hoşunuza gidebilir. Ya da bir tanıdığınız, size öğle yemeğine gitmeyi ya da masa tenisi oynamayı teklif edebilir. Yeni sosyal bağlantılara açık olun ve kanatlarınızı rüzgarla doldurun.

8 Kasım 2019, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay, saat 04:12-14:48 arasında boşlukta kalıyor. 14:48 itibariyle Koç burcuna giriş yapıyor. Finansal olarak rahata ereceğiniz bir zamanda olabilirsiniz. Güneş-Neptün arasında oluşan uyumlu açı sayesinde eğitimde hedeflediğiniz yerlere gelebilirsiniz. Aşk hayatınızdaki iletişiminiz romantik sözlere kendini bırakabilir. Duygularınızı gizlemek yerine dışa vurduğunuzda kazanan siz olacaksınız.

8 Kasım 2019, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Karşılıklı diyalog ve etkileşimin önemli olduğu bir gündesiniz. Fikir danışmak, soru sormak, danışmanlık almak, karşınızdaki kişinin bilgi ve tecrübesinden yararlanmak için uygun bir gün olabilir. İlişkilerinizde denge, uyum, birliktelik ruhu arayışınız artabilir.

8 Kasım 2019, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Geçmişteki kırgınlıklarınızı bugün telafi etmek isteyeceksiniz. Çalışma hayatınız ve gündelik rutinlerinizde bazı değişiklikler olabilir. Partnerinizin ailesinin ifadelerine ya daortaklarınızın sizi eleştiren tavrına çok fazla takılı kalmamalısınız.

8 Kasım 2019, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eşinizle ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. Sabrınızı zorlayan konulardan uzak durmanızda fayda var. İletişim noksanlığından biranda tartışmalar çıkabilir. Bugün ne kadar çok dengede kalmak isteseniz de; ikili ilişkileriniz de huzursuzluklar yaşanabilir. İş hayatınızda ise mücadele etmeniz gereken konular ön plana çıkabilir.

8 Kasım 2019, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi verimli ve düşünceli hissedeceğiniz bugünlerde başkalarına da faydanız dokunabilir.

8 Kasım 2019, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün planlarınızı başka insanlara bağlı olarak yapmanız gerekebilir. Yine de keyifli iletişimler sizden yana olacağı için bu sizi mutlu edecektir.

8 Kasım 2019, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün eşiniz sizi hiç beklemediğiniz bir şekilde şaşırtacak. Bu sürprizle birlikte ilişkinize olan güveniniz artacak ve daha emin adımlarla ilerleyeceksiniz.

8 Kasım 2019, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün partnerinizle diyalog kurarken kafanız karışabilir. Düşünceler havada uçuşacak ama bir mantığa oturmayacaktır. Dolayısıyla bugün akışta kalıp hayatın doğal seyrini uzaktan izleyin.Olayları değiştirmeye çalışmak size bir fayda vermez. Hayatın bazen düşük tempolu ilerleyişi de bize huzur ve mutluluk vermelidir. Bu şahane, mistik ve gizemli enerjinin keyfini sürün.

8 Kasım 2019, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sevdiğiniz insanın psikolojik sorunlarıyla ilgilenmelisiniz. Bencilce tutumunuzdan biran önce sıyrılın. İş hayatınızı aşk hayatınızla karıştırmamaya özen gösterin. Bugün yeni dostlar edinebilirsiniz. Karşınızdaki insanı iyice tanımadan özel hayatınıza ortak etmeyin.

8 Kasım 2019, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Herkese sesinizi duyurmak isteyebilirsiniz. Bir şekilde insanlar sizi dinlesin ve takip etsin istiyorsunuz. Yeni bir organizasyon yapmak için çok iyi bir gün. Hatta yeni birkurmak için de. Maddi anlamda şansınızın olduğunu hep vurguluyorum. Kolay olmayacağını da vurguluyorum. Yıkılıp ayağa çok daha kuvvetli kalkacağınız bir dönem.

8 Kasım 2019, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Başak; son günlerdebirlikleri ve ilişkiler seni uğraştırmış, kendine zaman ayıramamış olabilirsin. Sabah saatlerinde duygusal bir karmaşa yaşasan bile artık daha kararlı davranman mümkün. Bugün artık finansal konular ön plana çıkabilir, girişimlerinin bütçesini düzenleme ve kaynak bulma çabasına girebilirsin.

8 Kasım 2019, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
29° 22' 45" R
Ay
Terazi
17° 23' 50" R
Merkür
Boğa
05° 33' 42"
Venüs
Boğa
25° 07' 59"
Mars
Koç
14° 44' 18"
Jüpiter
Boğa
28° 34' 10"
Satürn
Balık
18° 04' 34"
Uranüs
Boğa
23° 28' 53"
Neptün
Balık
29° 25' 41"
Plüton
Kova
02° 02' 09"
Chiron
Koç
21° 42' 08"
Lilith
Başak
25° 30' 42"
True Node
Koç
14° 56' 45"
Son Güncelleme : 20/05/2024 00:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>