Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Nisan 2016, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Ortak dostlardan yapıcı uyarılar alacaksınız. Size bir şeyler ispat etme çabasından duyduğunuz gizli ve riskli haz, kısa sürede itici ve sevimsiz değerlendirmelere dönüşebilir.

Kendinizi beğeniyorsunuz. İş hayatına özgü becerileriniz var. İşin ritminin gerisinde kaldığınız durumlarda, bu beğeniyi en aza indirmeniz yararlı olabilir. Birkaç günlükyolculuğundan biraz kafa karışıklığı ile dönebilirsiniz.

Eleştirilere olumlu bakmanız gerekiyor, çoğu sizi olumlu anlamda değiştirmeye yönelik. Bütçeniz bugünlerde zorunlu harcamaların dışına çıkmaya pek uygun değil.

Ertelediğiniz çözümsüzlükler, beklenmedik yeni gelişmelerle bir anda ivedilik gerektirebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Akşam alacağınız bir haber, yakın bir tanıdığınıza bir ziyaret yapmanızı gerektirecek. Bu ziyarette gelecekle ilgili sevindirici fikirler alacaksınız. Bugün bazı arayanlarınız olabilir. Onlarla aranızdaki çözümsüzlüğü ileriye ertelediğinizi sanıyor olmanız, size biraz sıkıntılar yaşatabilir. Birkaç gününüzü bu çözümsüzlükle uğraşarak geçirecek gibi görünüyorsunuz.

10 Nisan 2016, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar Saat 00:27 Güneş-Uranüs kavuşumu, sizi değişime hazırlıyor. Elinize batanları, değişmesi gerekenleri, artık vadesi tamamlanmış olanları önünüze getirerek bunlardan kurtul ve arın diyor. Artık değişiyorsunuz dostlarım. Yıllar önceye göre farklı bir dünya arzunuz gittikçe içinizde büyüyor olmalı. O zaman lütfen yenilikler için önce ruhunuzu sonra bedeninizi arındırmaya başlayın. Gönülden arzu ettiklerinizi hayal edin. En çok ne isterdiniz bunları düşünün. Saat 08:59  itibariyle Ay, İkizler burcunda seyrine başlayacak. Yenilik merakımızı yükselten bu enerji, ihtiyaçlarınızı elde etmenizi sağlayacak her türlü düşünceye, öneriye açık olmamızı sağlıyor. Fikirlerimizi  insanlara ifade ederek, bilgimizi göstermeye çalışarak maddi ve manevi anlamda güçlenmek isteriz. Saat 18:59 Ay-Venüs görünümü,  iç dünyanızda sıkıntı yaratan bazı konular üzerinde durmanıza, bunları çözüme kavuşturma adına daha fazla  efor sarfetmeniz anlamına geliyor. Bu meseleleri halletmek biraz da paraya bağlı olacaktır. Hesapta olmayan harcamalarda bulunabilirsiniz. Saat 23:06 Ay-Mars karşıtlığı, maddi konularda iki yönlü hareket etmeye neden olabilir. Bir yandan ihtiyaçlarımızı elde etmek amaçlı düşünürüz, ancak diğer taraftan temkinli olmamız gerekebilir. Hesabımızı bilmemizde yarar var. Keyifli bir Pazar günü geçirmenizi diliyorum. Kalben sevgilerimle,

10 Nisan 2016, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Gücünüzün farkında olmanıza rağmen, hırslı yapınızı daha da körükleyecek sorumluluklar peşindesiniz. Toplumsal olaylarda zincirleme konuları birbirine bağlayan çalışmalarla başarılı bir grafik sizi bekliyor. Mantıklı davranışlarınızın size kazandıracağı statü sayesinde istediğiniz platformu yakalayabileceksiniz

9 Nisan 2016, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugünlerde, istediğiniz şeylerin olmasını sağlayabilirsiniz, ama ani değişiklikler için de hazırlıklı olmanızda fayda var. Hafta sonu genelinde oldukça enerjiksiniz ve enerjinizi nereye harcayacağınızı şaşırabilirsiniz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Öğle sonrası saatlerine kadar Boğa'da olan Ay, istikrarlı işlerle uğraşmamızı, yapmak istediğimiz işlerle vakit geçirmemizi ve istediğimiz neticeleri almamızı sağlayabilir. Öğle sonrasında ise, ikili durumlar kararsızlıklara neden olabilir, isteksizlik, halsizlik, uykusuzluk veya belirsizlikler hareketi zorlaştırabilir. Uranüs'ün konumu ise, bir haftadır yazdığımız gibi yine, tahmin edilmesi zor gelişmeleri, ani durumları, beklenmedik olayları, ama belki de sürprizleri ön plana çıkartabilir önümüzdeki hafta boyunca. Konu Uranüs olunca nasıl hareket edeceğini bilemediğimiz bir enerji açığa çıkıyor. Yenilikler, yenilikçi fikirler veya sürprizler olabileceği gibi, kontrol edilmesi zor durumlarda temkinli davranmanın faydası görülebilir veya aşırılıklardan ve riskli hareketlerden kaçınmakta fayda vardır. Bilimsel alanda, teknoloji başlıklı konularda veya humanizm başlıklı olaylarda, önemli adımların atılabileceği, keşif ve buluşlara açık günlerdeyiz. Bizler de, kendi hayatlarımızda tesadüfen veya yanlışlıkla yeni şeyler keşfedebilir veya deneyebiliriz. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

10 Nisan 2016, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Parasal konular üzerinde durma gereği duyabilirsiniz. Ancak harcamalarınızda daha dikkatli olmalısınız.

10 Nisan 2016, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Arkadaşlarınızla yapacağınız organizasyonlar keyfinizi yerine getirecek. Uzun zamandır görmediğiniz dostlarınız ziyaretinize gelebilirsiniz.

10 Nisan 2016, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca bulunduğunuz her ortamda kendinizi göstermek ve ön planda olmak için fırsatlarınız varken, eğer problemli giden bir ilişkiniz varsa bugün problem yaşayabilirsiniz. Enerjinizi spora, yeni insanlarla tanışmaya ve çalışmalarınıza yönlendirmeniz faydalı olacaktır.

10 Nisan 2016, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Duygusal ve manevi yönünüz bu aralar fazlasıyla etkin. Her şeye çok anlam yüklemeyin ve olaylara mantıkla yaklaşın. Bugün, maddi yönden sizi sinirlendiren konulara açıksınız.

10 Nisan 2016, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Biraz gergin ve dikkatsiz olabileceğiniz bir gün. Olaylardan çok fazla etkilenebilir, olmayacak düşünceler içine girebilir, sıkıntınızı çevrenize yansıtabilirsiniz. Duygusal tepkilerinizi kontrol altına almanız gerekiyor.

10 Nisan 2016, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün beklemediğiniz yerden bir para gelecek. Böylece önceki borçlarınızı da kapatacaksınız. İşte dikkatli olun ve kimseyle tartışmayın. Akılcı olmalı ve hakkınızı korumalısınız. Bunun için gerekli zeka ve yetenek sizde mevcut. Sevdiğinizle uzun bir yola çıkabilirsiniz.

10 Nisan 2016, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
24° 18' 04" R
Ay
Aslan
14° 38' 54" R
Merkür
Koç
28° 40' 34"
Venüs
Boğa
18° 38' 59"
Mars
Koç
10° 43' 31"
Jüpiter
Boğa
27° 19' 33"
Satürn
Balık
17° 43' 13"
Uranüs
Boğa
23° 10' 32"
Neptün
Balık
29° 18' 14"
Plüton
Kova
02° 04' 16"
Chiron
Koç
21° 26' 10"
Lilith
Başak
24° 55' 39"
True Node
Koç
14° 52' 57"
Son Güncelleme : 14/05/2024 18:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>