Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Problemleri Çözüyorsun Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Nisan 2020, Cuma

Aşk 70%
Para 40%
Sağlık 80%

Bugün sosyal anlamda güzel zaman geçireceksiniz. Rahatlatıcı bir günün tadını çıkaracağınız bir aile toplantısına davetli olabilir ya da sevgilinizle eğlenceli bir şeyler yaparak zaman geçirebilirsiniz. Yürüyüş yapabilir, bisiklete binebilir veya şehir dışına bir günlük bir geziye çıkabilirsiniz. Yeni ve ilham verici yerleri keşfetmek ilginizi çekecek. Bugün pozitif enerji ve insanlarla kendinizi çevreleyin.

Bugün, güçlü yaratıcı yapınızı geliştirecek bir gün. Kariyerinizin son seyri hakkında biraz kararsız hissediyor olabilirsiniz. Bugünün özellikleri, durumu olumlu bir perspektifle daha iyi değerlendirmenizi sağlayacak. Değişim, genellikle hazır hissetmeseniz bile iyidir. Mevcut duruma tökezleyen bir bloktan ziyade bir meydan okuma olarak yaklaşırsanız, kesinlikle üstesinden gelebileceksiniz.

Uzak bir yerde bir tatil planınız mı var? Beklenmedik küçük problemler planınızı bozabilir, bu da hevesinizi kırıp size tüm planı iptal etmeniz gerektiğini düşündürtebilir. Hatta telefon açıp bunu yapmayı bile düşünebilirsiniz. Bugün böyle bir eyleme girişmeyin. Genel durum yarınla beraber açıklığa kavuşacak gibi gözüküyor. Planınızı tekrardan dört gözle beklemeye koyulacaksınız. Odaklanın ve sakin kalın.

Bugün gezegenler sana destekleyici enerjiler sunuyor. Eğer bir ilişkiyi düzeltmek istiyorsan (ya da yeni bir tane istiyorsan) o özel insanla aranızın daha iyi olduğunu göreceksin. Yeni etkileşim yolları bulabilir ve birlikte bir gelecek inşa etmek için taze stratejiler üretebilirsin. İş hayatında ise, hayallerini gerçekleştirmek için yeni bir planla gelebilirsin.Eğitim hayatına geri dönüp herhangi bir diploma almak gibi bir planınız varsa harekete geçmenin tam zamanı. Başarıyı ve iyi şansı kendi inisiyatifinizle, becerilerinizi geliştirerek elde edeceğiniz bir dönemdesiniz. Konuşma ya da yazma alanında başarı veya uzun zamandır arzu ettiğiniz bir yolculuk nihayet mümkün olabilir. Görelim sizi!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün köprüleri yakmamaya dikkat edin, her ne kadar zihninizde olan asıl şeyi söylemekten kendinizi alamasanız da. Zira bu durum duyguların biraz incinmesine neden olabilir; yine de sonuçta diğer insanların sözlerinize vereceği tepkilerden siz sorumlu değilsiniz. Yalnızca bugün yaptığınız her şeyin belirli bir duruma veya yoruma verilen düşüncesiz bir tepkiyle değil de bilinçli bir planın sonucu olarak yapıldığından emin olun, yeter.

10 Nisan 2020, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün enerjiniz muhtemelen oldukça düşük. Sosyalleşmek, TV izlemek veya kitap okumak istemeyebilirsiniz. Muhtemelen bütün gün kendinizle ilgili ne yapacağınızı bilemiyorsunuz. Bu koşullar altında yapılacak en iyi şey dikkat dağıtıcı bir şey bulmaktır. Çalışın, heyecan verici bir kitap okuyun, komik bir film izleyin. Zihninizi uyuşukluğunuzdan çıkarın.

9 Nisan 2020, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çevren ile kendin arasındaki güven bağlarını sorgulamaya başlayabilirsin. Ani duygu fırtınaların artık diniyor, bu günlerde daha sakin ve ılımlı olabilirsin. Problemlere karşı çözümcü yaklaşımın ailen tarafından iyi karşılanıyor, sende olan değişimi fark edebilirler. Evli bir boğa burcuysan eşin ile vakit geçirmek adına ona daha çok ilgi gösterebilirsin.

10 Nisan 2020, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Maddi konularla ilgili şans bugün sizden yana olabilir. Kariyerinizle ilgili bazı beklentileriniz karşı taraftan onay görebilir. Evde kalın ve sağlığınızı önemseyin.

10 Nisan 2020, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İkili ilişkilerde duygusal yoğunluk hissedebilirsiniz. Gündeminizi eşinizle ilgili konular oluşturabilir. Eksik iletişimden kaynaklanan huzursuzluklara karşı daha anlayışlı olmanızda fayda var. Akşam saatlerinde size keyif veren uğraşlara zaman ayırabilirsiniz. Yaratıcığınızı kullanacağınız işlere yönelmek size iyi gelecektir.

10 Nisan 2020, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İlişkilerde güvence arayışınız artabilir. Nezaketi ve zarafeti elden bırakmadan ilişki içerisinde olmanız önemli. İsyan da ya kabullendirme çabası işe yaramayacaktır.

10 Nisan 2020, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ay karşıt burcunuzda ilerlerken gündeminizde ilişkileriniz var. İkili görüşmeler için uygun bir gün olabilir. Danışmanlık alabilir, bir uzmana görüş sorabilirsiniz. Hızlı ve aceleci davranmaktan uzak durmalı, karşılıklı iletişim veya ego problemlerine dikkat etmelisiniz.

10 Nisan 2020, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bitiremediğiniz bir projeye son dokunuşları yapma konusunda geriliyor olabilirsiniz. Şu noktada ne yapacağınızı hala bilmiyorsanız kesinlikle işi bilirkişilere devretmeniz gerekiyor demektir!

10 Nisan 2020, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay bugün de Akrep burcundaki seyahatine devam ediyor. Ortaklıklar ve ilişkilerle ilgili konular gündeminizi meşgul edecektir.Partnerinize duygularınızı ifade etmek için bugünü değerlendirebilirsiniz. İlişkilerinizde tutkunun ön planda olacağı bir gün.

10 Nisan 2020, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün beklemediğiniz yerden bir para gelecek. Böylece önceki borçlarınızı da kapatacaksınız. İşte dikkatli olun ve kimseyle tartışmayın. Akılcı olmalı ve hakkınızı korumalısınız. Bunun için gerekli zeka ve yetenek sizde mevcut. Sevdiğinizle uzun bir yola çıkabilirsiniz.

10 Nisan 2020, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Tamamen yeni bir alana sıçrama yapıyorsanız, temel bilgileri öğrenmek için elinizden geleni yapın. İlişkilerde birlikte vakit geçirmek önemli olduğu kadar bireysel alanlara sahip olmak da oldukça önemlidir. Sürekli aynı evde birbirinizden sıkılmamak adına birbirinize bireysel alan tanıyın.

10 Nisan 2020, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Boğa; bugün işlerinin sorunsuz bir şekilde ilerlemesi pozitif bir ruh haline bürünmene yardımcı olacaktır. Çözüm odaklı bir sürece girdiğin; ilişkilerde ve ortaklıklarda kuracağın iletişimle kararlarını sağlamlaştırabilir ve anlaşmaya varabilirsin. Aynı görüşü paylaştığın kişilerin desteğiyle bakış açın netleşebilir.

10 Nisan 2020, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
23° 50' 44" R
Ay
Aslan
08° 51' 13" R
Merkür
Koç
28° 07' 01"
Venüs
Boğa
18° 04' 08"
Mars
Koç
10° 21' 53"
Jüpiter
Boğa
27° 12' 52"
Satürn
Balık
17° 41' 11"
Uranüs
Boğa
23° 08' 53"
Neptün
Balık
29° 17' 31"
Plüton
Kova
02° 04' 26"
Chiron
Koç
21° 24' 42"
Lilith
Başak
24° 52' 30"
True Node
Koç
14° 53' 43"
Son Güncelleme : 14/05/2024 06:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>