Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Hayatında Sessizlik İsteyebilirsin Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Şubat 2021, Çarşamba

Aşk 100%
Para 50%
Sağlık 50%

Bugün cömert bir ruh halinde olabilirsiniz. Başkalarına verebileceğiniz çok fazla sevgi var. Sevgilinizi bu sevgiye boğabilirsiniz. Birlikte özel bir akşam planlayabilirsiniz. İltifatlar ederek ve çekici sohbetlerle tam anlamıyla baştan çıkarıcı bir modda olabilirsiniz. Ya da sevginizi farklı bir şekilde gösterebilirsiniz. Çocuklarınızla birlikte vakit geçirebilir ve onları yaptıkları çalışmalar konusunda cesaretlendirebilirsiniz.

Bugün gününüz çok çabuk geçebilir. Gezegenlerin enerjisi, zamanı hızlanmış gibi gösterebilir. Önünüzdeki tüm görevleri tamamlamanın zor olduğunu görebilirsiniz. Her şeyi halledebildiğinizden emin olmak için bir programa bağlı kalmaya çalışın. Günün teması hızlı iletişim olabilir. Gün boyunca yazışmalar ve telefon görüşmeleri yapabilir, müşterilerden veyaarkadaşlarınızdan sorular alabilirsiniz.

Bugün, kendiniz için uzun-vadeli planlar yapabilirsiniz. Belki, eğitiminiz hakkında düşünebilirsiniz. Belki, öğreneceğiniz yeni şeyler olabilir. Yeni teknoloji becerileri kazanmak için bir bilgisayar kursuna yazılmaya karar verebilirsiniz. Ya da, yaratıcılığınıza ilham verecek bir topluluk aktivitesine katılma kararı alabilirsiniz. Bugün, kişisel anlamda sizi daha fazla tatmin edecek bir program oluşturmak için güzel bir zaman!

Birilerinin senin yardımına ihtiyacı var. Yardım sinyali ve çağrısı alabilirsin. Belki bir komşunun başı dertte. Ona sızdıran musluğu tamir ederek veya kırık bir kapıyı onararak yardım edebilirsin. Belki de bir aile üyesi maddi olarak sıkışmış olabilir. Gelir gider hesaplarını inceleyerek onlara organize olabilmeleri konusunda destek olabilirsin.Oldukça rahatsız edici bir görüşme karanlık yanınızı açığa çıkarıp her şeyin olumsuz yönüne takılmanıza neden olabilir. Bu tuzağa düşmeyin, zira günün sonuna doğru durumun olumlu tarafı kendini gösterecek. İletişim açısından işinizi kolaylaştıracak cep telefonu, yeni bir bilgisayar gibi bir aygıt satın alabilirsiniz. Ancak gününüzün büyük bir kısmını bunu kullanmayı öğrenerek harcamayın!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün biriyle görüş ayrılığı yaşayabilirsiniz. Bazen kendinizi ateşli fikirlere kaptırabiliyorsunuz. Sizin bildiğinizin doğru, başkalarınınkinin yanlış olduğuna bir çırpıda inanıveriyorsunuz! Ancak şu an işler o kadar da siyah beyaz değil. Bugün gri kısımları da aramanız gerekebilir. Müşterek noktalarda buluşup uzlaşmaya çalışın. Bunu yaptığınız takdirde başınızı yastığa daha rahat koyacaksınız!

10 Şubat 2021, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün yöneticilerinizle, aile büyüklerinizle ilişkileriniz ön planda olabilir. Gelecek hedeflerinize odaklanabilirsiniz. Zaman zaman gelecek kaygısı içine girebilirsiniz.

10 Şubat 2021, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çok emin olamadığın konularda görüşlerini dile getirmek istemeyebilirsin. Çocuk sahibi bir Boğa burcuysan onların geleceği hakkında endişelerin ortadan kalkabilir. Gün içerisinde kabuğuna çekilmek isteyebilirsin. Hiç alışık olmadık şekilde sakinliğini koruyarak çevrenden de aynı sükûneti rica ediyorsun.

10 Şubat 2021, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Günlük işlerinizi aksatarak yapıyor olabilirsiniz. İşler birikince yetiştirememekten şikâyet etmek size fayda sağlamayacaktır. Günlük bir çalışma planı hazırlayın ve buna sadık kalın.

10 Şubat 2021, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatınızdaki konumunuzla ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. Sabah saatlerinde eğitimlerle ilgilenebilirsiniz. Göz önünde olmaktan çekinmeyeceğiniz bir gündesiniz. İşleriniz istediğiniz kadar hızlı akmayabilir. Yaşanan aksaklıklara karşı sabırlı olmanızda fayda var. Annenizle ilgili konuları gündeminize almanız gerekebilir.

10 Şubat 2021, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Görev ve sorumluluklara odaklanabilirsiniz. İş hayatınız ve kariyerinizle ilgili koşullar gündeme gelebilir. Üstleriniz ve yönetici konumunda kişilerle çatışmamaya dikkat etmelisiniz.

10 Şubat 2021, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca bulunduğunuz her ortamda kendinizi göstermek ve ön planda olmak için fırsatlarınız varken, eğer problemli giden bir ilişkiniz varsa bugün problem yaşayabilirsiniz. Enerjinizi spora, yeni insanlarla tanışmaya ve çalışmalarınıza yönlendirmeniz faydalı olacaktır.

10 Şubat 2021, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün planlarınızda herhangi bir belirsizlik olması, farkında olsanız da olmasanız da, sizi sadece gergin veya karamsar olmaya teşvik edecektir. İlerleme konusunda rahat hissetmek için gerçekten sağlam bir yol haritasına ihtiyacınız var.

10 Şubat 2021, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İğneleyici sözlerinizle, partneriniz ve çevrenizdekiler üzerinde olumsuz bir hava estireceksiniz. İstekleriniz konusunda hırsınızı ve gücünüzü birleştirmek için, enerjinizi yoğunlaştırmış durumdasınız. Yorgun düşebilirsiniz. 

10 Şubat 2021, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sosyal hayatınızın birdenbire canlanacağı ve kendinizi kalabalıklar içerisinde bulabileceğiniz bir gün geçireceksiniz. Bu yüzden görünümünüze özen göstermelisiniz. Yer aldığınız ortamlarda iyi bir intiba bıraktığınıza inandığınız sürece, oldukça rahat olacak ve iyi vakit geçireceksiniz.

10 Şubat 2021, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Kendinize uygun bir partner adayı bulabilmek için çok uğraşıyorsunuz. İş yerinizde güçlü ve başarılı bir şekilde ilerlemeye devam ediyorsunuz. Bugün kendinizi her zamankinden biraz daha duygusal hissedebilirsiniz.

10 Şubat 2021, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Kısmet dolu bir gün! Kaybettiğiniz bir şeyi, ya da bir fırsatı tekrar elde etmeniz çok mümkün. Uyanık olun ve şansın size bu lütfundan bu defa yararlanın. Çalışkanlığınız ve işinizdeki başarınız çevrenizce takdir ediliyor. Ama bu durum sizi rahatlatmamalı, çünkü işinizin doğasında rekabet var. Hem temponuzu düşürmemeli, hem de çevrenize dikkat etmelisiniz. Satın almak istediğiniz bir şey için birikiminiz yeterli olmayabilir! Sürekli sırt ağrılarından şikayetçisiniz. Artık bir doktora gitmenin zamanı gelmedi mi?

10 Şubat 2021, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
22° 58' 51" R
Ay
Yengeç
27° 40' 27" R
Merkür
Koç
27° 05' 01"
Venüs
Boğa
16° 57' 59"
Mars
Koç
09° 40' 50"
Jüpiter
Boğa
27° 00' 11"
Satürn
Balık
17° 37' 19"
Uranüs
Boğa
23° 05' 47"
Neptün
Balık
29° 16' 10"
Plüton
Kova
02° 04' 42"
Chiron
Koç
21° 21' 54"
Lilith
Başak
24° 46' 33"
True Node
Koç
14° 56' 11"
Son Güncelleme : 13/05/2024 09:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>