Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Nisan 2019, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Etkilendiğiniz kişi yeniden düşünmek istiyor olabilir. Duygularınızı açığa çıkarmama kararlılığınız, daha çözümcü yöntemler edinmenizi engellememeli. Israrcı davranışlarınızla amacınızdan uzaklaşıyorsunuz.

Zamanlama hatası, sunduğunuz projeye istediğiniz ilginin duyulmasını önlüyor. Özgün bulduğunuz düşüncenizi tartışma masasına yatırabilmeniz için çok iyi bir fırsat yaratmanız gerekiyor.

Problemli bir para meseleniz yakında çözüme kavuşacak. Harcamaları daha da azaltmalısınız. Sıkıntı çektiğiniz nedenleri, kaçınılmaz ihtiyaçların bedeli olarak tanımlamanız sizi zora sokuyor.

Bazı sorumlulukları zamanında reddetmeniz, sizi zor durumlara düşmekten kurtarabilir. Üstlendiğiniz bir yükümlülüğün size artık ağır geldiği şeklindeki düşünceniz, size belli bir çevrede puan kaybettirecek.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünlerde bir ziyaretle ilgili çevrenizde biraz hoşnutsuzluklar olacak. Ziyaretin arkasındaki günlerde biraz canınız sıkılacak gibiyse de bu sıkıntı kısa ömürlü. Akraba ilişkilerine çok bağlısınız. Bu yüzden kendi problemlerinizle baş başa kalma fırsatınız pek olmuyor. Ama bu konularda alan, veren memnun ilişkiler içindesiniz.

11 Nisan 2019, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Günün başında boşlukta hareket eden Ay, 06:31'de Yengeç burcuna geçiyor. Bugün iletişim trafiğiniz yoğun olabilir. Ay-Kiron arasındaki olumsuz açı, iletişim kurarken ağzınızdan çıkan kelimelerin yaralayıcı olabileceğini gösteriyor. İş ortamınızda özellikle toplantılarınızda, görüşmelerinizde daha yapıcı olmaya gayret etmelisiniz. Kardeşinizle veya akrabalarınızla ilgili de sizi gerebilen durumlar meydana gelebilir. Kısacası bugün kimle iletişim kuruyorsanız agresif olmaya yatkınsınız, sakin kalmaya dikkat edin.

11 Nisan 2019, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Özgüvenin tavan yapıyor!Ay, su burcunda hareket ediyor. Bugün özgüvenin adeta tavan yapacak. Hemen her konuda kendini söz sahibi hissedebilirsin. Ancak bunu heyecanıyla olur olmaz sözler vermemeye dikkat etmelisin. Söz ağızdan çıktı mı geri dönüşü olmuyor sen de biliyorsun. Ancak etrafındaki kişilerin seni anlamaları için, bu çıkışın şart olduğunu düşünmen, kendini güçlü hissetmeni sağlayacak. İlişkisi olmayan bir Boğa burcuysan tutkuyla bağlanabileceğin kişi bugün karşına çıkabilir. Evli ya da ilişkisi olan bir Boğa burcuysan, sevdiğin insanla birlikte çıkacağın tatil için alışveriş yapabilirsin. Ailenden uzakta yaşıyorsan, akşamüzeri onlarla uzun telefon görüşmeleri içinde olacaksın.

11 Nisan 2019, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Parasal konuların ön planda olacağı bir gün. Israrcı ve inatçı davranarak bir şeyler satın almamalısınız, abartıdan uzak durmakta fayda var.

11 Nisan 2019, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yakın çevrenizle ilgili konular gündeminizi oluşturabilir. İletişimin yoğun olduğu zamanlar yaşayabilirsiniz. Gün içinde eğitim konularıyla ilgili işlere yönelebilirsiniz. Kardeşlerinize zaman ayırmak size iyi gelecektir. Öğle saatlerinde aile ilişkileriniz ön plana çıkabilir. İç uyumunuzu korumak size fayda sağlayacaktır.

11 Nisan 2019, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Partnerinizle ilgili gelecek bir sürpriz ya da hoş bir tepki gününüzün muhteşem geçmesine vesile olabilir. Mesleki anlamda yeni kararlar almak için uygun bir gün.

11 Nisan 2019, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sevgili Boğa;  hayatında alman gereken sorumlulukları değerlendirirken, görüşlerini yeniden gözden geçirmek isteyebilir, etrafında kulis yapan kişileri daha rahat fark edebilirsin. Görüş ve inançlarının arkasında durman ve daha ikna edici olman gerekebilir. İç sesine güvenmeli, dışardan gelebilecek söylemlere kulağını kapatmalısın.

11 Nisan 2019, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gün boyu finansal konularda önemli kararlar almak durumunda kalabilirsiniz, hayallerinizin günün gerçeklerine uygunluğu önemli. Sosyal çevrenin desteği ile yeni eğitimlere, üretim ve planlama konularına başlayabilirsiniz.

11 Nisan 2019, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay Yengeç burcunda seyahat ederken tüm gününüzü eğitimler, kurslar, kardeşlerle beraber geçirebilirsiniz. Yemek kursunda öğrendikleriniz sizi mutlu eder. Yeni tatlar denemek sevdiklerinizle kaliteli vakit geçirmenizi sağlar. Kafe açmak, sinemaya gitmek, alışverişe çıkmak için ideal bir gün.

11 Nisan 2019, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çok neşelisiniz. Biranda birçok yerde olmak isteyeceksiniz. Eğlence, hareket, yenilik nerdeyse sizi de orada görmek mümkün. Fakat istikrarsız oluşunuz ve sık sık değiştirdiğiniz fikirler yüzündenhayatınızda zorluklar yaşıyorsunuz.

11 Nisan 2019, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 58' 13" R
Ay
Balık
16° 38' 50"
Merkür
Koç
18° 44' 29"
Venüs
Boğa
05° 30' 01"
Mars
Koç
02° 32' 20"
Jüpiter
Boğa
24° 48' 41"
Satürn
Balık
16° 53' 25"
Uranüs
Boğa
22° 33' 24"
Neptün
Balık
29° 00' 58"
Plüton
Kova
02° 06' 13"
Chiron
Koç
20° 51' 47"
Lilith
Başak
23° 44' 34"
True Node
Koç
15° 22' 58"
Son Güncelleme : 04/05/2024 01:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>