Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Çevrene Uyarılarda Bulunuyorsun Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Nisan 2022, Pazartesi

Aşk 70%
Para 60%
Sağlık 100%

Sevdiğin kişiye zaman ayırmak seni pişman etmeyecek. Aşkta daha güzel ve keyifli bir durum ile karşılaşabileceksin. Seni memnun edecek durumları kendine çekmen olası aşkta. Bu etkiyi boş geçmemelisin.

Bir işle ilgili büyük beklentileriniz var. Bugün sevdiğiniz bir arkadaşınızı bu projenize dahil etmeye çalışacaksınız. Genel anlamda bazı zorluklar yaşıyorsunuz, ama gelecek günler parlak gözüküyor.

Bugünve maddiyat ile alakalı için rahat olacak. Bir şeyleri çok da zorlamayacaksın. Hayatını olduğu gibi yaşamak ve kendini zorlamamak bugün senin için çok daha pozitif bir etki demek olabilir.

Gün içerisinde kendini fazla yormamaya özen gösterebilirsin. Her şeye aynı anda yetişmeye kalkmak seni gereksiz yere yorabilir. Bunun yerine gün içerisinde enerjini zorlamadan ve bir şeyleri belli saatlere bölerek geçirmen gerekebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sevdiğin insanlarla keyifli zamanlar geçirmek bugün seni çok daha mutlu edebilir. Ailece veya sevdiğin arkadaşlarınca geçireceğin bir gün enerjini inanılmaz artırabilir. Daha keyifli bir gün planlayabilirsin.

11 Nisan 2022, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğa burçları, Aslan burcunun Ay hareketi ve Satürn ile oluşturduğu açı bugün beklenmedik gelişmelere gebe olacak. Aşk vehayatınızda önemli kararlar almak zorunda kalabilirsiniz. Bu enerjisel durumhayatınızı etkileyerek daha önce karar verme konusunda zorlandığınız konuların yeniden gündeme gelmesine neden olacak

11 Nisan 2022, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Geçmişe önem vermeme konusunda gayret içindesin. İçinde bulunduğun durumu tutarlılıkla sürdürmeye devam etmen, senin için olumlu sonuçları da beraberinde getirecek. İletişim gezegeni Merkür, burcuna taşınıyor. Çevrendeki kişilerin sürekli olarak sorumluluklarını ertelemesi seni rahatsız edebilir.

11 Nisan 2022, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aile büyüklerinizle beraber olmak için elinizden gelenin fazlasını yapmak zorunda kaldığınız bir gün olabilir. Aile konularının işinize yansıyacağının farkındasınız. Bu hafta bununla ilgili çalışmalara odaklanabilirsiniz. Bu süreçte yorgun düşebilirsiniz ama olayları rayına sokacaksınız. Kendinizi yormadan süreci atlatmaya çalışın.

11 Nisan 2022, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ailenizle ilgileneceğiniz bir gündesiniz. Evdeki işleri toparlamak isteyebilirsiniz. Sabahtan başlayan iyimser tavrınız evdeki herkesi mutlu edecektir. Güven aradığınız durumlar yaşayabilirsiniz. Babanızla ilgili kısmetlerle karşılaşacağınız zamanlar olabilir. İlerleyen saatlerde zevk aldığınız konularda abartılı şeyler yapmak isteyebilirsiniz.

11 Nisan 2022, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kalbinizin sesini dinlemek sizi daha özgür ve mutlu yapıyor. Bahar ekinoksunun etkisi ile aktif bir şekilde hayatınızda iyileşme söz konusu.

11 Nisan 2022, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gerçek diye bir şey olmadığının; her bakış açısının ve fikrin, ne kadar objektif olursa olsun, zor kazanılmış deneyimden geldiğinin bilincine var ve aydınlanma yaşamak insanın her gün başına gelen bir şey değildir. Hayata dair yeni bir bakış açısı geliştirme aşamasındasın, fakat bu, kusurlu ilişki deneyimleriyle temellenmişe benziyor. Perspektifini sabitlemeden önce biraz daha yaşanmışlık edin.

11 Nisan 2022, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün fikirlerinizi bir toplulukla paylaşmak için önünüze bir fırsat çıkmış gibi görünebilir. Ne yazık ki, yalnızca söylediklerinizi kontrol edebilirsiniz, sizi nasıl anladıklarını değil. Çevrenizdeki insanlar, duygularınızla bile oynayabilirler, ancak sakin kalmak için elinizden gelenin en iyisini yapın ve yanıtınızla onlara düşünecek bir şeyler verin.

11 Nisan 2022, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sosyal ilişkilerinizde duygusal ihtiyaçlarınızı giderme ihtiyacındasınız. Ortak çalışmalar içinde olduğunuz arkadaşlarınızın size sunacağı tekliflere kayıtsız kalamayacaksınız. Bugün çevrenizin kalabalık olmasına canınız sıkılabilir.

11 Nisan 2022, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün dünyaya kim olduğunuzu göstermenin zamanı. Çekici kişiliğiniz sayesinde takım çalışmasına özellikle yatkınsınız. Ne bekliyorsunuz? Bu dönem sona ermeden yararlanın. Sağlık açısından kendinizi tümüyle memnun ve rahat hissediyorsunuz. Ruh ve beden dengeniz, çevrenizdekilere olumlu etki etmenize yardımcı oluyor. Yakın arkadaşlarla ortak girişimlere başlamak için en uygun zaman.

11 Nisan 2022, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Haftaya başlarken Merkür sizin burcunuza geçiş yapıyor. Elinizdeki işlere, projelere daha fazla odaklanabilir, yeni projeler geliştirebilirsiniz. Bugünlerde ailenize ve evinize daha çok odaklı olacaksınız.

11 Nisan 2022, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İlişkiniz konusunda akılcı ve ileriye dönük kararlar alabileceğiniz bir gün. Partnerinizin size bir sürprizi var. İşyerinde yaratıcılığınızı daha çok gösterebileceğiniz bir değişiklik önerisiyle karşılaşabilirsiniz. Karşınıza kariyerinizi ilgilendiren bir yolculuk çıkabilir. Değerlendirme konusunda çok gönülsüzsünüz ama işinize çok yarayacağından emin olun. Günlük harcamalarınızın çoğu gerekli değil gibi! Yemek yerken acele etmeniz, sağlığınızı etkiliyor. Yemekleri çok çiğnemeden yutmayın.

11 Nisan 2022, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 08' 36" R
Ay
Terazi
02° 07' 27"
Merkür
Boğa
03° 46' 42"
Venüs
Boğa
23° 33' 15"
Mars
Koç
13° 45' 45"
Jüpiter
Boğa
28° 15' 60"
Satürn
Balık
17° 59' 34"
Uranüs
Boğa
23° 24' 25"
Neptün
Balık
29° 23' 56"
Plüton
Kova
02° 02' 44"
Chiron
Koç
21° 38' 19"
Lilith
Başak
25° 22' 10"
True Node
Koç
14° 56' 03"
Son Güncelleme : 18/05/2024 17:41

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>