Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Arabulucusun Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Ocak 2020, Cumartesi

Aşk 80%
Para 20%
Sağlık 20%

Bugün, aşk haaytınızda ileriye doğru adım atmaya istekli olabilirsiniz. Belki de sizin için özel olan birine niyetinizi belli edebilir, evlenme teklifinde bulunabilir veya sizinle beraber olmasını isteyebilirsiniz. Veya şu anda evliyseniz, yeni bir ev satın almayı veya yaşam ortamınızı biraz iyileştirmeyi düşünebilirsiniz. Büyük düşünün ve hayallerinizi gerçekleştirme konusunda cesaretli olun.

Bugünyükünüzü organize edebilirsiniz. Kontrol listeleri ve not alma konusunda titiz bir ruh hali içinde olacaksınız. Bütçe ve fatura gibi konulara odaklanmış olabilirsiniz. Veya bir müşteri ya darehberi veri tabanı oluşturmaya çalışıyor olabilirsiniz. Geçtiğimiz yıl insanların size verdiği eski kartvizitleri inceleyin. Size ileride yardımcı olabilecek birisinin adıyla karşılaşabilirsiniz.

Bugün, kendiniz için uzun-vadeli planlar yapabilirsiniz. Belki, eğitiminiz hakkında düşünebilirsiniz. Belki, öğreneceğiniz yeni şeyler olabilir. Yeni teknoloji becerileri kazanmak için bir bilgisayar kursuna yazılmaya karar verebilirsiniz. Ya da, yaratıcılığınıza ilham verecek bir topluluk aktivitesine katılma kararı alabilirsiniz. Bugün, kişisel anlamda sizi daha fazla tatmin edecek bir program oluşturmak için güzel bir zaman!

Odaklanma ve kararlılık bugün senin için kolay olacak. Genel olarak konsantre olmakta sıkıntı yaşamasan da, arada sırada doğal olarak herkes gibi dağılabiliyorsun. Ama bugün değil. Günün enerjisi seni daha güçlü kılacak ve çoğu şeyin üstesinden gelebileceksin. Hesaplamalar ve yaratıcılık içeren meseleler konusunda hızlı olacaksın. Diren ve başar!Hızlı konuşan biri ya da hoş olmayan bir durum özgüveninizi sarsmış olabilir. Her şey göründüğü gibi olmayabilir. Yüzeyden uzakta filizlenen derin anlamlar olabilir ve vakti gelince bunları görmediğiniz için hata edebilirsiniz. Tetikte durun ve ayaklarınızı yere sağlam basın. Yeni çıkan aletler ve büyük sözler, pazarlandıkları kadar muhteşem olmayabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Uzlaşmaya varmak istemediğiniz bazı ailevi anlaşmazlıklar içinde kalabilirsiniz ve tüm bu biriken aşırı stresi atmak ve kendinizi bu durumdan kurtarmak için başkalarına sürekli bağırmak isteyebilirsiniz. Ama tüm bu olayların ardına gizlenmiş bir takım faydalı şeyleri gözden kaçırmamak için dikkatli davranın. Oralarda bir yerlerde gizlenmiş bir hazine olabilir. Sinirlenmek yerine gözlerinizi dört açın!

11 Ocak 2020, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgilinizin ilişkinize yönelik beklentileri o kadar anlaşılmaz şeyler değil. Ona daha zaman ayırabilir ve beraberliğinizde daha verici davranışlar içine girip çelişkileri yok edebilirsiniz. İşinizde çalkantılı bir gün yaşayabilirsiniz. Tamamlanması gereken işler biraz huzursuzluk yaratsa da başarıya yakınsınız. Karşınıza çıkacak fırsatları görmeye ve iyi değerlendirmeye çalışın. Düşündüğünüz şeyleri uygulamak için vakit kaybetmeyin. Bugünlerde harcama konusunda ipin ucunu biraz kaçırdınız!

11 Ocak 2020, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

01.56 - 14.15 saatleri arasında Ay Boşlukta hareket edecek. İçinde bulunduğun olayların akışından çok, kendi beklentilerine odaklanıyorsun. İnsanların neler düşündüğü bugün seni daha az ilgilendiriyor. Uzun telefon konuşmaları yapabilirsin. Arkadaşlarınla yapacağın ödev ya da proje konusunda fikir ayrılıkları oluşabilir. Orta yolu bulan taraf yine sen oluyorsun. Sorunları büyütmekten yana değilsin. Kendini daha sağlıklı ifade edebilirsin.

11 Ocak 2020, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün hem özel hem de sosyalhayatınızdaki ilişkilerde gerilimi çok iyi yönetmeniz gereken durumlarla karşılaşabilir ve kendinizin bu noktada çetin bir sınavdan geçtiğinizi düşünebilirsiniz. Kendinizle baş başa kalmak ve değiştiremeyeceğiniz şeyler üzerinde ısrarcı tavrınızdan uzak durmak size iyi gelecektir.

11 Ocak 2020, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ziyaretler, hareket ve konuşmalar açısından verimli geçebilir. Hassasiyetlerinizi daha iyi anlatabilirsiniz.

11 Ocak 2020, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde güvendiğiniz şeylerle alakalı emin olamadığınız, yer yer sarsıcı durumlar yaşanabilir. Hayatta en çok kendinize güvenmeniz gerektiğini hep hatırlayın.

11 Ocak 2020, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugünkü Yengeç burcu tutulması ile yakınlarınızla daha fazla iletişimde olup, onların sorumlulukları ve duygusal bağlarınıza daha çok odaklanacağınız 6 aylık bir döngü başlıyor.

11 Ocak 2020, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bir şeyler bittiğinde yeniliklerin başlayacağını anlayacak kadar çok deneyime sahipsiniz. Bu yenilik konseptine sıkı sıkıya tutunmaya devam edin. Çok faydasını göreceksiniz.

11 Ocak 2020, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay öğlen saatleri itibariyle Aslan burcunda seyahat etmeye başlayacak. Bugün ailevi konularla ilgilenmek, evde vakit geçirmek isteyebilirsiniz.Kendinizle ilgili alacağınız bir karar ailenizde şaşkınlığa sebep olabilir. Ailevi konular için harcama yapmak durumunda kalabilirsiniz.

11 Ocak 2020, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kısa bir yol yapacaksınız. Gideceğiniz yerde ilginç kimseleri tanıyacaksınız. Para konusunda şu sıralar çok kısmetlisiniz. Yalnız para ile ilgili fırsatları anında ve yerinde değerlendirmelisiniz. Seviyor ve seviliyorsanız birlikte yeni bir çevreye gireceksiniz. Her konuda anlaşma var.

11 Ocak 2020, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Eşinizin çevresi ve kendi çevrenizle olan ilişkilerinizi toparlamak istiyorsunuz. Kimse ile aranız küs kalsın istemiyorsunuz. Pozitif tutum içindesiniz. Herkese iyi tarafından bakmaya çalışıyorsunuz. Sonradan kırılıp üzülmemek için biraz daha tedbirli davranabilirsiniz.

11 Ocak 2020, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Boğa; ev ve aileye dair konularda bazı gelişmeler yaşanması acele edip girişimlerde bulunmana yol açabilir. Yaşadığın yerden taşınmayı ya da yeni bir gayrimenkul edinmeyi düşünerek araştırmalar yapabilirsin. Aile içinde liderliği ele alman gerekebilir. Finansal krizlerin çözümünde cesur kararlar alabilirsin.

11 Ocak 2020, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 45' 03" R
Ay
Terazi
09° 36' 33"
Merkür
Boğa
04° 38' 49"
Venüs
Boğa
24° 19' 49"
Mars
Koç
14° 14' 33"
Jüpiter
Boğa
28° 24' 55"
Satürn
Balık
18° 02' 02"
Uranüs
Boğa
23° 26' 37"
Neptün
Balık
29° 24' 48"
Plüton
Kova
02° 02' 27"
Chiron
Koç
21° 40' 12"
Lilith
Başak
25° 26' 22"
True Node
Koç
14° 56' 38"
Son Güncelleme : 19/05/2024 08:50

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>