Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Ne Düşünürsen Onu Yaşıyorsun Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Mart 2020, Perşembe

Aşk 10%
Para 40%
Sağlık 80%

Şehvetli tarafınız bugün kendini gösterebilir ve etrafınızdaki insanları çekici bulabilirsiniz. Erotik romanlar ve filmler birdenbire ilginizi çekebilir. Romantik karşılaşmalar yoğun ve tutkulu olacak bu yüzden onlar için yeterince vakit ayırdığınızdan emin olun! İyi eğlenceler!

Gölgede kalmış gibi hissediyor olabileceğinizin veya çabalarınızın tamamen tanınmaması gerçeğinin farkına varın. Tüm bu çalışmaları başkaları için yaptığınızı hissedebilirsiniz ve çünkü henüz karşılığında hiçbir şey elde edemediniz. Önemli olan, yapmak istediğiniz şeyleri yaptığınızdan emin olmaktır. Onları kendiniz için yapın. Karşılığında sizin için bir şeyler yapılmasını beklediğiniz için, başkaları için bir şey yapmayın

Oldukça gerçekçi ve pratik bir insansınız. Fakat bugün bir tutam nostaljiye yenik düşebilirsiniz. Siz bu hissi bastırmaya çalıştıkça, eski anılar yüz üstüne çıkmaya devam ediyor. Belki de bugün bu nostaljiye kapılmalısınız. Geçmişteki bu insanlar ve olaylar hafızanızı sarsabilir ve bastırılmış bazı şeyleri ortaya çıkarabilir. Bunu söylemek tabii ki çok zor fakat her zaman size ağır gelen şeyin üstüne gitmeniz iyi olacaktır.

Enerjini yapıcı şeylere kanalize et ve insanlarla önemli bağlantılar sağlamaya çalış. Yapıcı eleştiriler ve manipülasyon arasında ince bir çizgi vardır. Sonuncusundan kaçınmalısın. Senin için engel oluşturan bir şeyler olduğunu fark edebilirsin. Aslında bu kısıtlama senin hayrına; yoksa her eylemin abartılı olması sebebiyle çeşitli sıkıntılara davetiye çıkarabilirdi. Enerjine güven ve içgüdülerini takip et.Doğuştan gelen kibarlığınız ve iyi huylarınızın mükafatını bugün alacaksınız. Size çok saygı duyan biri, gelirinizi artırma ihtimali vaat eden bir fırsatla kapınıza gelebilir. Bu kişiyi çok uzun zamandır tanıyor olabilirsiniz, ve ikiniz iyi geçiniyorsunuz. Bu fırsatı memnuniyetle kucaklayacak ve caydırıcı hiçbir yan bulamayacaksınız. Peşinden gidin! Giderseniz, geleceğiniz toz pembe bir hayal kadar güzel olacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün başka insanlardan bazı olumlu geri bildirimler alabilirsiniz. Muhtemelen kalabalık bir insan grubuyla sosyalleşiyor olacaksınız. Arkadaşlığınızdan çok keyif aldıkları için insanların gözleri sizi arıyor olabilir. Onları zekice esprileriniz ve sıcacık hikayelerinizle eğlendireceksiniz. Burcunuz gerçekten bir seyirci kitlesine sahip olmaktan çok hoşlanıyor, bu nedenle de sahneye çıkmaktan çekinmeyin. Onlara coşkulu kişiliğinizi ve eşsiz mizah anlayışınızı göstererek biraz neşe saçın.

12 Mart 2020, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

İkili ilişkiler açısından hareketli bir gün olabilir. Danışmanlık almak, karşınızdaki kişinin bilgi ve tecrübesinden yararlanmak için uygun bir gün olabilir. İlişkilerinizde denge, uyum, birliktelik ruhu arayışınız artabilir.

12 Mart 2020, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün beklentilerinin tam anlamıyla karşılandığı bir gündesin. Gözünden en küçük detaylar dahi kaçmıyor. Yakın arkadaşlarınla bir araya gelmek istesen de belli sorumlulukların aklına gelebilir. İşlerin yoğunluğu sevdiğin kişilere vakit ayırma konusunda seni sıkıştırabilir. Aklındaki bazı şeyleri arkadaşlarınla dertleşip çözmek isteyebilirsin. Bugün kendine daha fazla özen gösterebilirsin. Harcamalarına dikkat et!

12 Mart 2020, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

 Bugün, yakın çevrenizle ilgili gizli kalmış söylemler yüzünden bazı sorunlar yaşayabilirsiniz. Maddi beklentilerinizi karşılayacak konularınız bugünün gündemini oluşturabilir.

12 Mart 2020, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma hayatımızdaki sorumlu olduğumuz konularda sabırlı olmakta fayda var. Kararsızlık işlerinizin aksamasına neden olabilir. Gün içinde sizi yoran ve yıpratan konulara karşı dikkatli olmanızda fayda var. Gün içinde sağlıkla ilgili sıkıntılarınızı ihmal etmeyin. Akşam saatlerinde daha akıcı koşullar söz konusu. Arkadaşlarınızla program yapabilirsiniz.

12 Mart 2020, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gerek aşk hayatınızda karar almaktan kaçının gerekse arkadaşlarınız arasında olabilecek bir probleme dahil olup taraf tutmaktan kaçının.

12 Mart 2020, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca değer verdiğiniz kişiler ve aile ilişkilerinizde iletişim problemleri yaşayabilir, ruhsal olarak kararsızlık ve zihinsel yorgunluk hissedebilirsiniz. 17.00 sonrasında çocuklarınıza zaman ayırabilir, özel yaşamınızda seçici ve titiz olduğunuz tarafları daha yoğun hissettirebilirsiniz.

12 Mart 2020, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Çevrenizdeki gençlere bir rol model olduğunuzun farkına varın. Davranışlarınız onlara örnek oluşturuyor, biraz daha dikkatli olabilirsiniz.

12 Mart 2020, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sabah saatlerinde Terazi burcunda seyahat edecek olan Ay, Satürn ile kare açı yapacak. Gündüz saatlerinde birlikte çalıştığınız kişilerle otorite çatışmaları yaşayabilirsiniz.Ay'ın Akrep burcuna girişi ile ilişkilerinizle ilgili konular ön planda olacaktır. Akşam saatlerinde ilişkilerinizde kıskançlık temelli tartışmalar gündeme gelebilir.

12 Mart 2020, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Günlük işlerinizle veya geleceğe yönelik planlarınızla alakalı bazı olumlu gelişmeler olması mümkündür. Beklemediğiniz anda gelişen olaylar, uğraştığınız bir konuyla ilgili ani bir başarı yakalamanızı mümkün kılabilirler.

12 Mart 2020, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Zorlayıcı ve sıkıntılı bir gün söz konusu olabilir. Son dakika aksilikleri güne damgasını vuracaktır. İş yerinizde kendinizi hiç de konforlu hissetmeyeceksiniz. İmalı hareketler sizi rahatsız ediyor. Hele ki buyoğunluğunuzun arasında bir de insanlardan manevi baskı hissetmek hiç hoşunuza gitmiyor.

12 Mart 2020, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Boğa; kişisel sorunlarınla meşgul olup rutin işlerini düzenleyebilir; ayrıca sağlığınla ilgilenip organize olmak isteyebilirsin. Günün ikinci yarısında iletişime dayalı işlerde yurt dışı, eğitim veya yolculularla ilgili konularda işler beklediğin hızda gelişmeyebilir. Çalışma ortamında veya bulunduğun bir ortamda kontrolü eline almak istemen çevrendekileri rahatsız edebilir.

12 Mart 2020, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
24° 43' 23" R
Ay
Aslan
19° 57' 55" R
Merkür
Koç
29° 12' 10"
Venüs
Boğa
19° 11' 17"
Mars
Koç
11° 03' 33"
Jüpiter
Boğa
27° 25' 45"
Satürn
Balık
17° 45' 04"
Uranüs
Boğa
23° 12' 04"
Neptün
Balık
29° 18' 52"
Plüton
Kova
02° 04' 08"
Chiron
Koç
21° 27' 31"
Lilith
Başak
24° 58' 33"
True Node
Koç
14° 52' 32"
Son Güncelleme : 15/05/2024 04:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>