Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Özgüvenin Artıyor Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Nisan 2024, Cumartesi

Aşk 70%
Para 90%
Sağlık 70%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, birlikte olduğunuz kişinin ilgisini ve alakasını üzerinizde hissedeceksiniz. Mutluluğu doya doya yaşayabileceğiniz bir süreçten geçiyorsunuz. Güzel gelişmelere hazırlıklı olmanız gerekiyor.

Mesleki olarak kendinizi toparlamakta zorlanmayacaksınız. Tüm sorunları geride bırakmayı başarabileceğiniz bir süreçten geçiyorsunuz. Önceliklerinizi doğru belirlemeye devam edin.

Parasal durumunuzla ilgili bazı gelişmeler gündeme gelebilir. Elinize geçen fırsatları doğru anlamda değerlendirmeyi başardığınız sürece pek sorun yaşanmayacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hissettiğiniz ne olursa olsun kendinizi ifade etmeyi seçmelisiniz. Sakladığınız, gizlediğiniz hiçbir şey sandığınız kadar efsunlu bir etki bırakmayabilir. İletişim sorunları, maddi kaygılar söz konusu ise harcamalarınızı ve bunların altında yeten nedenleri gözden geçirmenizde fayda var.

13 Nisan 2024, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün duygularınızı daha iyi anlayacak ve ifade edecek bir enerjiye sahip olabilirsiniz. Romantik ilişkilerde derin duyguların paylaşımı için uygun bir gün olabilir. Ancak, sabit fikirli olmaktan kaçının ve esnek davranmaya çalışın. İş hayatında ise sorumluluklarınızı hatırlamanız ve üzerine düşen işleri planlı bir şekilde tamamlamanız gerekebilir. Sağlık konusunda ise yediklerinize ve içtiklerinize dikkat etmenizde fayda var.

13 Nisan 2024, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Güne güzel bir kahvaltıyla başlıyorsun. Kahvaltıdan sonra bir arkadaşınla beraber dışarıya çıkmak için hazırlanıyorsun. Yarım kalan işlerini tamamlamak isteyeceksin. Uzak bir akraban tecrübelerinden faydalanmak isteyebilir. Birine mentorluk yapmak özgüvenini arttıracak. Kendini daha da geliştirmek isteyeceksin.

13 Nisan 2024, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sosyal alanlarda aktif olabilirsiniz. Yeni projeler ve sorumluluklarda yer almak, bunların öncüsü olmak manevi olarak güçlenmenize yardımcı olabilir. Her şeyi tek başınıza üstlenmeyin. 

13 Nisan 2024, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Parasal konularda daha fazla şey yapma ihtiyacı hissedebilirsiniz. Yine de bu alanda aceleci kararlar vermemelisiniz.

13 Nisan 2024, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde kendinizi gizlemek ve siz bir şeyi açık etmeden partnerinizin anlamasını isteyebilirsiniz ancak hislerinizi söylemeniz sizi daha kolay çözüme götürecektir.

13 Nisan 2024, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün kafanda birden çok düşünce olabilir. Hayatını nasıl bir düzene oturtacağın ile alakalı yeni fikirler edinebilirsin. Arkadaşlarınla fikirlerini konuşmak da sana daha iyi gelebilir bugün.

13 Nisan 2024, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Boğa, bugün sorumluluklarınız konusunda daha büyük bir farkındalık getiriyor. Yenilik yapmak veya yeniden başlamak yerine, hayata ya yerleşip rahat etme ya da bir şeyler inşa etme arzusuyla yaklaşıyorsunuz. Artık doğrudan bir yaklaşımla ihtiyaçlarınız daha kolay karşılanır ve yeniden toparlanma şansınız olabilir. Değişimleriniz oldukça verimli olabilir ve ilişkilerinizin entelektüel yönüne daha güçlü bir vurgu yapılabilir. Diğerleri yaratıcı hedefleriniz için destek veya tavsiye verme eğilimindedir.

13 Nisan 2024, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hareketli bir sosyal yaşam içinde olduğunuz için, sadece size ait olan zamanlarda kısa bir süre sonra sıkılıyorsunuz. Bugün sizinle uzun süredir bir arada olan yakın dostlarınızla bir arada hoş saatler geçirebilirsiniz.

13 Nisan 2024, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu sıralar özel bir güç ve dayanıklılık frekansı yaydığınızdan, insanlar yardım ve destek konusunda sizden medet umacak. Enerjinizi kullanarak başkalarına yardım etmeye çalışın, böylece sizin ihtiyacınız olduğunda da mutlaka onlar yardımınıza gelecektir. Ama kendi hedeflerinizi de gözden kaybetmeyin, çünkü şu anda onlara ulaşmak için gereken güce sahipsiniz.

13 Nisan 2024, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Zihinsel ve fiziksel olarak kendinizi daha iyi hissetmeye bşalayacaksınız. Yaşamsal konularda var olan problemleri de ortadan kaldırma şansınız var. İyimserliğinizin genel olarak üzerinizde olabileceği bir süreçten geçiyorsunuz. Hata yapmadığınız sürece her şeyi daha rahat kontrol altına alabileceksiniz.

13 Nisan 2024, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizin üstüne bu aralar çok düşüyorsunuz. Bazen bu ilgiden ve alakadan bunalıyor. Kendi doğrularınızı ona da empoze etmeniz ilişkinizi bazı yönlerden çıkmaza sokabilir. Çalışma hayatında etrafınıza yaydığınız güven duygusu, sizi aranılan kişi yapıyor. İş yaşamınızda yeni ve parlak gelişmeler gündemde. İşinizi engelleyen birine karşı dikkatli olmanızda fayda var. Günlük harcamaların bazılarından vazgeçmeniz mümkün değil, bazılarını ise erteleyebilirsiniz

13 Nisan 2024, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 08' 09" R
Ay
Başak
07° 29' 54"
Merkür
Boğa
01° 01' 39"
Venüs
Boğa
20° 59' 27"
Mars
Koç
12° 10' 34"
Jüpiter
Boğa
27° 46' 29"
Satürn
Balık
17° 51' 10"
Uranüs
Boğa
23° 17' 10"
Neptün
Balık
29° 21' 00"
Plüton
Kova
02° 03' 36"
Chiron
Koç
21° 32' 01"
Lilith
Başak
25° 08' 18"
True Node
Koç
14° 53' 03"
Son Güncelleme : 16/05/2024 15:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>