Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Ağustos 2018, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugünkü coşkunuza yeterince karşılık alamayacaksınız. Siz başka bir havadasınız, o başka bir havada. Siz her şey benim olsun diyorsunuz, o ise sadece sizi istiyor. Bunu açıktan belli etmek yerine size sitem ediyor, kapris yapıyor.

Enerjiksiniz ama enerjinizi işe vermeye niyetiniz yok. Enerjinizin birazını işe yansıtmanızda fayda var. Yine takdir görüyor ve beğeniliyorsunuz. İşyerinizdeki küçük geçimsizliklerle fazla ilgileniyorsunuz.

Almak istediklerinizi ertelemenizin gereği yok. Bütçeniz küçük harcamalar için uygun. Yeterince hesaplısınız, bugün kendinizi ödüllendirebilirsiniz. Bir yakınınızın para sıkıntısını çok önemsiyorsunuz, ama onu çözmek için hiçbir çaba göstermiyorsunuz.

Enerjiyle dopdolusunuz ama enerjinizi kullanmanızda bir problem olabilir. Siz özel yaşamınızda kullanmak istiyorsunuz, oysa işte enerjinize ihtiyaç var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün uçarı bir gününüzdesiniz. Sizden haber bekleyenler var, umursamayacaksınız. Bugün sizi arayan biri kırılabilir, çünkü onunla beklediği kadar ilgilenmeyeceksiniz. İşi kırmak için bahaneler arayacaksınız. Abur cubur yemede rekor kırabilirsiniz. Biliyorsunuz, yediğiniz her abur cubur size kilo olarak geri dönecek. Enerjiniz, hareketliliğiniz kilo almanıza engel değil.

16 Ağustos 2018, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar saat 10:56-11:54 arasında etkili Ay boşluk süresince, başkalarına anlayışlı olmamızı, dengeli ve uyumlu bir şekilde hareket etmemizi gerektiren durumla karşılaşabiliriz. Böyle hallerde ne kendinizden çok şey vererek üzülmeli ne de sorunları görmezden gelerek üstünü kapatmalıyız. Saat 11:54 itibariyle Akrep burcunda ilerleyecek Ay, arzularımızı partnerimiz aracılığıyla doyuma ulaştırma ihtiyacımızı işaret eder. Aşkın derinliklerinde kaybolmaya hazır hale geliriz. İlişkimiz ne kadar zorlu olsa da, vazgeçmemiz mümkün değildir. Saat 16:27 Ay-Uranüs karşıtlığı, ilişkide karşı tarafın maddi-manevi anlamda bize dokunan tavırları, baskısı, inadı yoruyor. Hayatımız düzene girsin istiyoruz. Bu yüzden kolayca tartışmaya girebiliriz. Birilerine anlayış göstermekten yorgunuz. Saat 17:06 Ay-Satürn görünümü, mecburen bir şeylere uymaya çalışmak yerine, kendimize göre günü geçirmek arzumuzdur. Ancak yine de bir şeylerle ilgilenmek zorunda kalırız. Saat 20:38 Ay-Kuzey düğüm görünüm etkisinde, uyumlu ve adil davranacağız. Sevilmek, değerli bulunmak isteyeceğiz. Bize olumlu davranıldığında biz de aynı şekilde karşılığını vereceğiz. Aşkta, çocuklarımızla ilgili konularda, evlilik gibi meselelerde geleceğe dönük düşüneceğiz.

16 Ağustos 2018, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay, karşıt burcunda hareket ediyor. Uzun zamandır emek verdiğin konularda bugün nihayet net bir sonuç alabilir, çalışmaların ilk meyvelerini verdiğini görebilirsin. Fakat bunu sevdiklerinle paylaşmak konusunda çekingen davranabilirsin. Sosyalleşmeye ve kolayca arkadaş edinmeye meraklı yapın sayesinde güzel fırsatlar oluşabilir. Arkadaş kaybetmeyi göze almaktansa gerçekleri açıklamanın zamanı gelmiş olabilir. İlişkisi olan bir Boğa burcuysan, davranışlarına çeki düzen vermesi için sevdiğin kişiyi uyarabilirsin. Ancak konuşma tarzından dolayı tepki görebilirsin. Akşam saatlerinle ailenle bir araya gelebilir, geçmiş günleri yad edebilirsiniz.

16 Ağustos 2018, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çalışma hayatınızda siz ne kadar alttan alsanız da bazı olumsuz olayların yaşanacağı bir gün olabilir. Özellikle eğitim hayatı devam eden boğaların gelecek yaşamla ilgili bazı kararlar alma noktasında cesur olmaları gereklidir.

16 Ağustos 2018, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Uğraşmış olduğunuz işlerinizde çalışma temponuz yüksek olacağı bir gün. İş arkadaşlarınızla ilgili konular gündeminizi etkilemesi mümkün. Gün içinde eşinizle ilgili olaylar sizi daha fazla meşgul etmeye başlayabilir. Eşinizle ortak paylaştığınız finansal değerleriniz hakkında sohbet edebilirsiniz. Gayrimenkul yatırımı yapmak için karar almanız olası.

16 Ağustos 2018, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Gerçek...Toplumsal yaşamınızda bir hayli hareketlisiniz. Etrafınıza neşe saçıyor, ailenizle ilgilenmeyi biliyorsunuz. Akşam aksiliklerle karşılaşabilirsiniz.

16 Ağustos 2018, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 19.08'de Başak burcunda gerçekleşen ve etkisini ilerleyen üç güne yayacak olan dolunay ile birlikte, çocuklarınızla iletişim konusunda olumlu adımlar atabilir, aşk hayatınızda yeni tekliflerle karşılaşabilir ve kendinizi en iyi şekilde göstereceğiniz sunum ve gösterilerde yer alabilirsiniz. Dolunay size ikili ilişkilerinizde kalıcı adımlar atma imkanı sunarken, ilişkisi devam edenler için bu zaman dilimi, ilişkiyi bir adım öteye taşıyabilecek etkidedir.

16 Ağustos 2018, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, daha fazla sevdiğinize vakit ayırmak isteyebilirsiniz. Kendi üzerinizde hissettiğiniz değişimler içsel olarak stres yaşamanıza neden olabilir. İşinize gereken özeni gösteriyorsunuz aynı ilgiyi sağlığınıza da gösterin.

16 Ağustos 2018, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay’ın Akrep burcundaki seyahati partnerle derin konuları masaya yatırmanıza neden olacak.Sevdiğiniz insanın duygularına karşılık vermeniz, ilişkideki güçlü enerjiyi açığa çıkaracaktır. Karşılıklı güveni pekiştirip gelecek planlarına geçiş yapabilirsiniz. Çocuk ya da ev sahibi olmak gibi ciddi konular zihninizi kurcalar. Artık değişim zamanı kabul edin.

16 Ağustos 2018, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Görüşlerinizi kabul ettirmek konusunda çok inatçısınız ve amaçlarınız doğrultusunda ilerlemek için kararlısınız. Yine de zorlu günler var kapınızda, çünkü mutlu olmak için çok uğraşmanız gerekiyor. Yılgınlığa kapılmayın. Fakat bu zor günler kısa sürecek.

16 Ağustos 2018, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 45' 27" R
Ay
Terazi
09° 41' 31"
Merkür
Boğa
04° 39' 23"
Venüs
Boğa
24° 20' 20"
Mars
Koç
14° 14' 52"
Jüpiter
Boğa
28° 25' 01"
Satürn
Balık
18° 02' 04"
Uranüs
Boğa
23° 26' 38"
Neptün
Balık
29° 24' 49"
Plüton
Kova
02° 02' 27"
Chiron
Koç
21° 40' 13"
Lilith
Başak
25° 26' 25"
True Node
Koç
14° 56' 39"
Son Güncelleme : 19/05/2024 09:00

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>