Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Ekim 2018, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Kural dışı ilişkiler sandığınızdan çok daha yıkıcı olabilir. Düşünüp doğru bir karar vermeniz gerekiyor. Denemek istiyorsunuz. Ama sonuçları göze alabileceğinizden de pek emin görünmüyorsunuz.

Olumlu özelliklerinizi sadece işin kalitesi için kullanıyor, fazla tokgözlü davranıyorsunuz. İş yaşantınızda becerikliliğiniz ve yetenekleriniz bazı kapıları açmanızı çok kolaylaştırabilir.

Kendi kişisel harcamalarınızın dışındaki harcamaların da tedbirini almanız gerekiyor. Para sorunlarınızı eğer bazı önlemler almazsanız uzun bir zaman daha sıkıntı yaşayacaksınız gibi görünüyor.

Bazı konulara uzak kalıyor, konu sonradan önem kazandığında da bir şeyler söyleyip yorum yapma şansınızı yitiriyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün bir araya gelen burcunuzun yöneticisi Venüs ile Merkür sizi bir iletişim ustası kılabilir. Bu ustalığı kullanarak ilişkilerinizi geliştirmek için uygun bir gün olabilir, sevdiğinize seni seviyorum demek için de.

16 Ekim 2018, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar saat 02:26 Ay-Neptün görünümü, huzur verici olan duygulara, düşüncelere işarettir. Hem vizyonunuzu geliştirme hem de olumlu anlamda deneyimler yaşamanızı sağlayıcıdır. Dostluklarınız konusunda gerçekçi olunuz. Kimlerle nasıl bir sosyal ilişki yaşıyorsunuz bunlara dikkat ediniz. Kısa vadeli düşler yerine uzun soluklu bir gelecek için yaratıcı düşününüz. Saat 11:53 Ay-Pluto kavuşumu, sorumluluklarının farkında, tutarlı ve sağlam olana yönelen sizler için bu enerji gayet olumlu. Elinizdekilerin kıymetini bildiğiniz için, hem sorumluluklarınızla başa çıkabilir hem de arzu ettiğiniz şekilde ilerleyebilirsiniz. Saat 21:01 Oğlak burcunda ilkdördün, duygularımız ile isteklerimiz arasındaki gerilimin işaretçisidir ve baskı yaratır. Siz yaşamınızı düzene sokmak ve önünüzü görmek istersiniz. Bazılarımız eğitim hayatında mücadele verir ve ileride iyi bir meslek sahibi olmak için çabalar. Kimileri maddi ve manevi sıkıntıları sona ersin diye çalışır. Ekmeğini ister yurtdışında ister başka bir şehirde aramak için çabalar. Bir kısmımız yıllardır yurtdışında, artık anayurduna dönüp sevdiklerine kavuşmak ister. Kimi mecburi bir görev dolayısıyla ailesinden uzaktadır, sevdiklerini özler. Bütün bunların gelip dayandığı nokta,güç sahibi olmak, doyumlu bir yaşam sürmektir. Tabii ki kolay değildir. İş ortamı acımasızdır. Bazen haksızlıklar üstümüze gelir. Doğru düzgün çalışamayız. Kimi zaman hiç ummadığımız bir sağlık problemi nedeniyle hayatımızı istediğimiz gibi yaşayamayız. İş ortağımız veya ortaklarımızla anlaşamayız. Yıllarca çabaladığımız halde ikinci sınıf bir rolün içinde hapsolur kalırız. Kimi zaman zorunluluklar nedeniyle susup sabrederiz. Bazen ne kadar kaçsak da yakalanırız. İşte bugün, bir yandanhayatındaki belirsizlikler, geçmiş sıkıntılarla mücadele ederken diğer yandan kendimizi ortaya koymaya çalışırken yorulacağız. Sakin olmak durumundayız.

16 Ekim 2018, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Angarya işlerden kurtulma günü; ufak problemlere pratik çözümler getirerekyükünü azaltacaksın. Etrafındaki insanların sana yönelik tavırları, ruh halin üzerinde belirleyici olabilir. Duygusal anlamda yaşadığın ilişkilerde, duygularını saklamaya yönelebilirsin. Bazı kişiler senin için, duygusuz dese de, aslında böyle değilsin. Sadece daha önce yaşadığın hayal kırıklıkları yüzünden, kendini saklamayı tercih ediyorsun. Yine de kendini kapatmaman hayatın akışı için önemli olabilir. Duygularına ve mantığına aynı anda söz geçirebilirsin. Evlilik hazırlığı içindeysen, düğünün detayları ile ilgili yakın arkadaşından yardım alabilirsin. Son zamanlarda geçmeyen bir baş ağrısı yaşıyorsan, doktora görünmende fayda var.

16 Ekim 2018, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Eğitim, basın veya medya ile ilgili konularda çeşitli araştırmalar yapabilirsiniz. Projelerinizi başlatmak için gereken bütün şartları oluşturmak adına bugünü değerlendirebilirsiniz.

16 Ekim 2018, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ilgilendiğiniz konularda bütünü görmek daha kolay olacaktır. Sabah saatlerinde keyif aldığınız konularla ilgilenebilirsiniz. Çevrenizdeki insanlarla farklı iletişim yolları kurabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konuları daha fazla anlatma isteği içinde olabilirsiniz. İlerleyen zamanlarda duygusal değişimler yaşamak sizi zorlayabilir.

16 Ekim 2018, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İç dünyanızda mutlusunuz. Hayallerinizle baş başa kalarak keyifli aktivitelerde bulunacaksınız.

16 Ekim 2018, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 19.08'de Başak burcunda gerçekleşen ve etkisini ilerleyen üç güne yayacak olan dolunay ile birlikte, çocuklarınızla iletişim konusunda olumlu adımlar atabilir, aşk hayatınızda yeni tekliflerle karşılaşabilir ve kendinizi en iyi şekilde göstereceğiniz sunum ve gösterilerde yer alabilirsiniz. Dolunay size ikili ilişkilerinizde kalıcı adımlar atma imkanı sunarken, ilişkisi devam edenler için bu zaman dilimi, ilişkiyi bir adım öteye taşıyabilecek etkidedir.

16 Ekim 2018, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İlişki içinde olduğunuz insanlara yüklediğiniz anlamlar aklınızı karıştırıp, gönlünüzü yorabilir. Kendi ideallerinizi ön plana alırsanız daha doğal bir seyir içinde ilerlersiniz. Gün boyu baskı altında ve yorgun hissedebilirsiniz.

16 Ekim 2018, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Haftanın ilk yarısında rasyonel düşüncelerden uzaklaşmak isteseniz de hayatınızdaki kadın figürlerinin baskıcı tutum ve davranışları sizi yorar. Siz anlayışlı yaklaşımınız ile taleplere cevap verirsiniz. Herkesin derdine derman olmak alışkanlık haline gelmiş. Bu yüzden kendi duygusal ihtiyaçlarınızın da sesine biraz kulak verin. Kendiniz ne denli güçlü olursanız etrafınıza da o kadar faydanız dokunur.

16 Ekim 2018, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün aşırı çekicisiniz. Sizi görenler hemen etkilenecekler. Yeni ilginç kimseleri tanıyacaksınız. İş durumunuz iyi. Para durumunuz fevkalade. Size türlü yerden irili ufaklı para gelecek. Paranın bir bölümünü kendiniz harcayacaksınız. Diğer kısmını sağlam yatırımlara yönledirin.

16 Ekim 2018, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 31' 01" R
Ay
Terazi
06° 43' 22"
Merkür
Boğa
04° 18' 38"
Venüs
Boğa
24° 01' 53"
Mars
Koç
14° 03' 28"
Jüpiter
Boğa
28° 21' 29"
Satürn
Balık
18° 01' 05"
Uranüs
Boğa
23° 25' 46"
Neptün
Balık
29° 24' 28"
Plüton
Kova
02° 02' 34"
Chiron
Koç
21° 39' 28"
Lilith
Başak
25° 24' 45"
True Node
Koç
14° 56' 28"
Son Güncelleme : 19/05/2024 03:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>