Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Ekim 2018, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşkın doğal gelişimine izin vermelisiniz. Baskıcı sabırsızlığınızla, onu uzaklaştırabilirsiniz. Bu akşamki buluşmanızda onun kendini ifade etmesini sağlamalısınız.

Epeydir süregelen olumsuzlukları bir bir ortadan kaldırıyorsunuz. Özel yaşamınızda gösteremediğiniz sabrı,yaşamınızda gösteriyor ve karşılığını fazlasıyla alıyorsunuz.

Sıkıntılı dönem geride kalıyor. Paranın önemini biliyorsunuz. Birkaç yerde küçük yatırımlarınız var. Aile içinde bu anlamda bir disiplin oluşturmaya çalışıyorsunuz.

Son günlerde sağlığınızı çok fazla ihmal ediyorsunuz. Bu gidişle hasta olacaksınız ve işlerinizi aksatacaksınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Merkür'ün bugün burç değiştirmesiyle birlikte ikili iletişimin ve diyalogların artacağı bir döneme ilerliyorsunuz. Eşinizle, sevgilinizle ve ortağınızla daha sık görüşebilirsiniz. Birlikte yapacağınız seyahatler gündeme gelebilir.

11 Ekim 2018, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar, Saat 01:02 Ay-Mars görünümü, muhalif kişilerle hesaplaşmanın veya mücadelenin göstergesidir. Bunlar bizi İçten içe yormakta ve istediğimiz gibi adımlar atmamıza engel olmaktadır. Bu yüzden gerginlik duyabiliriz. Dürüst davranmayan insanlardan hoşlanmayız. Saat 01:15 Ay-Venüs kavuşum etkisinde, partnerinizin sözleri ve davranışlarında tutkulu, ilişkisinde baskın tavırlı olduğunu görüyoruz. Bir yandan problemleri çözmeye çalışırsınız diğer taraftan ne olacaksa olsun artık diyerek tavır alabilirsiniz. Saat 05:29 Venüs-Mars görünümü, eşler (partner) arasındaki ilişkide geçmişe ait sorunların veya durumun tekrar gözden geçirilmesini sağlar. Venüs gerilediği için beraberlikte dargınlık, kırgınlık veya anlaşmazlık yaşanabilir. Bunlar ılımlı ve gerçekçi ele alınırsa, ortaklaşa çözüm bulunursa tabii ki gayet iyi olur. Yasal konular (boşanma) gibi durumlar hukuka uygun şekilde yeniden incelenmelidir. Barışmak, tekrar bir araya gelmek mümkündür. Fakat sıkıntıların üstü kapatılırsa, bunlar ileride kendini tekrar gösterir. Onun için bir şeylerin üstünü kapatmayın, konuşun, tartışmayın ve ortak bir çizgide buluşun. Bugünlerde başlayan yeni bir ilişki, karşınıza çıkan bir kişiye dikkat edin. Onu tanıyın. İş ortaklıkları,hayatıyla ilgili konularda da aynı şekilde zaman ve risk olgusunu gözetin. Saat 08:12 Ay-Neptün görünümü, aileniz, eviniz ve değer verdiğiniz her şeyi, ideallerinize göz önüne alarak ele alacağınızı gösteriyor. Hem hedefinize varmak hem de güvenliğinizi sağlamak için, inançla ilerlemenizde size yardımcıdır. Saat 09:05 Merkür-Kuzey düğüm görünüm etkisinde, partneriniz veyaortağınızla bir mesele üzerinde farklı düşündüğünüz için bir sorun yaşanabilir. Bu aileyi yakından ilgilendiren bir mesele de olabilir veya evinizle ilgili olabilir. Ortağınızla yaşanan sorun ise, ofisle alakalı veya parasal bir anlaşmazlık olabilir. Bunların çözülmesi için farklı bir yol ve yöntem gerekecektir.. Saat 16:23 Ay-Pluto görünüm etkisinde, bizden saklanan gerçekleri bilmek isteriz. Karşımızdaki doğru biri mi diye düşünürüz. Öğrenmek için iz süreriz. Duygularımız öylesine güçlüdür ki, partnerimizin her tavrını gözlemlemeye çalışırız. Gün güzelliğiyle bizleri ışıklandırsın. Gün güzelliğiyle bizleri mutlu kılsın. Kalben sevgilerimle,

11 Ekim 2018, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Gün içerisinde çalıştığın ortamda kişisel çıkarlarını korumak için adil davranmaktan uzaklaşan insanlarla çatışmana sebep olabilir. Haklı olduğuna emin olduğun konuları sonuna kadar savunmayı kendine amaç ederken, bu sefer düşüncelerini yüksek sesle dile getirmekten geri kalmayacaksın. Bulunduğun çevreye güveniyorsun, maddi konularla ilgili çabalarının seni olumlu ilerleyen günlerde olumlu etkileyecek. Kırılma, affedici ol! Bugün hayatında birine ikinci bir şans tanıyabilirsin. Aşk hayatına daha mantıklı bir tarzla yaklaşıyorsun. Akşam saatlerinde kardeşinle yapacağın telefon görüşmesinde, yakın akrabalarınla ilgili şaşırtıcı olaylardan haberdar olabilirsin.

11 Ekim 2018, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Güven ihtiyacınız sebebiyle partnerinize karşı fazla sahiplenici ve kıskanç davranışlar sergileyebilirsiniz. Bu sırada nazik davranmaya ve kırıcı olmamaya özen göstermelisiniz.

11 Ekim 2018, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İkili ilişkileriniz bugün daha çok ön plana çıkabilir. Ortaklaşa kazançlar var. Bugün karşınızdakinin isteklerini anlamakta zorlanabilirsiniz. Bu durum sizi sıkıntıya sokabilir. Uyum sağlamakta zorlanabilirsiniz. Tolerans göstermeniz gereken olaylar yaşanabilir. Sorumlu olduğunuz konulara yenilik getirme isteği içinde olabilirsiniz. Ortaklaşa işler gündeme gelebilir.

11 Ekim 2018, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Rakipleriniz işinizle ilgili gelişmeleri öğrenmek için her türlü entrikayı yapacak ama kazanan siz olacaksınız.

10 Ekim 2018, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Düşüncelerinizi uygulayacak, dostlarınızla birlikte küçük programlar yapacaksınız. Eğlenceli ve keyifli bir gün geçirebilirsiniz. Uzaklarda bulunan dostlarınızdan alacağınız haberler keyfinizi yerine getirecek. Sevdiğinizle birlikte seyahate çıkabilir, yeni programlar yapabilirsiniz.

11 Ekim 2018, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Merak edilen, beklenen kişilerle ilgili gelişmeler yaşanabilir. Geçmişten gelen hukuki konularda hareket olabilir. Sizi yoran ilişkilerden uzak durup, girişimlere odaklanırsanız gün verimli geçer.

11 Ekim 2018, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Gökyüzündeki hızlı tempo sizin dingin enerjinizle uyumsuzluk yaratabilir. Günü masaja gitmek, yoga ve meditasyon yapmak, film izlemek ve dinlenerek geçirmeniz en doğrusu olacaktır. Zira aceleci birilerine ayak uydurmaya çalışırken kendinizi bir sinir ve öfke havuzunun içinde bulabilirsiniz. Bedene değer vermek ve onun sesini dinlemek önemli.

11 Ekim 2018, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Duygularınızdaki yoğunluk davranışlarınıza da yansıyor. Ancak özellikle dikkat isteyen konularda bunu önlemeniz yararınıza olacak. Içinizdeki fırtınalarıyaşamınıza aksettirmeyin. Rahatlamak için bütün yarım kalmış işlerinizi bitirmekte yarar var.

11 Ekim 2018, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 51' 09" R
Ay
Oğlak
17° 16' 55"
Merkür
Koç
16° 41' 04"
Venüs
Boğa
00° 16' 22"
Mars
Balık
29° 16' 14"
Jüpiter
Boğa
23° 49' 11"
Satürn
Balık
16° 31' 24"
Uranüs
Boğa
22° 18' 49"
Neptün
Balık
28° 53' 24"
Plüton
Kova
02° 06' 07"
Chiron
Koç
20° 37' 32"
Lilith
Başak
23° 16' 20"
True Node
Koç
15° 22' 22"
Son Güncelleme : 29/04/2024 19:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>