Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Ekim 2018, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşkınız gitgide bir tutkuya dönüşüyor. Sevgilinizin işyerine uğradığınızda sanki bir mabede giriyor hissine kapılıyorsunuz. Sizi bu duygu yoğunluğuyla ilgili eleştirenleri ciddiye almanızda yarar var.

Bu sıralar işleriniz,ilişkileriniz,saatleriniz, kazancınız hepsi karman çorman. Bütün bu olumsuzluklarda büyük bir cömertlikle kendinizi suçsuz görüyorsunuz.

Yan gelirleriniz küçük de olsalar, bu sıkışık süreçte yine de işe yarıyorlar. Fakat ne olursa olsun kendinizi toparlamanız gerekiyor. Hafta ortasında bazı sıkıntıları atacaksınız.

Aşırı davranışları olan birine yanlış tepkiler veriyorsunuz. İlişkiyi kesmek en doğrusu olacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendinizi bazen boş yere üzüyor ve sanki bunun koşullarını oluşturuyorsunuz. Bu daha çok sabırsız, aceleci davrandığınızda oluyor. Günün ilerleyen saatlerinde bir konuyla ilgili inatla sürdüğünüz izde bir ipucu yakalayacaksınız. Ama bir hayal kırıklığı yaşayacaksınız. Bu, size insanlara daha güvenli olma konusunda bir ders olacak.

8 Ekim 2018, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar Saat 04:10 Ay-Terazi burcunda seyrine başladığında, sevilmek ve takdir edilmek ihtiyacınız yoğun olacaktır. Düşüncelerinizi verdiğiniz kararları, yaptığınız işleri doğru bulmaları gururunuzu okşar. Sorunlarla uğraşmak yerine, huzurlu bir gün geçirmek istersiniz. Bu enerji altında sizin için huzur, paradan çok daha önemli hale gelir. Çünkü huzurlu olduğunuz takdirde verimli şekilde çalışacağınızı, bedensel ve ruhsal anlamda mutlu olacağınızı gayet iyi bilirsiniz. Saat 07:37 Ay-Kuzey düğüm görünüm etkisinde, uyumlu ve adil davranacağız. Sevilmek, değerli bulunmak isteyeceğiz. Bize olumlu davranıldığında biz de aynı şekilde karşılığını vereceğiz. Aşkta, çocuklarımızla ilgili konularda, evlilik gibi meselelerde geleceğe dönük düşüneceğiz. Saat 09:48 Ay-Satürn görünümü, mecburen bir şeylere uymaya çalışmak yerine, kendimize göre günü geçirmek arzumuzdur. Ancak yine de bir şeylerle ilgilenmek zorunda kalırız. Saat 19:35 Ay-Mars görünümü, duygularımız ile arzularımız, düşüncelerimizle eylemlerimizin birbiriyle uyumlu halde olmasını sağlıyor. Yeni haftanın arzu ettiğimiz güzelliklerle geçmesi dileğimle,

8 Ekim 2018, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Nezaket ve samimiyet günü? Gereksiz kaygılara kapılmak seni ruhsal açıdan zorlayabilir, biraz sakince düşünmende fayda var. Yakın bir arkadaşınla ciddi bir konu üzerine tartışabilirsin, olaylara tek taraflı bakmanın sorunları büyüteceğini unutma. Kariyer yaşamında daha etkin bir rol alma isteğin, seni farklı bir konuma getirebilir. İnatla üzerinde durduğun, sabırla beklediğin ve neredeyse herkesin umudunu kestiği konuyla ilgili gün içerisinde sürpriz yaşaman mümkün? Özel hayatında ise oldukça kırılgan ve hassas bir yapı sergileyeceksin. Kalbi boş bir Boğa burcuysan, bugünlerde tanıştığın insanlara kendini kolay kaptırmamanda fayda var.

8 Ekim 2018, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sağlığınızla ilgili konularla daha fazla ilgilenmeniz gerekebilir. Uzmanlardan yardım alabilirsiniz. Düzenli, planlı hareket edip, zamanı yönetebildiğiniz takdirde pek çok işinizi halledebileceğiniz bir gün olabilir.

8 Ekim 2018, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma hayatınızda daha tempolu anlar yaşayabilirsiniz. Etrafınızdaki kişilerle ve iletişiminiz de kıvrak olmanız gerekebilir. Zaman alabilecek işler var. Vizyonunuzu belirlemeniz gereken zamanlar olabilir. Sağlığınızla ilgili konuları ihmal etmemeniz gerekiyor. Akşam saatlerinde arkadaşlarınızla vakit geçirebilirsiniz.

8 Ekim 2018, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Maddi manevi sürprizler, hediyeler, anlaşmalar, alışverişler veya seyahatler hayatınızı renklendirebilir. Sosyalleşmek çekiciliğinizi ve popülaritenizi arttıracaktır.

8 Ekim 2018, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca finansal konularda, miras, nafaka, burs ve prim gibi konularda ani olumlu gelişmeler yaşayabilir, paranızda artış sağlayacak konularla karşılaşabilirsiniz. İlişkilerinizde yeni başlangıçlar ve uyuma açık olduğunuz bugün, akşam saatlerinde aile büyükleriniz ve hayatınızdaki kadın figürlerle ilgili konularda duygusal olarak incinmeye açık bir zamandan geçeceksiniz.

8 Ekim 2018, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yaşadığınız yeri daha iyi yapmak arzunuz gün boyu engellerle karşılaşabilir. Amaçlar ve yaşam biçimleri değişik olduğu için insanları yadırgamayın. Cömert ve yardımsever tutumlarınız gün sonunda işinize yarayacaktır.

8 Ekim 2018, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Parasal konulara yönelik yeni atılımlarda bulunmanız mümkün. İsteklerinizi açık ve anlaşılır biçimde ifade edecek, ikna edici olacaksınız. Aile bireyleri, çocuk veya kardeşlerin sorunlarıyla ilgilenebilirsiniz.

8 Ekim 2018, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çok duygusal davranıyorsunuz. Halbuki çabuk ve mantıklı kararlar vermelisiniz. Bu durumhayatınızda zorluklarla karşılaşmanıza yol açıyor. Biraz kendinize güvenle altından kalkamayacağınızyok. Ulaşmak istediğiniz hedefe ancak böyle ulaşabilirsiniz.

8 Ekim 2018, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 52' 36" R
Ay
Oğlak
17° 37' 06"
Merkür
Koç
16° 41' 34"
Venüs
Boğa
00° 18' 13"
Mars
Balık
29° 17' 23"
Jüpiter
Boğa
23° 49' 32"
Satürn
Balık
16° 31' 32"
Uranüs
Boğa
22° 18' 54"
Neptün
Balık
28° 53' 27"
Plüton
Kova
02° 06' 07"
Chiron
Koç
20° 37' 37"
Lilith
Başak
23° 16' 30"
True Node
Koç
15° 22' 19"
Son Güncelleme : 29/04/2024 20:26

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>