Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Ekim 2018, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sizi çok heyecanlı bir yolculuk bekliyor, bulutların üzerinde uçacaksınız. İlgi duyuyor, bunu sezdirmemeye çalışıyorsunuz. Onun sempatik davranışları sizi günden güne aşka doğru götürüyor.

Çok güvendiğiniz bir meslektaşınızdan alacağınız bazı haberler henüz gizli tuttuğunuz projenizle ilgili sizi umutlandıracak. Son güne bırakma huyunuz sizi sık, sık sıkıntıya sokuyor.

Önümüzdeki günlerde yapacağınız bir ödeme bir hafta daha uykularınızı kaçıracak. Günübirlik yaşıyorsunuz. kazancınızla harcamalarınız denk gidiyor.

Arada sırada içinizden gelerek yapacağınız hoşluklarla aileniz tarafından ne kadar sevildiğinizi daha iyi anlayacaksınız. Bunu çoktandır ihmal ettiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Son zamanlardaki kararsızlığınız çok ileri boyutlara vardı. Çok inanarak kararlar veriyor, ardından acaba doğru mu yaptım diye düşünüyorsunuz. Bugün yaşayacağınız bir olay aceleyle karar vermenin zararlarını size gösterecek. Bu gün yine Cuma heyecanını yaşıyorsunuz. Tatilden önceki son gün her hafta içinizi şenlendiriyor.

5 Ekim 2018, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar, 5 Ekim saat:22:04-31 Ekim saat:22:42 tarihleri arasında Akrep burcunda gerileyecek yöneticiniz Venüs süresince ilişkide, her iki kişi de, baskın olmaya çalışır. Duygular kelimelere belki dökülmez, ilişki hakkında derinden derine düşünülür. İlişkisi sağlam çiftler için bu süreç tutkulu bir cinsellik ve birlikte olmanın mutluluğudur. Sorunlu çiftler geri hareket süresinde birbirlerine duydukları sevgi ve ilişkilerinin nasıl bir temel üzerine oturduğunu saptamalılar. Geri hareket dönemlerinde akıl gayet buluşçu çalışır. Yani istenirse cevapsız soru kalmaz. Yeter ki, her iki taraf da dürüstçe yüzleşmelerde bulunsun. Eğer tarafların sevgi olgularında bir problem yok, ancak dış veya iç nedenler yüzünden birbirleriyle anlaşamıyor iseler, bu durumda soruna neden olan konu ve şartlar masaya yatırılmalıdır. Masaya yatırılan problem eğer sizden kaynaklanmıyorsa o zaman el birliği yaparak bu problemin ortadan kaldırılması gerekir. Kaldı ki, ilişki iki kişinin ortak sorumluluğu olduğuna göre halledilmeyecek hiçbir şey yoktur. Sevgi emek ve sabır ister, karşınızdaki ile bir olabilmek için yeri geldiğinde özveri ister. Buna gönüllü değilseniz doğal olarak ilişkinin yürümesi mümkün değildir. İlişkisi yeni başlayanlar açısından bu süreç birbirinizi tanımanız için iyi bir zamandır. Benim tavsiyem, beraberlikte sizin için olmazsa olmaz diyeceğiniz kriter nedir? Bunları belirleyiniz. Birbirinize karşı dürüst olunuz. Gizli saklı hareket etmeyiniz. Bu süreç bitene kadar evlilik gibi önemli bir karar vermeyiniz. Not: Venüs geri hareketi, 5 Ekim-31 Ekim Akrep ve 31 Ekim-16 Kasım tarihleri arasında Terazi burcunda olmak üzere iki burç üzerinde gerçekleştirecektir. Gönülden sevgilerimle,

5 Ekim 2018, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün Ay öğle saatlerinden sonra boşlukta olacak. Gökyüzü özellikle çalışma ortamında rekabetçi davranabileceğini işaret ediyor. Bulunduğun ortamda, daha fazla ön plana çıkmak için çaba sarf etmen gerekebilir. Yaptığın fedakârlıkların ve emeklerin takdir görmesini isteyebilirsin. İlişkisi olan ya da evli bir Boğa burcuysan, değer verdiğin kişi ile hafta sonu gözlerden uzak bir yere seyahate çıkabilirsin. Sosyal ilişkilerde samimiyetin hemen kurulduğu, hızlı bir gün? Akşam saatlerinde katılacağın davetlerde, ilginç kişilerle tanışabilirsin. Bir yanda isteklerin öte yandan bir döngü içerisinde kendini tekrar eden problemler, günün sonunda kendini sorgulamana neden olacak.

5 Ekim 2018, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Eski ilişkilerinizin gündeme gelmesiyle birlikte yeni anlayışlar ve düşünce kalıpları kazanabilirsiniz. Yarım bırakılmış bazı meseleler tamamlanabilir ve bu gelişmeleri yaşarken ruh halinizde dalgalanmalar olabilir.

5 Ekim 2018, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sabah saatlerinde gündeminiz yoğun olabilir. Toprakla, emlakla ilgili konular dikkat çekebilir. Etrafınızdaki insanlarla uyum içinde hareket etmek isteyebilirsiniz. Gün içinde sorumlu olduğunuz konuları toparlamak isteyebilir, yakın çevrenizdeki olaylarla ilgilenebilirsiniz. Ticari anlaşmalar için uygun bir gündesiniz. Akşam saatlerinde bazı gerginlikler olabilir. Sakin kalmanızda fayda var.

5 Ekim 2018, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hukuki bir anlaşmazlığın çözülmesi ile maddi manevi hakkınızı almanın mutluluğunu yaşayacaksınız.

5 Ekim 2018, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün burcunuzun da yöneticisi olan Venüs retro hareketine başlıyor, hayatınızı biraz daha rölantiye alırken ilişkilerde eski konu ve mevzular gündeminize geri gelebilir. İlişkinizde dönüştürücü bir süreç yaşayabilirsiniz.

5 Ekim 2018, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün farklı işleri eş zamanlı yapmak için üzerinizde baskı olacaktır. İlişkilerden destek beklerken aksi bir durumla karşılaşabilirsiniz. Kendi gücünüzle yol alacağınız işlere öncelik verin. Verimsiz işleri eleyin. Çatışmalardan kaçının.

5 Ekim 2018, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugünden itibaren Venüs Akrep burcundaki geri hareketine başlıyor ve 17 Kasım'a kadar bu süreç devam edecek. İkili ilişkilerde problemli durumlarla karşılaşabilirsiniz. Sorunlu ayrılıklar gündeme gelebilir. Ortaklarınızla ilgili bir takım sırlar ya da krizler ortaya çıkar. Su akıp yolunu bulur mantığından uzaklaşmadan hayatta her sorunun bir çözümü olduğunu unutmayın.

5 Ekim 2018, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün evinizle ilgileneceksiniz. Evle ilgili değişiklik yapmanın zamanı geldi. Yaratma gücünüz sayesinde işte büyük başarı elde edebilirsiniz. Size güçlü biri destek olabilir. Para konusuna diyecek yok. Bolluk sürüyor. Sevdiğinizle aranızda ailevi sorunlar olabilir.

5 Ekim 2018, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 25' 02" R
Ay
Balık
23° 20' 44"
Merkür
Koç
19° 02' 18"
Venüs
Boğa
06° 04' 06"
Mars
Koç
02° 53' 37"
Jüpiter
Boğa
24° 55' 10"
Satürn
Balık
16° 55' 44"
Uranüs
Boğa
22° 34' 60"
Neptün
Balık
29° 01' 46"
Plüton
Kova
02° 06' 12"
Chiron
Koç
20° 53' 19"
Lilith
Başak
23° 47' 39"
True Node
Koç
15° 23' 37"
Son Güncelleme : 04/05/2024 12:44

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>