Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Eylül 2018, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkiyi ayakta tutma çabalarınız bugün olduğu gibi ilerde de doyum içinde olmanızı sağlayacak. Onun çok küçük yakınmalarını da ihmal etmemelisiniz. Klasik bir beraberlik içindesiniz ve bu ilişki uzun ömürlü görünüyor.

Aşırı bir yorgunluk içindesiniz. İşlerinizin bir kısmını üzerinizden atmak istiyorsunuz. Bunun için daha yetkili birisiyle görüşeceksiniz. Görüşme sonunda içiniz rahatlayacak. İş yaşamınız çok düzgün, çok istikrarlı.

Kısılmaz gibi görünen harcamalarda bile kısılacak bir şeyler bulabiliyorsunuz. İyi bir birikimci olduğunuz için giderlerinizi kontrol altında tutabiliyorsunuz. Aile bireylerinden birinin savurgan istekleri kesin denetiminiz altında.

Bir ticarette çok dikkatli olmanız gerekiyor. İyi niyetli olmayan birisiyle bir alışveriş içinde olacaksınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bir sağlık sorununuz var, yorgunluktan olabilir. Bugün kendinizi huzurlu hissediyorsunuz. Bir büyüğünüze yapmayı çoktandır düşündüğünüz ziyareti yapacak, bu ziyaretin ardından kendinizi ziyaretinizle sevindirdiğiniz kişiden daha mutlu bulacaksınız. Bundan sonra bu tür ilişkilerde daha duyarlı davranmaya karar vereceksiniz.

30 Eylül 2018, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar, Saat 02:16 Ay-Mars görünümü, hedefe yönelik bir şekilde ilerlemenizi sağlayıcıdır. Bilgi ve deneyimlerinizin, yeteneklerinizin uygun şekilde değerlendirilmesi, maddi ve manevi anlamda duruma bakılarak karar verilmesi yönünde önem taşıyor. Saat 04:34 Ay-Güneş arasındaki güçlü görünüm, kendinizi hemhem de finansal konularda gayet güçlü bir şekilde ifade etmenizi, dengeli ve ölçülü hareket ederek ilerlemenizde destek oluyor. Saat 17:58 Ay-Neptün görünümü, iç dünyanızda sıkıntı yaratan bazı konularda kendi isteklerinizi dile getirmeye veya öne çıkarak derdinizi anlatmaya çalışsanız da, büyükleriniz veya başka kişiler sizi anlamakta zorluk çekebilirler. Bunun nedeni iletişimsel konulardaki enerjinizin düşüklüğüdür. Söyleyeceklerinizi başka bir güne ertelemek faydalıdır. Saat 18:38 - 1 Ekim saat 21:00 arasında Ay-Boşluk etkisindeyiz. Hangi konuda olursa olsun aklımız başımızda olsun. Önceden ayarlanmış bile olsa, yine de duruma bakmanızda fayda var. Keyifli bir Pazar günü dileğimle,

30 Eylül 2018, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün olayların aydınlık tarafında kalmak isteyecek ve yakın çevrende olan tartışmalara katılmayacaksın. Ailenle bir yemek davetine katılabilir, ilginç tesadüfler yaşayabilirsin. Uzun zamandır gerçekleştirmek istediğin seyahat fırsatları önüne gelebilir. Başkalarının sırlarıyla ilgili farkında olmadan pot kırabilirsin. Zor işlerin üstesinden sabrınla gelebileceksin. Yaptığın bir alışveriş için değişiklik yapabilirsin. Yaşam ve çalışma alanında değişiklikler yapabilirsin. Para harcama konusunda biraz sakınımlı davranabilirsin. İlişkisi olan ya da evli bir Boğa burcuysan, değer verdiğin kişiyle şehir tutuna çıkabilirsin. Sağlığını ilgilendiren sorunları göz ardı etmemen gereken günlerdesin.

30 Eylül 2018, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yaşamınızda sizden gizlenen bazı olayları öğrenebilir ve önemli deneyimler yaşayabilirsiniz. Hayatınıza apayrı dokunacak olan bu olaylar sayesinde kime güvenip güvenemeyeceğinizi anlayabilirsiniz.

30 Eylül 2018, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sevdikleriniz ve keyfiniz için daha çok harcama yapabilirsiniz. Parasal konularda cömert olabileceğiniz bir gündesiniz.

30 Eylül 2018, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Maddi olarak şanslı bir gün. Kazancınızı yatırıma çevirmek için sürpriz fırsatlar çıkacak karşınıza.

30 Eylül 2018, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca Ay burcunuzda ilerlemeyi sürdürüyor, tamamlanması gereken işler varsa onlarla ilgilenebilirsiniz. Akşam saatlerinde ise alışveriş ve harcamalar gündeme gelebilir.

30 Eylül 2018, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yaşam alanınıza dair veya kişisel konularda finansal planlar gün boyu sizi meşgul edebilir. Bugün sanatsal üretim için yapılacak küçük harcamalar, uzun vadede verimli faliyetlere yol açıp, gereksiz harcamalara engel olacaktır.

30 Eylül 2018, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay tüm gün İkizler burcunda seyahat edecek. Görüşmelerinizde bol bol siz konuşup herkesi bilgilendirirsiniz. Kitle iletişim araçlarını aktif kullanmanız söz konusu. Karşınızdaki insanların kararsızlıkları ve kararsız davranışları sıkıntı yaratabilir, söz gümüşse sükut altındır sözünü unutmadan bazen sessiz kalmayı tercih edin.

30 Eylül 2018, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Herşey hemen olsun diyenlerdensiniz, ama herkes o kadar hızlı olmayabilir. Değişken ruh haliniz çevrenizdekileri şaşkına çeviriyor. Bugün onayladığınız şeyi ertesi gün ilk kez duyuyormuş gibi davranmanızı çevrenizdekiler kolay kolay kabullenemiyor.

30 Eylül 2018, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
25° 56' 30" R
Ay
Başak
05° 06' 27"
Merkür
Boğa
00° 46' 17"
Venüs
Boğa
20° 44' 35"
Mars
Koç
12° 01' 22"
Jüpiter
Boğa
27° 43' 38"
Satürn
Balık
17° 50' 21"
Uranüs
Boğa
23° 16' 28"
Neptün
Balık
29° 20' 43"
Plüton
Kova
02° 03' 40"
Chiron
Koç
21° 31' 24"
Lilith
Başak
25° 06' 58"
True Node
Koç
14° 52' 50"
Son Güncelleme : 16/05/2024 10:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>