Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Eylül 2018, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşka zamanım yok, demenize kimse inanmıyor. Yakın çevrenizde yaşanan yıpratıcı aşk ilişkisinin etkisiyle bugünlerde biraz çekingenlik içindesiniz. Size ilgi duyup yakınlaşmak isteyenler var.

Bir konuda,sahibi olan eski bir dostunuz destek olup sizi rahatlatacak. İş bağlantısı kurduğunuz biri gitgide sizde güvensizlik yaratıyor. Bağlantıyı koparma imkanını araştırıyorsunuz.

Aile içindeki para sorunlarına katkı koymaya çalışıyorsunuz Birikiminizi nerede kullanacağınız hakkında fazla bilgi sahibi değilsiniz. Önümüzdeki günlerde güven duyduğunuz konuyla ilgili birinin size çok ilginç bir önerisi olacak.

Geleceğiniz adına çok verimli bir hazırlığın içindesiniz. Ama bu konuda size yapılacak telkinleri önemsemeniz halinde bu hazırlıktan vazgeçeceksiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bir sağlık meselesine bugünlerde biraz üzüleceksiniz. Haftanın başlarında sevindirici bir haberiniz olacak. Giderek en doğruyu yaptınız. Böylece karabasanın üzerine üzerine gidilen sıkıntının nasıl yaklaştıkça küçüldüğünü gördünüz. Sizi çok düşünüp sürekli arayan bir dostunuza vefasızlık ediyor, ilgisinin karşılığını vermiyorsunuz.

29 Eylül 2018, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar, Saat 01:36-16:26 arasındaki Ay-Boşluk etkisi altında, eviniz, aileniz ve güvenceniz gayet önemlidir. Yanlış anlaşılmalar gayet doğaldır. Mademki bunun farkındasınız, şimdiden kendinizi ayarlayınız. Çevrenizdekilerin, sizi bir kurtarıcı gibi görmesi üstünüzde baskı oluşturabilir. İlişkide taraflar olarak birbirinize mesafe koyarsınız. Boşluktaki zaman diliminde sakince ilerlemek yararlı olacaktır. Saat 16:26 sonrası Ay-İkizler burcunda seyrine başladığında, iki konu önemli hale geliyor. Birincisi endişeden uzak bir şekilde parasal konularda düşünmek, ikincisi aşk hayatınız veya günlük aktivitede yapılacak işleri gerçekçi bir bakış açısıyla ele almak. Mali konularda bir taşla iki kuş vurmak istiyorsanız piyasanın durumunu gözden geçirin. Saat 20:53 Ay-Kuzey düğüm görünümü, ev satış-alış, kiralama, ailenizin ihtiyaçları, kültürel aktiviteler, okumak, bilgilenmek, görmek, gezmek, keşfetmek amaçlı harcamalar olabilir. Nereye ne verdiğinizi ve elinizdekini nasıl değerlendireceğinizi bilirsiniz. Gün boyu bir yıldız gibi parlamanız, huzur içinde paylaşımlarda bulunmanız dileğimle,

29 Eylül 2018, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay, gün boyu boşlukta hareket edecek. Çok emin olduğun bir konuda yanılman ya da olumsuz gelişmesi keyfini kaçırabilir. Artık değişim fikrini kabullenmeye başlayacaksın. Hayatının dönüm noktası olacak olaylar yaşayabilirsin. Olumlu duygularla hareket etmen kuracağın diyaloglara da yansıyacak. Bilgini arttıracak güncel konulardaki gelişmeleri takip etmek isteyebilirsin. İlişkisi olmayan bir Boğa burcuysan, yeni bir ilişkiye hızla yelken açabilirsin. Ailevi konulardaki sorunların çözüme kavuştuğunu görmek, derin bir nefes almanı sağlayacak. Bir öyle bir böyle davranan kişilere, ders içeren mesajlar verebilirsin. Her ne kadar uzak durmaya çalışsan da, duyarlı yapın seni bir çok konuyu araştırmaya itiyor.

29 Eylül 2018, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hayatınıza yeni tanışmalar ve dostluklar dahil olurken bazı arkadaşlıklarınız da bitme noktasına gelebilir. Arkadaşlık ve dostluk konularında yeni anlayış kalıpları edinebilirsiniz.

29 Eylül 2018, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hafta sonunda Ay burcunuzda ilerlerken kişisel alanda yapabileceğiniz çok şey var. Kendinizle ilgili konulara daha odaklı olabilirsiniz.

29 Eylül 2018, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yeni bir proje başlatmayı planlıyorsanız bugün doğru zaman. Sosyal açıdan kazançlı çıkacaksınız.

29 Eylül 2018, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca kendinizi neşeli, iyimser ve eğlenceli bir enerji ile ifade ederken, aşk hayatınızda ani bir teklif alabilir, ev ve yerleşime dair konularla aile ilişkilerinizde ani gelişmeler yaşayabilirsiniz. Evinizde sevdiklerinizle keyifli vakit geçirebileceğiniz bugün, ilişkilerde güç mücadelelerinden uzak durmayı tercih etmelisiniz.

29 Eylül 2018, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Huzurlu doğasını etrafa yansıtan Boğalar, bugün iyi bir dinleyicisiniz. Sevdikleriniz huzurunuzdan faydalanmak için vakit geçirmek isteyebilir. Bedensel konular, özbakım işleri sizi meşgul edecektir.

29 Eylül 2018, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İkizler burcunda seyahat eden Ay'ın ardından iletişim konusu sizin açınızdan önemli bir gündem oluşturacak. Para paylaşımları ve öz değer duygunuzu mercek altına alacağınız bir güne açıksınız. Konuşarak, kendinizi ifade ederek işinizde ön plana çıkarsınız.

29 Eylül 2018, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün kısa bir yol yapacaksınız. Yaşamınızda yenilikler görülmekte. Bunların bir bölümünü siz yapacaksınız. Önemli bir bölümü de tesadüfler sonucu gerçekleşecek. Para durumunuz iyi. Bugün bir kısmeti bölüşebilirsiniz. Mutlu bir beraberliğiniz varsa ondan uzak kalmamalısınız.

29 Eylül 2018, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 52' 55" R
Ay
Başak
28° 54' 50"
Merkür
Boğa
03° 24' 36"
Venüs
Boğa
23° 13' 12"
Mars
Koç
13° 33' 22"
Jüpiter
Boğa
28° 12' 09"
Satürn
Balık
17° 58' 29"
Uranüs
Boğa
23° 23' 29"
Neptün
Balık
29° 23' 34"
Plüton
Kova
02° 02' 51"
Chiron
Koç
21° 37' 30"
Lilith
Başak
25° 20' 21"
True Node
Koç
14° 55' 42"
Son Güncelleme : 18/05/2024 11:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>