Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Ekim 2018, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşka tövbe etmiş gibisiniz. Neden böyle bir tavır içinde olduğunuzu da kimse bilmiyor. Davetkar bakışlar içinizde bir hoşluk yaratsa da, görmezden geliyorsunuz.

Bugünlerdeyaşamınız dışında bir hayatınız yok gibi. Kendinizi tamamen çalışmaya vermiş görünüyorsunuz. Değişik planlarınız var. Hayatta karşılık bulacak mı diye endişelisiniz.

Güven duyabileceğiniz bir birikim sağlayamadınız. Böyle bir birikiminiz olmamasına ve de zor kazanmanıza karşın, kolay harcıyorsunuz. Bu yüzden genel olarak bir para sorunu içindesiniz.

İnatçılığınız dilden dile dolaşıyor. Siz ise hala daha, uyarıldığınız bir konuda inatçılık ediyor ve burnunuzun dikine gidiyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Geçmişinizden gelen bazı handikaplarınız var. Bunları aşabilmeniz için profesyonel desteğe ihtiyaç gerekebilir. Can sıkıcı bir gün yaşayabilirsiniz. Çünkü pek zevk almadığınız insanlarla birlikte olmak zorunda kalacaksınız. Bu yakınlarda sizi bekleyen sevinçli bir haber var. Bu haberle ilgili bir yolculuk yapmanız gerekecek. Aile içinde çok az rastlanır bir nedenle saygınlığınız azalmış görünüyor.

4 Ekim 2018, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar Saat 00:12 Ay-Aslan burcu seyir etkisinde, eviniz alanı içinde kendi sözünüzü dinletmek istersiniz. Fikirlerinizin onaylanması, size değer verilmesi, söylediklerinizin kabulü çok önemlidir. Saat 02:29 Ay-Uranüs görünümü, ailemizin varlığı, bize olan desteği, sevgisi ve ilgisiyle kendimizi güçlü hissedebiliriz. Eğer bu anlamda problem varsa, duygularımız inişli çıkışlı olabilir. Saat 04:02 Ay-Kuzey düğüm kavuşumu, aile hayatınız ve evinizle ilgili konularda geleceğe dönük düşünürsünüz. İş-ev arasındaki meseleleri kendi arzularınız çerçevesinde ele alırsınız. Evinizde konfor duygunuz yüksektir. Sanatsal çalışmalar, çocuklarınızla ilgili konular sizin için önemlidir. Saat 12:31 Ay-Mars karşıtlığı, bizi harekete geçirten isteklerin işaretçisidir. Her ne olursa olsun baskıya gelemeyiz. Ailemiz, yuvamızla ilgili konularda bireysel yönde aktifiz. Toplumdaki yanlışlıklara, insanların haksız yere acı çekmesine tahammül etmeyiz. Kimseye göre değil, kendimize göre fikirlerimizi ifade ederiz. Saat 18:22 Ay-Venüs görünüm etkisinde, inandığınız her şey için mücadeleye hazırsınız. Eğer partneriniz veya sizi rahatsız eden birileri veya bir şeyler varsa ona göre tavır alırsınız. Saat 19:19 Ay-Güneş görünümü, kendimizi iyi hissettiğimiz bir ortamda oluruz. Bu evimiz veya başka bir yer de olabilir. Önemli olan kafamızı rahatlamak ve biraz olsun ferahlamaktır. Günün tüm güzelliklerinin sizden yana olması dileğimle,

4 Ekim 2018, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İlk izlenimlerin önem kazandığı gün. Kalbinde dinmeyen fırtınalar gerçekleşebilir. Hazır mısın? Bugün eski defterler açılacak? Aklın bir hayli karışabilir diyor gök kubbe. Geçmişten birinin bugün karşına bir şekilde çıkması seni bir anda olduğun zamanın dışına itebilir. Çevrendeki insanlara olan duyarlılığın artarken, sağlam bir duruş sergilemeyi tercih edeceksin. İlişkisi olmayan bir Boğa burcuysan, gün içerisinde tanışacağın kişiyle ani fakat romantik bir yakınlaşma söz konusu olabilir. Alışkanlıklarını tekrar masaya yatıracak, değiştirmek istediğin huyların üzerinde bugünden itibaren daha çok duracaksın. Hayatın kumandasını elinde tutma isteğin daha da güçlenecek.

4 Ekim 2018, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Duygusal olarak tutarsız bir ruh haline geçmeniz olası bir durum. Bu sebeple kesin kararlar verirken düşüncelerinizi mantık süzgecinden geçirme konusunda biraz daha çabalamanız gerekli. Hayatınıza bir farklılık getirmek isteyebilirsiniz.

4 Ekim 2018, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün işlerinizi yeniden gözden geçirmek isteyebilirsiniz. Yetenekli olduğunuz konuları paraya çevirmek isteyebilir, konusunda uzman olan kişilerle görüşebilir, İşlerinizde desteklenmeye ihtiyaç duyabilirsiniz. Eve ait konular da önemli. Günün ikinci yarısında hareketli koşullar olabilir. Yakın çevrenizdekilerle program yapabilirsiniz. Sosyalleşmek size iyi gelecektir.

4 Ekim 2018, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

KENDİNİZLE yüzleşerek hayatınızda doğru bir süreç başlatacağınızın işaretini veriyorsunuz. Aşk yaşamınızı canlandıracaksınız. Sevgiye hasret kaldığınız için bu iyi gelecek.

4 Ekim 2018, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Saat 17.00'a kadar olan zaman dilimindehayatınızda ve partneriniz, dostlarınız, ortaklarınızla görüşmelerinizde yanlış anlaşılmalar, iletişim hataları ve genel bir motivasyon düşüklüğüne açık bir zamandan geçerken, 16.00 sonrasında iletişim yetenekleriniz ve kişisel motivasyonunuz yükseleceği için ilişkilerdeki paylaşımlarınızı daha rahat gerçekleştirebilirsiniz.

4 Ekim 2018, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gün boyu konfor arayışınız sürerken, günlük işlerdeki rahat akış size bu imkanı sağlayacaktır. Gün içinde bulunduğunuz koşulları değiştirme, yenilenme zorunlulukları açığa çıksa da huzur bulduğunuz konumu değiştirmekte zorlanabilirsiniz.

4 Ekim 2018, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay tüm gün Aslan burcunda seyahat ederken, evinizde bir davet vermek gerçekten çok keyifli olacaktır. Evinizin sunduğu konforlu, huzurlu, neşeli, sanat kokan ortam gelenleri çok memnun bırakır. Sofranızdan kuş sütü eksik olmayacaktır. Ayrıca bugün ev dekorasyonunuzu yenileyebilir, ayrıca gayrimenkullerinizle ilgili yeni kararlar alırsınız.

4 Ekim 2018, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu günlerde zekanızdan yararlanmanız ve tam anlamıyla akılcı olmanız gerekmekte. Süregelen işbirliği varsa karşı tarafın hareketlerine çok dikkat edin. Bir kısmetiniz var bunu kıskanan biri sizinle uğraşacak. Dost sandığınız bu insanın tutumu sizi şaşırtacak.

4 Ekim 2018, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 46' 38" R
Ay
Balık
28° 45' 60"
Merkür
Koç
19° 17' 15"
Venüs
Boğa
06° 31' 33"
Mars
Koç
03° 10' 46"
Jüpiter
Boğa
25° 00' 24"
Satürn
Balık
16° 57' 35"
Uranüs
Boğa
22° 36' 17"
Neptün
Balık
29° 02' 24"
Plüton
Kova
02° 06' 11"
Chiron
Koç
20° 54' 33"
Lilith
Başak
23° 50' 07"
True Node
Koç
15° 24' 05"
Son Güncelleme : 04/05/2024 21:39

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>