Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Ekim 2018, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Biten beraberliğiniz hala sürüncemede gibi. Oysa öte yandan yeni bir ilişkinin içersindesiniz. Kendinizi yeni sevgilinizin yerine koymayı becerebilirseniz, her şey yoluna girecek.

Çalışkanlık ve yetenek kolay kolay bir araya gelmez, diyorsunuz. Son günlerdekiaksatmalarınıza karşı savunmanız bu. Ama bu teselli sizi bir yere kadar götürecek, bunu bilmenizde yarar var.

Paranızı çok dikkatli kullanıyorsunuz. Harcamalarınız, küçük yatırımlarınız hepsi akılcı ve isabetli. Hayatın tadını çıkarmayı bilmediğinizi söyleyenlere hiç aldırmıyorsunuz.

Farkında değilsiniz, ama üçlü bir oyun sahneliyorsunuz. Aşk ilişkilerinde bununu sonuçları çok ağır oluyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün özgüveninize, direnme gücünüze çok ihtiyaç duyabileceğiniz bir gün olabilir. Nedenini biliyorsunuz. Ama işin buraya gelmesindeki hatalarınızı kabullenmekte nedense zorluk çekiyorsunuz. Akşama yakın bir ziyaretçiniz var. Onunla karşılaştığınızda biraz keyfiniz kaçar gibi olacak, ama sonradan toparlanacaksınız. Bu ziyarette biraz buruk bir nostalji görünüyor.

1 Ekim 2018, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar saat 21:00 olana dek Ay-Boşluk etkisindeyiz. Alış-satış pazarlama-kredi konularında dikkatli olunuz. Bir şeyi tam anlamadan dinlemeden hareket etmeyiniz. Üzerinizde baskı kurmaya kalkışan olursa canınız oldukça sıkılır. -Ne halleri varsa görsünler diyerek kendi dünyanıza çekilebilirsiniz hatta ipleri koparma noktasına gelebilirsiniz. Boşluk saatleri içinde sakin olacağız ve elimizden geldiği kadarıyla beklemede kalacağız. Biliyorum bu oldukça zor. Ancak enerjiler bunu gerektiriyorsa huzurumuz açısından denememiz faydalıdır. Saat 21:00 itibariyle etkili Ay-Yengeç seyrinde, duygularınızı söze dökmek, barış ve adalet duygusu içinde her şeyi ele almak, yuvanızdaki emniyet duygusunun güçlendiğini hissetmek size oldukça hoş gelebilir. Güvendiğiniz kişilerle dertleşebilir, neşeli, esprili ve çocuksu hallerinizle dikkat çekebilir, neşenizle göz doldurabilirsiniz. Annelik veya babalık duygunuz bir hayli yüksektir. Sevdiklerinizi sahiplenirsiniz. Saat 23:29 Ay-Uranüs görünümü, çevrenize karşı duyarlılığın ve yeni bir şeyler yaparak kendinizi güçlü şekilde ifade etmenin işaretçisidir. Yeni hafta boyunca bütün işlerinizde kolaylıklar dilerim. Kalben sevgilerimle,

1 Ekim 2018, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün Ay tüm gün boşlukta hareket edecek. Güven arayışının ön plana çıktığı bir gün? Şüphecilik ve öz eleştiri gibi duyguları abartılı hissedilebilirsin. Bugün sadece biraz daha sabır ve gözleme ihtiyacın var? Aile ya da anaç ruhlu insanlarla vakit geçirmek, sana iyi gelecek. Maddi konularda daha tedbirli hareket etmeyi tercih edeceksin. İlişkisi olan ya da evli bir Boğa burcuysan, değer verdiğin kişiyle romantik bir akşam geçirebilirsin. Birbirinize karşı duygularınız daha da yoğunlaşacak. Elektronik eşyalarda bozulmalar, elektrik kesintileri vb. gibi problemlerle karşılaşabilirsin. Öte yandan ailevi sorunlar da gün içerisinde ön plana çıkabilir.

1 Ekim 2018, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İş ve para konularında bugün hareketli bir gündeminiz olabilir. Sahip olduklarınızı değerlendirebileceğiniz yatırımlara odaklanabilirsiniz. Alışverişe zaman ayırabilirsiniz ve harcamalar gündeminize gelebilir.

1 Ekim 2018, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün mücadeleci bir yapıda olabilirsiniz. Kişisel konularınız daha çok ön plana çıkabilir. Hassas olduğunuz konulara karşı daha savunmacı davranabilir, bedensel konularınız ise daha fazla gündemde olabilir. Bugünlerde beslenmenize daha çok dikkat etmelisiniz. İkili ilişkilerinizde sözlerinize dikkat etmenizde fayda var. Gün içerisinde ortaklaşa konularda beklentileriniz artabilir.

1 Ekim 2018, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Ailenizi ilgilendiren ortak yatırımlarda yönlendirici olmalısınız. Maddi konularda zekanız yüksek.

1 Ekim 2018, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde ikili ilişkiler alanınızda yeni kararlar alabileceğiniz, partneriniz, dostlarınız ve değer verdiğiniz insanlarla aranızda duygusal mesafe hissederek yeni bir tavır benimseyebileceğiniz, varolan problemlerin üzerine gitmemeniz gereken bir zaman dilimindesiniz.

1 Ekim 2018, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Çalışmalarınızı önceden belirlediğiniz gibi sürdürmeye devam edeceksiniz. Almış olduğunuz kararları uygulamayı başaracaksınız. Gün ortasında alacağınız bazı haberler yüzünden duygusal davranışlarda bulunabilirsiniz.

1 Ekim 2018, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Haftanın ilk günühayatınızda sözlerinizi silah olarak kullanabilirsiniz. Özellikle yurt dışı bağlantılarınızda gerçekleri öğrenmek, konunun altında yatan bilgileri açığa çıkarmak için yüksek bir enerjiniz olacak. Çalışanlarınızdan alacağınız destekle bir konunun aksak yönlerini açıklığa kavuşturursunuz. Kurumsal birimlerle olan diyaloğunuz bugün önem kazanır.

1 Ekim 2018, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün aşırı çekicisiniz. Sizi görenler hemen etkilenecekler. Yeni ilginç kimseleri tanıyacaksınız. İş durumunuz iyi. Para durumunuz fevkalade. Size türlü yerden irili ufaklı para gelecek. Paranın bir bölümünü kendiniz harcayacaksınız.

1 Ekim 2018, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
25° 55' 23" R
Ay
Başak
04° 52' 35"
Merkür
Boğa
00° 44' 48"
Venüs
Boğa
20° 43' 09"
Mars
Koç
12° 00' 29"
Jüpiter
Boğa
27° 43' 22"
Satürn
Balık
17° 50' 16"
Uranüs
Boğa
23° 16' 24"
Neptün
Balık
29° 20' 41"
Plüton
Kova
02° 03' 41"
Chiron
Koç
21° 31' 20"
Lilith
Başak
25° 06' 50"
True Node
Koç
14° 52' 49"
Son Güncelleme : 16/05/2024 10:22

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>