Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Ekim 2018, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Çok uzun bir zaman olmasına ve yaşadığınız onca zorluklara tartışmalara rağmen beraberliğinizden memnunsunuz. Onun her anlamda mükemmel biri olduğunu düşünüyorsunuz.

Tam anlamıyla birinsanısınız. İşinizi seviyorsunuz kolay, kolay bulunamayacakilişkileriniz var. Ama yine dehayatınızla aranızda bir kopukluk var. Bugün de yine bir gönülsüzlük sergiliyorsunuz.

Bazı sıkıntılarınız mevcut. Ödemeler, alacaklar, borçlar arasında gidip geliyor ve tabi ki biraz zorlanıyorsunuz, ama parasızlık çektiğiniz söylenemez. Denkleştirerek yaşıyorsunuz.

Bugünlerde karar verip almayı düşündüğünüz pahalı bir şey sevgilinizle aranızı açabilir. Hobilerinize yaptığınız harcamaların nasıl tepki aldığını biliyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İletişim açısından hareketli bir gün geçirebilirsiniz. Kısa yolculuklar yapabilirsiniz. Kendinizi ifade etme ve anlatma yeteneğinizi ortaya koyabilirsiniz, başkalarını ikna edebilirsiniz. Öğle sonrasındaki sert Merkür açısında çalışma ortamınız veya günlük yaşamınızdaki anlaşmazlıklar, uyuşmazlıklar daha belirgin olabilir.

3 Ekim 2018, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar, Saat 03:03 Merkür-Pluto görünümü, girişimci düşünmenin ve sabırsızlık yerine, kararlılığın önemli olduğunu işaret etmektedir. Sizi şu anda kısıtlayan durumları aşabilmenin yolu, hem başkalarıyla ilişkimizi güçlü tutmak hem de amacımızın farkında olmaktır. Sıkıntılarımız varsa bunları giderecek yollar aramak, boşu boşuna kendimizi üzmekten, sinirlenmekten daha iyidir. Kendimize güvenelim. Saat 05:10 Ay-Pluto karşıtlığı, yolculukları, ailenizle olan bağlantınızı, görüşmeleri ve derinlikli düşünmeyi işaret ediyor. Fikirlerinizi, planlarınızı hayata geçirmek kolaylaşıyor. Saat 05:27 Ay-Merkür görünümü, çevremizdeki kişilerle ailemiz, çocuklar, yakınlarımızla alakalı konularda iletişimde bulunmanın işaretçisi olsa da, aklımız işimize, sağlığımıza takılı olabilir. Dışa pek yansıtmasak da, aslında kafamızı kurcalayan bazı meseleleri çözüme kavuşturmak isteriz. Saat 11:33 - 4 Ekim saat 00:12 arasında Ay-Boşluk etkisindeyiz. Yanlış anlamaya meydan vermemek için sakin olalım. Hoşgörünün ve ılımlı iletişimin önemi çok büyük. Kardeşlerimiz, ailemiz, yuvamız içindeki iletişim, geçmişe dönük meseleleri ön plana getirebilir. Biraz duygusallaşacağız, sevgi ihtiyacımız yükselecek ancak iç dünyamızın zenginliği de bir hayli artabilir. Değer verdiklerimiz ve değer gördüklerimizle çevrili bir dünyada yaşamamız dileğimle,,

3 Ekim 2018, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün Ay günün büyük bir bölümünde boşlukta olacak. Sağlıkla ilgili konular ön planda? Eğer gün içinde koşuşturmalı işlerin varsa, sabah saatlerinde enerjini toplaman gerekecek. Öğle saatlerinden itibaren dikkatini yaptığın işe vermen de fayda var. Duygularınla hareket etmek senin için bir vazgeçilmez. Fakat kendini biraz hayatının merkezine almanın faydasını göreceksin. İlişkisini yeni sonlandırmış bir Boğa burcuysan, duyacakların karşısında daha güçlü olman gerektiğini anlayacaksın. Uzun zamandır aklının ucundan bile geçmeyen konular bir anda gündem maddesi haline gelirken, önceliklerini yeniden belirlemeye başlayabilirsin. Özellikle kazançların konusunda hareketlilik seni epey şaşırtacak.

3 Ekim 2018, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendinize yakın hissettiğiniz kişiler ile zaman geçirmek, sohbet etmek ve gelecek hakkında fikir alışverişi yapmak bugün size yeni düşünceler kazandırabilir. Ancak bazı sözleri yanlış anlayabilir ve alınganlıkla karşılayabilirsiniz.

3 Ekim 2018, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün parasal kaynaklarınızla ilgili doğru kararlar alamayabilirsiniz. Gün içinde kişisel yeteneklerinizle işlerinizi kolayca halledebilir, finansal konularda hızlı karar almak zorunda kalabilirsiniz. Harcamalarınızı kontrol altına almanız sizin için daha uygun bir karar olacaktır. Yaşayacağınız gerginlikler hata yapmanıza neden olabilir dikkat etmelisiniz.

3 Ekim 2018, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kariyer hayatınızda yaşanacak sürpriz gelişmelere hazır olun. Kalıcı atılımlarla işleri büyüteceksiniz.

3 Ekim 2018, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün olumlu ve kararlı davranacak, elinize geçen fırsatları değerlendireceksiniz. Farklı isteklerinizin yaratacağı gerilim yüzünden sıkıntı duymanız mümkün. Fakat, bugün sakin ve olumlu bir tutum içinde bulunacaksınız. Seyahate çıkabilir, uzaklarda bulunan dostlarınızı ziyaret edebilirsiniz.

3 Ekim 2018, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Anılar gün boyu sizi meşgul edecektir. Zihninizi olumsuz fikirlerle doldurmayın. Yakın çevreden insanların duygu durumları nedeniyle zorlanabilirsiniz. İş ilişkilerine konsatre olmakta ve olumlu atmosfer yaratmakta fayda var.

3 Ekim 2018, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kardeşler, yakın akrabalar, komşular bugün sizden ekstra ilgi, alaka bekler. Onlarla kısa seyahatlere çıkabilir, ya da sosyal etkinliklere vakit ayırabilirsiniz. Yeteneklerinizi geliştirmek için bir eğitim almak, blog yazmak, web sitesi açmak, arabanızı bakıma vermek ya da yenisiyle değiştirmek için uygun bir gündür. Midenize özen gösterin fazla ağır yemekler yemekten kaçının.

3 Ekim 2018, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sinirlerinize hakim olun ve kendinizi kontrol altına alın. Artık özgürsünüz. Buna alışmanız zaman alsa da kendinizi hiç sıkmayın ve çeşitli psikozlara girmeyin. Biraz çaba ile yepyeni bir insan olarak yaşama yeniden merhaba diyeceksiniz. Ailenizle ilşkilerinizi yeniden gözden geçirin.

3 Ekim 2018, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 30' 14" R
Ay
Başak
12° 01' 19"
Merkür
Boğa
01° 31' 06"
Venüs
Boğa
21° 27' 38"
Mars
Koç
12° 28' 02"
Jüpiter
Boğa
27° 51' 54"
Satürn
Balık
17° 52' 44"
Uranüs
Boğa
23° 18' 30"
Neptün
Balık
29° 21' 33"
Plüton
Kova
02° 03' 27"
Chiron
Koç
21° 33' 11"
Lilith
Başak
25° 10' 51"
True Node
Koç
14° 53' 32"
Son Güncelleme : 17/05/2024 00:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>