Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Ekim 2018, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Onunla bir şeyler yaşama isteğinizi zor dizginliyorsunuz. Bu ilişkiye başlayacağınıza dair bir belirti görünmüyor. Bu kadarlık bir heyecanla yetinmek zorunda kalacaksınız.

Yakındahayatınızda sevineceğiniz gelişmeler olabilir. Elinizdeki bıktırıcı işte bu kadar istikrar göstereceğinizi kimse tahmin etmiyordu. Bunu bildiğiniz için büyük bir efor gösterip işi vaktinden önce bitirmeye çalışıyorsunuz. .

Bir satış işinden haberdar edileceksiniz. Sizi çok ilgilendiriyor. Ama iz sürüp işi takip etmeniz gerekecek. Kazancınız bir birikim sağlamanıza yetmiyor. Günübirlik yaşıyorsunuz.

Bugünlerde bir yakınınıza kefil olmanız istenecek. Yakınınız kötü niyetli görünmüyor. Ama yine de işin sonunda sıkıntılar var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünlerde aile ilişkilerine alışılmadık biçimde zaman ayırmanız bütün bireyleri sevindiriyor. Ailenize sevinç ve şaşkınlığı bir arada yaşatıyorsunuz. Hafta sonunuzu tam istediğiniz gibi değerlendiremediniz. Daha başka hazırlıklarınız, daha başka beklentileriniz vardı. Pek haz almadığınız biriyle, isteğiniz dışında bir arada olmak zorunda kaldınız.

7 Ekim 2018, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar Saat 02:04 Ay-Neptün karşıtlığında, bir yanımız aşkın anlamını, sevgilinin nasıl davranması gerektiğini, yaşadıklarımızın bizde kalan izlerini öylesine mercek altına alır ki, aşk varsa da, yoksa da böylesi bir inceleme altında soluk alamaz hale gelir. Oysaki diğer yanımız, güzel bir paylaşım, belki birkaç dostla sohbet, şöyle bir rahatlamak arzusuyla doludur. Saat 09:28 Ay-Pluto görünümünde, duygularımız öylesine yoğun ve öylesine güçlüdür ki, ilişkimizi içeren konularda partnerimizin her bir hareketi ve bize yönelik her tavrını gözlemlemeye çalışırız. Kullandığı sözcüklerin ardında neler saklı çözmek isteriz. Saat 17:03 - 8 Ekim saat 04:10 arasında Ay-Boşluk etkisindeyiz. Aşkta, arkadaşlıkta,hayatında, anneniz veya kadınlarla olan ilişkinizde dikkatli olmamız gerekebilir. Pazar günümüzün huzur ve güvenlik içinde geçmesi dileğimle,

7 Ekim 2018, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün Ay akşam saatlerinden itibaren boşlukta hareket ederken, aşk gezegeni Venüs, karşıt burcunda geri hareketine başlayacak. İnsanlarla olan ilişkilerin bugünlerde çok da yolunda gitmiyor olabilir. Ancak ailedeki kadın figürler ile duygusal bağların güçlenecek. Tembel bir Pazar günü geçirmek istesen de, biriken işler, uğraşman gereken detaylar gün içerisinde seni çokta rahat bırakmayacağa benziyor. Günün işlevini belirlemek sana düşüyor. İlişkisi olan bir Boğa burcuysan, sevgilinin gereksiz kıskançlıkları seni yorabilir. Bu anlamda kısıtlandığını hissettiğin konularda sınırları kaldırmak adına harekete geçebilirsin. Üzerindeki yorgunluğu atmak adına, akşamı evde dinlenerek geçirebilirsin.

7 Ekim 2018, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İlişkinizde yaşadığınız bazı problemleri çözmek için ideal bir gün olabilir. Eğer ebeveynseniz, çocuklarınızla ilgili bazı konularda işleriniz kolaylaşacak. Bu durum ruh halinizi olumlu etkileyecek.

7 Ekim 2018, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün Ay'ın ışığı küçülürken çocuklarla, sevdiklerinizle ilgili konular daha uğraştırıcı olabilir. Ancak ortaklaşa konularda destekler var.

7 Ekim 2018, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınızla ilgili gelişmeler bugün hareketli, canlı bir gündeme işaret ediyor. İstek ve beklentileriniz ön planda olabilir, kendi ihtiyaçlarınız konusunda daha talepkâr davranabilirsiniz. Kişiliğinizi ortaya koyabilirsiniz.

7 Ekim 2018, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Moraliniz ve kendinize olan güveniniz yüksek. Çalışmalarınızı hızlandıracaksınız. Önceden yaptığınız planları uygulamaya devam edecek, ilişkilerinizi arttıracaksınız. Bir türlü harekete geçemediğiniz konular olabilir.

7 Ekim 2018, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün güncel konuları, modayı takip etme arzunuz olabilir. Gözlem becerinizle üretim birleşirse kendinizi yenileyebilirsiniz. Lüks harcamalardan kaçınmakta fayda var. İlk teklif sizden gelmedikçe, başkaları sizi harekete geçirmeyecektir.

7 Ekim 2018, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Gökyüzündeki hızlı tempo sizin dingin enerjinizle uyumsuzluk yaratabilir.Günü masaja gitmek, yoga ve meditasyon yapmak, film izlemek ve dinlenerek geçirmeniz en doğrusu olacaktır. Zira aceleci birilerine ayak uydurmaya çalışırken kendinizi bir sinir ve öfke havuzunun içinde bulabilirsiniz. Bedene değer vermek ve onun sesini dinlemek önemli.

7 Ekim 2018, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevrenizdekilerle inatlaşmayın. Bu tutumunuz insanları çileden çıkarıyor. Herşeyi ben biliyorum havasından vazgeçin. Herkes herşeyi bilemez. Karşınızdakilere de şans tanıyın. Böyle yaparsanız çevrenizde dost kalmaz. Para sizin için şu günlerde çok önemli.

7 Ekim 2018, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 52' 36" R
Ay
Oğlak
17° 37' 06"
Merkür
Koç
16° 41' 34"
Venüs
Boğa
00° 18' 13"
Mars
Balık
29° 17' 23"
Jüpiter
Boğa
23° 49' 32"
Satürn
Balık
16° 31' 32"
Uranüs
Boğa
22° 18' 54"
Neptün
Balık
28° 53' 27"
Plüton
Kova
02° 06' 07"
Chiron
Koç
20° 37' 37"
Lilith
Başak
23° 16' 30"
True Node
Koç
15° 22' 19"
Son Güncelleme : 29/04/2024 20:26

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>