Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Şubat 2019, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugünlerde etkilenip kurmayı düşündüğünüz ilişki, sizi biraz yoracak gibi. Birbirinize fazla uzak karakterler olduğunuz şeklindeki düşünceleri ciddiye almanız yararlı olabilir.

Daha akılcı davranmak zorundasınız. Sakin, soğukkanlı davranarak sonuca ulaşmak daha mümkün görünüyor. Düzeltmek istediklerinizi, gerginliğin üzerine gergin bir tavırla giderek düzeltemeyeceksiniz.

Çoktandır ödenmesi gereken bir alacağınızı muhtemelen bugün de boşuna bekleyeceksiniz. Deneyimlerinizle bazı ihtimallere hazırlıklı oluşunuz, sorun yaşamanızı engelleyemiyor.

Kendinizi genellikle haklı buluyorsunuz. Bu da kolay hata yapmanıza yol açıyor. Bugünlerde bir ilişkinizde, üzüntülü pişmanlıklar söz konusu olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İyi ilişkiler içindesiniz. Doyumlu birliktelikler ve yararlı dayanışmalar size zengin bir sosyal yaşam sunuyor. Bu sıralar alacağınız bazı davetlerde, ilginç bulacağınız kişilerle yeni başlangıçlara adım atabilirsiniz. Yakın geçmişte bir konuyla ilgili olarak gözden kaçırdığınız ayrıntılar, bugün dikkat gerektiren görüşmelerde ortaya çıkabilir.

16 Şubat 2019, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Günün tamamında Ay, Yengeç burcunda hareketine devam edecek. Sizler için iletişim yönünüzün daha aktif olduğu bir gün olabilir. Çok sayıda telefon veya dışarıda buluşmak için davet alabilirsiniz. İnsanların sizin fikirlerinize ihtiyacı olabilir. Eğitim hayatınızla ilgili konulara da vakit ayırabilirsiniz. Günün ikinci yarısı sert etkiler altına girmeye başlıyoruz. 17:24'te Ay-Venüs karşıtlığı ve sonrasında da Satürn karşıtlığının aktif olmasıyla stresli zamanlar yaşayabilirsiniz. Sizler kardeşinizle veya akrabalarınızla gerginlikler yaşayabilirsiniz. Bazı gerçekler ortaya çıkabilir. Sevgiler, Astromeri

16 Şubat 2019, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Akılcı çözümler üreteceksin!Ay, bugün duygusal bir burçta hareket ediyor. İşe başladığın günden bu yana rengini aradığının farkında mısın? Kendi işini kurmak için doğru bir alan belirlemek isteyeceksin. Bu gün yapacağıngörüşmelerini hemen karara bağlamadan düşünmeyi tercih etmelisin. Gezegenlerin seyri duygularını hedef alıyor. Bugün ani duygu değişimleri yaşayabilir, sen bile bu haline anlam veremeyebilirsin. Sakinliğini koruman seni epey zorlayacak. İlişkisi olan ya da evli bir Boğa burcuysan, değer verdiğin kişiyle dertleşmek iyi gelecek. Duygularını anlattığında, paylaşımcı olduğunda daha akılcı çözümler bulduğunu fark edeceksin. Tüm bunlarla birlikte bugün alışveriş konusunda abartıya kaçabilirsin.

16 Şubat 2019, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yakın çevrenizden özel destekler alırken duygusal dayanışmanın da artacağını söyleyebiliriz. Geçmişte yaşadığınız kırgınlıkların bugün telafisini yapabilirsiniz.

16 Şubat 2019, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bu hafta sonunda Yengeç'te ilerleyen Ay, kısa yolculuklar, ziyaretler daha fazla görüşme getirebilir. Duygularınızı daha çok ortaya koyabileceğiniz günlerdesiniz.

16 Şubat 2019, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gün içinde maddi ve parasal konular, harcamalar etkili olsa da akşam saatlerinde çok daha keyifli ortamlar içinde bulunabilir, dostlarınızla bir araya gelebilirsiniz. İletişim artıyor ve hızlanıyor. Komşularınız ve kardeşlerinizle görüşebilirsiniz.

16 Şubat 2019, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kim ne derse desin, olana bitene bakıldığında sizin ne kadar güçlü olduğunuzu görebiliyoruz. Bazen düşüncelerinizin inatla arkasında durmanız size zarar veriyor olabilir. Ancak bu dönem oldukça kaymağını yediniz. Çatışmalardan uzak durmanız gerekiyor. Bir süre duraklama tuşuna basın ve kararları erteleyin.

16 Şubat 2019, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün pratik fikirler, önemli üretimler söz konusu. Bir süredir beklenen haberler gelebilir. Kendini olduğundan farklı gösteren insanlarla ilgili olaylar yaşanabilir.

16 Şubat 2019, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kardeşleriniz ve yakın aile dostlarınızla nostaljik bir gün geçirebilirsiniz. Anılar sizi geçmişe taşırken, duygu dünyanızı besleyebilirsiniz. Kısa yolculuklarda karşılaştığınız kişilerle aranızda kadersel bağların olduğunu hissedebilirsiniz. Alınganlık ve küslüklerin ortadan kalkacağı bir gün. Geleneksel yemek tariflerini de denemek hiç yanlış olmaz.

16 Şubat 2019, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Düşündüklerinizi ve hissettiklerinizi çevrenizle paylaşma ihtiyacı duyacağınız bir gündesiniz. Eğer yanlı bir tutum sergiler ya da dedikodu etmek, insanların arkasından konuşmak gibi eylemlere girerseniz, kimse sizi dinlemek istemeyecektir.

16 Şubat 2019, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 32' 13" R
Ay
Terazi
06° 58' 12"
Merkür
Boğa
04° 20' 21"
Venüs
Boğa
24° 03' 26"
Mars
Koç
14° 04' 25"
Jüpiter
Boğa
28° 21' 47"
Satürn
Balık
18° 01' 10"
Uranüs
Boğa
23° 25' 51"
Neptün
Balık
29° 24' 30"
Plüton
Kova
02° 02' 33"
Chiron
Koç
21° 39' 32"
Lilith
Başak
25° 24' 53"
True Node
Koç
14° 56' 29"
Son Güncelleme : 19/05/2024 03:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>