Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Şubat 2019, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Geçmişten çıkarttığınız önemli dersler aceleci davranmanızı engellemeli. Bu defa yanılgıları kaldıramayacağınızı biliyorsunuz. Temkinli davranmanın aşkta bir işe yaramadığını da bilgi hanenize katabilirsiniz.

Örgütçülüğünüz hayranlık uyandırıyor. Her şeyi yerli yerine oturtuyorsunuz. Bugünler içinde bazı tasfiyeler, sizinde katılacağınız çetin tartışmalara neden olabilir. Gelişmelere objektif bakmanız yararlı olacak.

Sizinle ilgisi olmayan bir parayla ilgililer kadar ilgilenmeniz gerekecek. Para konularındaki düzgün imajınız, size kaçamayacağınız birtakım yükümlülükler yükleyebiliyor.

İnsan hem ilginç, hem de kötü olabilir. İlginç kişilikler her zaman dikkatinizi çekiyor, onlara hemen sempati duyabiliyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bazı konulardaki değişiklik düşünceleriniz, elverişli ortamlarda düzenlemeler gerektirecek. Dostluk ilişkilerinizde, değişmez ilkelerinizin yarattığı problemleri bugünlerde ciddiye almanız gerekiyor. Yenilik merakınız sizi yeni arayışlara yöneltebilir. Bugünlerde yeni ortamlarda kendinizi belli konularda sınama ihtiyacı duyabilirsiniz.

18 Şubat 2019, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bütün gün boyunca Ay Aslan burcunda ilerliyor. Ailenize ve evinize vakit harcayabileceğiniz bir gündesiniz. Ailenizden birine yardımcı olmanız gerekebilir. Bu bir sağlık problemi de olabilir. Evinizin içinde değişiklikler yapmayı düşünebilirsiniz. Yeni bir ev hayaliniz varsa bugün araştırmalara başlayabilirsiniz. Bugün saat 13:52'de Oğlak burcunda Venüs-Satürn kavuşum yapıyor. Akademik hayatınızda, yurt dışı bağlantılı işlerinizde sizi bir adım öne çıkartacak gelişmeler yaşayabilirsiniz. Yeni eğitimlere başlamayı düşünebilirsiniz. Sevgiler, Astromeri

18 Şubat 2019, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Alacağın haberlere sevineceksin!Ay, bugün sabit bir burçta hareket ediyor. Haftanın ilk gününde ne kadar çok işin olduğunu fark edebilirsin. Bu kadar yoğunluğu uzun zamandır yaşamıyor oluşun bir süre ne yapman gerektiği konusunda aklını karıştırabilir. Onun için yaşam alanını düzenlerken ve programlarken biraz zorluk çekmen gayet normal. Kendine vakit ayırmayı gerçekten unuttuğun bir dönemden geçiyorsun. Ani gelen ödeme ve borçlar karşısında kaygıların artabilir. İş arayışı içinde olan bir Boğa burcuysan, konumuna güvendiğin bir yakınından referans olmasını isteyebilirsin. İlişkisini yeni noktalayan bir Boğa burcuysan, onunla ilgili alacağın habere çok sevineceksin. Evli ya da ilişkisi olan bir Boğa burcuysan, değer verdiğin kişinin eğlenceli halleri keyfini yerine getirecek. Akşam saatlerini evde dinlenerek geçirmek isteyebilirsin.

18 Şubat 2019, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Geçmişteki anılarınız bugün aklınıza gelebilir ve kendinizi duygusal hissedebilirsiniz. Geleceğe odaklanmanız sizi kendinize daha iyi hissettirecektir.

18 Şubat 2019, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde ailevi konularla ilgilenebilirsiniz. Ev hayatınızdaki değişiklikler gündeminizi etkileyebilir. Sorumlu olduğunuz işlerinizde hırslı davranabilirsiniz. Kendi iç sesinizi dinlemek için zaman zaman yalnız kalmak size iyi gelecektir. Kendi dengenizi bulmanız sizi rahatlatacaktır. Bazı konularda plan yapmanız gerekebilir.

18 Şubat 2019, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bolca iletişim, görüşmeler ve kısa yolculuklarla geçen bir gün olabilir sizin için. Komşularınızla ve kardeşlerinizle bir araya gelebilirsiniz. Duygularınızı kolay ve rahat ifade edebileceğiniz bir gün olabilir. Akşam saatlerinde ev ve aile konuları ağırlığını gösterebilir.

18 Şubat 2019, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yolculuklar, eğitim süreçleri, geleceğe dair planlar, yakın dostlarınız, partneriniz ve ortaklarınızla iletişiminizde ani öfke problemleri ile karşılaşabileceğiniz bugün, karşınızdaki kişiler kendilerini ani ve yüksek bir enerji ile ifade edebileceği için sakinliğinizi korumanız ve daha sonra kendilerini yeniden ifade etmeleri için bir şans vermeniz faydalı olacaktır.

18 Şubat 2019, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Dışarıdan alkışlar alıyorsunuz ancak içinizde fırtınalar kopuyor. Özellikle partnerlik ilişkilerinizde geçmişe yönelik biriktirdiğiniz konular duygusal anlamda içinizde büyüdü ve artık size baskı yapıyor. Dikkatinizi sosyal hayata ve işinize vermenize rağmen bazen duygusallaşıyorsunuz. 

18 Şubat 2019, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Meydana gelen olaylar sizi heyecanlandıracak. Yeni yatırımlarda bulunmayı düşünecek, hemen harekete geçmek için durum değerlendirmesi yapacaksınız. Fakat, beklentileriniz daha makul ve olabilecek türden olmalı.

18 Şubat 2019, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Asla sabırsızlık göstermemeniz gereken bir gündesiniz. Karşılaştığınız sorunları çözemezseniz bile patlamalardan kaçınmaya çalışmalı, durumu idare etmek veya sorun çıkaran kişileri kendi hallerine bırakmak gibi yöntemler uygulamalısınız.

18 Şubat 2019, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 33' 26" R
Ay
Terazi
07° 13' 02"
Merkür
Boğa
04° 22' 05"
Venüs
Boğa
24° 04' 58"
Mars
Koç
14° 05' 22"
Jüpiter
Boğa
28° 22' 04"
Satürn
Balık
18° 01' 15"
Uranüs
Boğa
23° 25' 55"
Neptün
Balık
29° 24' 32"
Plüton
Kova
02° 02' 33"
Chiron
Koç
21° 39' 36"
Lilith
Başak
25° 25' 01"
True Node
Koç
14° 56' 30"
Son Güncelleme : 19/05/2024 04:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>