Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Güzel Günler Yakın Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Ekim 2022, Çarşamba

Aşk 70%
Para 70%
Sağlık 80%

Uzun zamandır görüştüğün insanla olası bir ilişki için ciddi adımlar attığını göreceksin. Bu adımları sağlam temellere dayandırmak için daha özenli davranabilirsin. Karşıdaki insanın isteklerini göz önüne almak şansını artıracak.

İş yaşamınızdaki başarılarınız, biraz da doğal özelliklerinizle giderek artıyor. Tekliflere daha ilgili olabilirsiniz. Doğru tercihler ve denetimci özellikleriniz küçük fırsatları geliştirebilir.

İşlerini hallederken başkalarından yardım istemeyi ihmal etmemelisin. Her şeyi tek başına yapmaya çalışmak senin için yorucu olabilir. İşin uzmanlarından fikir almak gelirinin artmasını dahi sağlayabilir.

Daha çok sosyalleşme imkanı bulacağın bir gün geçireceksin. İnsan içinde bulunmak seni rahatsız etmemeli. Temizlik konusuna dikkat etmek hastalıkları engellemede önemli olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Karşılaşacağın olayların seni sinirlendirmesine izin vermemelisin. Sakinliğini koruyarak kontrolünü artırmak mümkün olacak. Tepkilerini kontrol ederek hayatının gidişatını da olumlu yönde etkileyeceğini görmek iyi gelecek.

19 Ekim 2022, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Eğer öyle hissetmiyorsan, partinin hayatı ve ruhu olmak zorunda değilsin. Düşüncelerinizle baş başa kalabileceğiniz sessiz bir yer bulun ve çevrenizdeki dünyada ve kafanızın içinde neler olup bittiğini anlamaya çalışın.

19 Ekim 2022, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Güzel günler artık kapında ancak sakin ve yavaş ilerlemen gerekecek. Sürüncemede kalan gönül ilişkin bugün bir sonuca bağlanabilir. Eğerarayışı içinde olan bir Boğa burcuysan beklediğin haberi alabilir, planlarını netleştirebilirsin. Aceleci tavırların bir yerde sevdiğin bir eşyayı unutmana sebep olabilir.

19 Ekim 2022, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İkili ilişkilerdeki tutumlarınızı gözden geçirmek isteyebilirsiniz. Yanlış yapılan bir şeyler olduğunu fark ettiğinizde bunu düzeltme yoluna girmek size avantaj sağlayacaktır. Kendinize ve hayatınızdaki insanlara zaman ayırın.

19 Ekim 2022, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ailevi konularda gelişmeler yaşayabileceğiniz bir gündesiniz. İlişkilerinizde daha net davranmanızda fayda var. İş hayatınızda yabancılarla ilgili konular gündeme gelebilir. İşlerinizi geliştirmek için değişime ihtiyacınız olabilir. Bazı konuları temellendirmek isteyebilirsiniz. İletişiminize özen göstermelisiniz. Fikirlerinizle ilgili konularda aşırı sabit fikirli olmaktan kaçının.

19 Ekim 2022, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde dostluk kurmak sizin için olumlu sonuçlar doğuracaktır. Arkadaş canlısı olmayı pek istemeseniz de yeni çevreler hayatınızda oluşabilir.

19 Ekim 2022, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Uzun zamandır süregelen tartışmalar artık sizin için kritik bir aşamaya geliyor gibi. Kızışan düşmanlık bugün baş gösterirse şaşırmayın. Bunun sizin kendi eylemlerinizden kaynaklanması yüksek ihtimal. Öfkeli tartışmalar doruk noktasına ulaşıyor ve inatçı karakteriniz eşit derecede inatçı bir güçle karşı karşıya geliyor. Her şeyi gereğinden fazla ciddiye almaktan vazgeçmenizde fayda var. Unutmayın ki hayat eğlenmek için var!

19 Ekim 2022, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İyi alışkanlıklar genellikle kendi kendine olmaz. Şu anda kendinizi yorgun veya sisli hissediyor olabilirsiniz ve birkaç olumlu rutini takip ediyor olsanız da, enerji seviyeleriniz sizi herhangi bir sorumluluktan kaçınmaya ve bazen zor olan kişisel gelişim yolunu terk etmeye teşvik ediyor olabilir. Kendinize bu hissin geçici olduğunu hatırlatın! Şu anki yorgunluğunuza ya da yapmayı tercih ettiğiniz herhangi bir şeye odaklanmak yerine, bu yeni olumlu alışkanlıklarla ulaşmaya çalıştığınız hedefleriniz olduğunu kendinize hatırlatın. İyi çalışmaya devam edin.

19 Ekim 2022, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Duygusal bağlarınızı güçlü tutmak zorundasınız. İletişim konusundaki başarınızı biraz da, karşınızdaki kişinin ruhsal durumunu düşünerek hareket etmenize borçlusunuz. Kişisel motivasyonunuz, çevresel faktörlerinizle paralel gidiyor.

19 Ekim 2022, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Ne zamandır beklediğiniz engeller gitgide yaklaşıyor, artık kaçamazsınız. Sizin için zor da olsa bu sorunları mümkün olan en kısa sürede çözün. Bu işi ne kadar ertelerseniz engeller o kadar yükselecek ve üstesinden gelmeniz de o kadar zorlaşacak.

19 Ekim 2022, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Boğa; bugün ev ve aile konuları gündeminize gelebilir. Aile içindeki kadınlarla bazı sorunlar gerçekleşebilir. Maddi açıdan ise güzel gelişmeler ve fırsatlar yakalayabilirsiniz. Ayrıca ilişkinizde de dengeyi yakalayabilirsiniz. Yurt dışı, eğitim, seyahat, hukuk konularında birilerinin basısına maruz kalabilirsiniz ama adaletsizlikle karşılaşabilirsiniz. Dikkatli olmalısınız. Bel bölgesi rahatsızlıklarına dikkat. Akşam saatlerinde kariyer hayatınızdaki otoritelerden dolayı sorunlar gerçekleşse de durumları aşabileceksiniz.

19 Ekim 2022, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Duygusal hayatınızla ilgili karşılaşacağınız problemlerle mücadele etmek size zor gelmeyecek. Ayrıntılar üzerinde daha çok durmalı, gelip geçici hevesleriniz konusunda dikkatli davranmalısınız Birlikte çalıştığınız insanlar tarafından anlaşılmadığınızı hissetmeniz mümkün. Arkadaşlarınızla aranızda bir çözüm yolu bulmaya ve gereksiz endişelere kapılmamaya çalışmalısınız. Bir an önce mali bakımdan rahatlamaya bakın. Yiyeceklerinize dikkat etmelisiniz

19 Ekim 2022, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 54' 55" R
Ay
Başak
29° 19' 27"
Merkür
Boğa
03° 27' 25"
Venüs
Boğa
23° 15' 46"
Mars
Koç
13° 34' 57"
Jüpiter
Boğa
28° 12' 39"
Satürn
Balık
17° 58' 38"
Uranüs
Boğa
23° 23' 36"
Neptün
Balık
29° 23' 37"
Plüton
Kova
02° 02' 51"
Chiron
Koç
21° 37' 36"
Lilith
Başak
25° 20' 35"
True Node
Koç
14° 55' 45"
Son Güncelleme : 18/05/2024 12:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>