Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Gelirlerin Artıyor Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Haziran 2022, Pazar

Aşk 100%
Para 70%
Sağlık 70%

Aşk konusunda beklenmedik gelişmeler yaşayabilirsin bugün. Hayat karşına yeni flörtler çıkarabilir mesela. İstediğin ilişkiye kavuşman sandığından daha çabuk olabilir. Aşkta ve flörtte umudu kaybetmemen gerekecek.

Rutin işlerinize eklenen bir iş, bugünlerde sizi biraz telaşlandıracak, ama altından kalkmayı becereceksiniz. Başarılarınızı kanıtlamanız için gereken fırsatlar, tarafınızdan yaratılmayı bekliyorlar.

Aklındaki fikirleri hayata geçirmek için daha fazla beklememelisin bugün. Hayallerinin gerçeğe dönüşmesi için bir an önce çalışmaya başlaman gerekebilir. İleride olabilecekleri planlamak bugün sana kendini iyi hissettirebilir.

Sağlıklı alışkanlıkların konusunda yeni bir düzenleme yapman gerekebilir bugün. Diyet programın için bir profesyonelden yardım almayı düşünebilirsin hatta. Hayatında bazı değişimler yapmaya hazır olman genel olarak sana iyi gelebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sorumluluk alıp sorunlarını halletmen gerekecek bugün. Yeni haftaya başlamadan önce bazı bitmesi gereken şeylere öncelik verebilirsin. Kesin çözümler üretmek gelecekte daha rahat etmeni sağlayabilir.

19 Haziran 2022, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Mevcut durumunuzu aşırı analiz etmemeye çalışın. Bu hafta sonu kendi gözlerinizin ve kulaklarınızın kanıtlarına güvenmemeniz için hiçbir neden yok, bu yüzden sakin olun ve rakiplerinizin ve düşmanlarınızın sizin onlar için endişelenmektense sizin için endişelenmesine izin verin.

18 Haziran 2022, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün kariyerin adına önemli gelişmeler yaşayabilirsin. Prestijli birinin yapacağı teklif ek gelir elde etmeni sağlayabilir. Zamanını daha çok işlerine ya da gündelik konularına yönelteceksin. Geliştirmek istediğin yeteneklerinin üzerine gidecek ve yoğunlaşacaksın. Eğer evli bir Boğa burcuysan, hafta sonu gündemin bir anda değişebilir, hazırlıklı olmalısın.

19 Haziran 2022, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hayatınıza anlam katacak sürpriz teklifler alabilirsiniz. Yeni tanışmalar oldukça içinizi ısıtabilir. Ya da çevrenizden şaşırtıcı beklenmeyen haberler gelebilir. Verdiğiniz tepkiler gidişatı değiştirecek yönde olacaktır. Farkında olun.

19 Haziran 2022, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Arkadaşlıklar ve gruplarla ilgili uğraşlar açısından hareketli bir gündesiniz. Zamanınızı istediğiniz yönde değerlendirebilirsiniz.

19 Haziran 2022, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Zamanınızı akılcı kullanabilir ve zihninizi bilgiye doyurabilirsiniz. Akşam kendinizden beklemediğiniz bir şekilde içe dönük ve romantik olabilirsiniz.

19 Haziran 2022, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün karşılaştığınız hemen herkeste ve her şeyde gerilim biraz yüksek olabilir. Bir yandan, bir tarafınız güçlü bir sebat ve disiplin ihtiyacı duyarken, diğer bir tarafınız eğlenmek ve kaygısızca takılmak isteyebilir. Kendinizi arada sıkışmış halde bulabilirsiniz; en kötüsü ise kendi tarafınız da dahil olmak üzere hiçbir tarafın uzlaşma yapmak istememesi olacak. İşleri çok ciddiye almamaya çalışmanızda fayda var.

19 Haziran 2022, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İçinizin derinliklerinde yanan bir ateş var. Bu bazen duygusal karmaşalara yol açsa da size çok fazla güç ve enerji verir. Çevrenizdeki insanlar da bu enerjiye açıktır. Bugün birçok arkadaşınız sizin ateşinizle büyüyecek, bu yüzden enerjinizi saklamaya çalışmayın. Bugün paylaşmadığınız her şey içinizde büyüyüp sizi yakabilir.

19 Haziran 2022, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Aşk konusunda duygusal değişimler içindesiniz. Gireceğiniz ortamlarda dikkat çekici davranışlar gösterebilirsiniz. Sosyal yaşantınızla ilgili hareketlenme, fiziksel anlamda sizi yorabilir. Vitamine ihtiyacınız olabilir.

19 Haziran 2022, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İster yeni ister eski olsun, her türlü kişisel ilişki için umut vadeden bir dönemdesiniz. Çevrenizdeki kişilerle görüşmelerinizin, kendi fikirlerinizi zenginleştirdiğini ve esin kaynağı olduğunu göreceksiniz. Yine de, sadece bu bağlantılarınızın size faydalarını düşünmekle kalmayıp, duygusal düzeyde de ilişki kurun. Aksi takdirde bu bağlantıların faydası da, uyumu da fazla uzun sürmeyecek.

19 Haziran 2022, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Boğa; bugün sosyalleşebilir, arkadaşlarınızla güzel zaman geçirebilirsiniz fakat maddi konularda anlaşmazlıklar yaşanabilir. Sosyal çevrenizden ise hayalinizdeki aşk sizi bulabilir ama çabalamanız gerekebilir.

19 Haziran 2022, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün duygusal yapınızı zorlayacak kararlar alabilirsiniz. Üstün yetenekli kişilerle birlikte çalışmaktan hoşlandığınız gerçek. Fakat bu tarz kişilerin orijinal düşüncelerine de saygı göstermelisiniz. Sizin alışkanlıklarınıza bağlı oluşunuz, onlara ters gelebilir. Özgürlüğünüzün sınırlarını esneterek işlerinizi yönlendirmelisiniz

19 Haziran 2022, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 18' 59" R
Ay
Başak
09° 43' 14"
Merkür
Boğa
01° 16' 04"
Venüs
Boğa
21° 13' 17"
Mars
Koç
12° 19' 09"
Jüpiter
Boğa
27° 49' 09"
Satürn
Balık
17° 51' 57"
Uranüs
Boğa
23° 17' 49"
Neptün
Balık
29° 21' 16"
Plüton
Kova
02° 03' 31"
Chiron
Koç
21° 32' 35"
Lilith
Başak
25° 09' 33"
True Node
Koç
14° 53' 17"
Son Güncelleme : 16/05/2024 20:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>