Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Nisan 2018, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Gündelik sorunları duygusal yaşamınızdan uzak tutmayı iyi bildiğinizi düşünüyorsunuz. Ama sergilediğiniz esneklik bir ölçüde abartılı görülebiliyor. Birkaç zamandır aşk konusundaki değişik bakışınız sizi de şaşırtıyor.

Değerlendirebilecek koşullarda olmadığınız için, alacağınız haberleri güvendiğiniz bazı çalışma arkadaşlarınızla paylaşacak, onlardan akıl isteyeceksiniz. Çalışma koşullarınız oldukça ağır, yoğunluğunuz günden güne artabilir.

Biraz daha dikkatli harcamalar yapmanız gerekiyor. Para konusunda kullanılmaya biraz açıksınız. Bugün beklenmedik sevindirici gelişmeler söz konusu olabilir.

Kimi olumlu gelişmeler sizi rahatlatmamalı. İş konularında temel meselelerde tıkanmalarınız olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Önemli diyerek aldığınız birtakım kararlarınızın arkasında durmasını bilmelisiniz. Bu eksikliği arada bir gösteriyor, sizi yakından tanıyanları bu tavrınızla zorda bırakabiliyorsunuz. Aralarını yaptığınız iki kırgın arkadaşınızın size bugün bir daveti olabilir. Yerinde inceleyip bilgilenmek istediğiniz konular var. Önümüzdeki günler içinde uzun bir yolculuk söz konusu.

19 Nisan 2018, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar Perşembe günümüz saat 09:49 Ay-Kuzey düğüm görünüm etkisinde başlıyor. Ev satış-alış, kiralama, ailenizin ihtiyaçları, kültürel aktiviteler, okumak, bilgilenmek, görmek, gezmek, keşfetmek amaçlı harcamalar olabilir. Nereye ne verdiğinizi ve elinizdekini nasıl değerlendireceğinizi bilirsiniz. Saat 17:11 Ay-Neptün görünümü, dikkatli olmamızı gerektiriyor. Bir hayal dünyasında olmayalım. Eğer bir karar vermemiz gerekiyorsa önüne ardına iyi bakalım. Arzuladığınız değişimin bir an önce gerçekleşmesi dileğimle,

19 Nisan 2018, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sınırlarını daha da geniş tutacağın, farklı düşünceleri kucaklayacağın bir gün. Teknolojik aletlerle sınav verebilirsin.

19 Nisan 2018, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Başarıyı istiyorsan önce doğru yere odaklanmayı öğrenmelisin. Çalıştığın yerde işine odaklan. Ev hayatında sevdiğin insanlara yönel. Nerede olman gerekiyor ve ne yapman gerekiyorsa o anın keyfini çıkar ve hakkını ver. Biliyorsun zamanı geri döndüremezsin. Sadece yaşadığın anı güzelleştirebilirsin.

19 Nisan 2018, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Uzun zamandır gerçekleştirmek istediğin seyahat fırsatları önüne gelebilir. Başkalarının sırlarıyla ilgili farkında olmadan pot kırabilirsin. Yaşam ve çalışma alanında değişiklikler yapabilirsin. Para harcama konusunda biraz sakınımlı davranabilirsin. Ailene sevgini gösterme konusunda oldukça cömert davranacağın bir gün. İlişkisi olmayan bir Boğa burcuysan, hoşlandığın kişiye açılman an meselesi!

19 Nisan 2018, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün sabrınız size maddi manevi kazanımlar sağlayacak yaşanan zorluklara son sözü söyleyen noktayı koyan siz olacaksınız. Şimdi başarı huzur zamanı. Ayrıca kilo problemi olan Boğa'lar Burcunuzda ki Dolunay'ın ardından diyete başlayabilir başarılı sonuçlar elde edebilirsiniz. Emeklerinizin karşılığını alacak takdir edilip güçlü insanlardan gelen destek ve güvenle başarı merdivenlerinde hızla ilerleyeceksiniz. Seçimlerinizi çok iyi yapmalı gücünüzün bir an önce farkına varmalısınız.

19 Nisan 2018, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Zamanı yönetmeyi bize öğreten Satürn gezegeni bugün geri hareketine başlıyor. Hukuki konular, yurt dışı bağlantılar, bürokratik ilişkilerinizde sizi teste tabi tutacak. Hazır olun.

19 Nisan 2018, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kendinizi ve yapacaklarınızı önemsemeli, arkadaşlarınızı yapacağınız işlerin içine dahil etmelisiniz. Önemli işlerinizde kafa karışıklığına dikkat edin.

19 Nisan 2018, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün alacağınız bir haber sizi heyecanlandıracak. Yoğun istekler içine girebilir, büyük beklentilerinizi gerçekleştirmek için harekete geçebilirsiniz. Parasal konulara yönelik çalışmalarınızı hızlandıracaksınız. Uzaklara gitme arzusu duyabilir,seyahatlerine çıkabilirsiniz.

19 Nisan 2018, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çalışıyorsanızhayatınızda bir yıldız gibi parlayacaksınız. Yaptığınız anlaşmalar, imzaladığınız sözleşmeler v.s. hepsinden karlı çıkacaksınız. Duygusal hayatınız için söylenebilecek bir değişiklik yok. Temkinli olmalısınız.

19 Nisan 2018, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
10° 12' 36" R
Ay
Oğlak
22° 15' 02"
Merkür
Koç
16° 48' 43"
Venüs
Boğa
00° 43' 35"
Mars
Balık
29° 33' 15"
Jüpiter
Boğa
23° 54' 19"
Satürn
Balık
16° 33' 21"
Uranüs
Boğa
22° 20' 04"
Neptün
Balık
28° 54' 04"
Plüton
Kova
02° 06' 08"
Chiron
Koç
20° 38' 47"
Lilith
Başak
23° 18' 47"
True Node
Koç
15° 21' 42"
Son Güncelleme : 30/04/2024 04:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>