Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Kasım 2016, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Onu size yakıştıramayanlar var. Oysa onunla yakaladığınız uyum, şimdiye kadar yaşamadığınız bir heyecanı yaşatıyor size. Bu heyecanınız uzun süre sürecek gibi gözüküyor. Bu akşam size bir sürpriz yapabilir.

En yakınınızdaki kişi sizin yükselmenizin önündeki en büyük engel. Size kendinizi kanıtlayacak fırsatı bir türlü vermiyor. Bunu kötü niyetle yaptığı söylenemez ama sizin kariyeriniz için kafa yormuyor.

Para durumunuz eskisinden daha iyiye gidiyor. Bu durum size yeni harcama kapıları çıkardı. Bir yakınınıza sürekli destek olmayı düşünüyorsunuz. Ama kısa vadede bunu gerçekleştirebilmeniz zor.

Bugünlerde kulaklarınızı çevrenizde söylenen sözlere tıkamanız gerekiyor. Huzurunuzu bozacak ortamlardan uzak durun

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yaşamınızı çevreleyen kişilerle hiçbir sorununuz yok. Sizin sorununuz daha uzağınızdaki kişilerle. Yaşamınızı ve seçimlerinizi eleştirdiklerini biliyorsunuz. Yakın çevreniz sizin yanlış bir şey yapmadığınızın farkında ve sizi destekliyorlar. Siz zaman zaman hakkınızda söylenenlere kulak tıkasanız da, zaman zaman çok etkileniyorsunuz.

21 Kasım 2016, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar saat 11:33-12:34 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Toplumla birebir alakalı işlerimizde daha dikkatli olalım. Eksiklerinizi, ihtiyaçlarınızı, yapılacakları tekrar gözden geçirelim. Eviniz, ailenizi yakından ilgilendiren konularda sakin davranmak en doğrusudur. Boşluk etkisi altında, iç dünyanızdaki karmaşa geleceğe bakış açınızı etkileyebilir. Üst konumunda bulunan kişiler ve hayatın bizzat kendisi sanki üzerinize geliyormuş ve siz de çaresizmişsiniz gibi hissedebilirsiniz. Tabii ki bu halimiz önce bizi, sonra da etrafımızda bulunan kişilerle ilişkimizde sorun yaratabilir. Bilinçli olmanızda yarar var. Saat 12:34 itibariyle etkili Ay-Başak burcu geçişi, sizi ilgilendiren meseleler üzerinde titiz düşünmeniz, detayları fazlasıyla önemsemeniz anlamına gelir. İlişkinin ciddiyeti veyahayatınızla ilgili konular üzerinde bir hayli durabilirsiniz. Yeni haftamızın hepimiz için mutluk dolu geçmesi dileğimle,

21 Kasım 2016, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günlük yaşamınızda sık rastlaştığınız bir kişi ile sürpriz bir aşk gelişmesi yaşayabilirsiniz. Bu ilişki size yeni sorunlar da yaratabilir. Hızlı düşünüp, acele karar vermeniz gereken bir gün içindesiniz. Hiç kimseye hesap vermek zorunda değilsiniz. Kalbi dolu olanlar, sevdiğiniz kişi ile ortak ve olumlu bir performans içinde olmalısınız.

21 Kasım 2016, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Özgürlük arayışınız artıyor. Yaşam kalitenizi arttırmak, arkadaşlık ilişkilerinizi güçlendirmek istiyorsunuz. Planlarınız hakkında diğerlerinin bilgi sahibi olmaması onlardan sır saklıyormuş görüntüsü vermenize neden olabilir. Sizden yardım bekleyen kişiler olursa daha fazla soru sormanızda fayda var. Duygusal açıdan sizi yanlış yönlendiren kişiler olabilir.Günün Atmosferi:Haftanın ilk günlerini keyifli aktivitelerle, yazılı ve sözlü olarak kendinizi en iyi şekilde ifade edebileceğiniz işlerle uğraşarak geçirebilirsiniz. Bağlayıcı sözler verilebilir.

21 Kasım 2016, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sabah saatlerinde ev hayatınızla ilgili durumlarla ilgilenebilirsiniz. Ailenizle ilgili durumlar gündeminizi meşgul edebilir. İçinize kapanacağınız konularla uğraşabilirsiniz. İş hayatınızda sorumlu olduğunuz konularda en iyisini yapmak için çalışabilirsiniz. Alternatif planlar yapmanız gereken durumlarla karşı karşıya kalabilirsiniz.

21 Kasım 2016, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Dostlarınızla ilişkilerinizi güçlendirdiğiniz bir dönemdesiniz. İsteklerinizi gerçekleştirmek için büyük bir gayret gösteriyorsunuz. Bu arada eski arkadaşlarınızla geçmiş günleri konuşabilirsiniz. Fakat dedikodulardan uzak durun. Özellikle projelerinizi uygulamaya başlamadan önce ilgisi olmayanlara anlatmasanız iyi olacak. Pozitif duygularınızı yükseltin.

21 Kasım 2016, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca kendinizi pozitif bir etkide hissetseniz de, arkadaş çevreniz, toplantı ve görüşmelerde yaşanabilecek olası iletişim hatalarına karşı dikkatli olmanız gereken bir gündesiniz. Bir arkadaşınızla ilgili hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz. Geleceğe yönelik beklentilerinizle ilgili niyet, dua vb. yapmanızın faydalı olacağı bir günde bulunmaktasınız.

21 Kasım 2016, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Aşk hayatınızda ve sosyal ortamlarınızda bazı planlar ve aktiviteler içinde yer almak isteyeceksiniz. Bugün, kendi ilgi alanlarınıza yönelmelisiniz.

21 Kasım 2016, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay gününüzü öğlenden itibaren çocuklarınızın bedensel ve ruhsal sağlığı üzerine odaklanacağınız faaliyetlerle değerlendirebilirsiniz. Ayrıca kişisel keyif alanlarınızla ilgili etkinliklere katılabilirsiniz.El işleri ve dikkat isteyen hobilerinizle vakit geçirmek çok iyi gelebilir. Günün teması cömertliğin, alışveriş dengesinin korunduğu ilişkiler olacaktır. Keyif alanlarınızı deneyimleyeceksiniz. Çalışma ortamınız veya hizmet alanınızda fikirsel yahut hukuki bir baskıya maruz kalabilirsiniz. İşlerde açık vermemeli, konuları ihmal etmemelisiniz.

21 Kasım 2016, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Elinizde kalan ve bekleyen işlere odaklanmanız gerekebilir. İyi bir planla öğle saatlerine kadar eksik kalan işlerinizi tamamlayabilirsiniz. Öğleden sonra ise aşk hayatınız, sevdikleriniz ve çocuklarınızla ilgili konular önem kazanıyor.

21 Kasım 2016, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
İkizler
25° 52' 15" R
Ay
Terazi
21° 09' 35" R
Merkür
İkizler
28° 10' 10"
Venüs
İkizler
29° 06' 46"
Mars
Boğa
05° 26' 10"
Jüpiter
İkizler
05° 00' 14"
Satürn
Balık
19° 16' 55"
Uranüs
Boğa
25° 00' 56"
Neptün
Balık
29° 51' 48"
Plüton
Kova
01° 40' 09"
Chiron
Koç
22° 51' 15"
Lilith
Başak
28° 34' 35"
True Node
Koç
12° 51' 38"
Son Güncelleme : 16/06/2024 16:00

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>