Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
İsteklerin Netleşiyor Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Ekim 2021, Cuma

Aşk 90%
Para 60%
Sağlık 90%

Bugün çocuklarınızla ilgili harcamalar yapabilirsiniz. Yeni kıyafetlere, bilgisayarlara veya başka eşyalara ihtiyaçları olabilir. Bir ebeveyn olarak, çocuklarınızı çok koruyorsunuz. Fakat onları çok fazla pohpohlamayın! Şımarmalarını istemezsiniz. Şu an çocuğunuz yoksa, ihtiyacı olan ve sevdiğiniz bir çocukla ilgilenebilirsiniz. Ona yiyecek bir şeyler almak isteyebilirsiniz. Yardımcı olmaktan korkmayın.

Arkanıza yaslanıp ve çalışmanızın başkasına kredi vermesine izin vermeyin. Sahne arkasında özenle çalışıyor olabilirsiniz ve şimdi yaptığınız şey için başkası övgü alıyor olabilir. Adil davranıldığından ve hak ettiğin dikkati aldığınızdan emin olun. İş yerinde insanların kuvvetli istekleri zor olabilir, bu nedenle ihtiyacınız olanı söylemek için gözünüzü karartmanız gerekebilir. Güçlü olun ve başkalarının sizi onlardan daha az bir şey olduğunuzu düşünmelerine izin vermeyin.

Bugün yaptığınız bir yatırımla ilgili güzel haberler alabilirsiniz. Borsaya para koyduysanız veya karşılıklı sermayeye yatırım yaptıysanız, bugün bunun bazı olumlu sonuçlarını alabilirsiniz. Ya da beklediğiniz bir kredi, bugün kabul alabilir. Fakat kesin olan şu ki; gün sonuna kadar kesinlikle önemli bir parasal mevzu hakkında güzel haberler alacaksınız.

Bugün parıl parıl parlama günün; öyleyse spot ışıklarını aç! Dışarı çıkmadan önce saçlarını tara ve en asil kıyafetini giy. Bugün olumlu duygularından da faydalanarak harika dönüşümler yapabilirsin. Eğer yaşamının biraz sönük olduğunu düşünüyorsan, yaratıcı enerji şoklaması yap!Bugün incecik bir buz tabakası üzerinde yürüyeceksiniz bu yüzden dinleyenler pek ilgili olmayacağından çok fazla konuşmayın. Aslında bugün, kendi ön yargılarınızla savaşmak için ideal bir gün. Elbette bu her zaman hoşa giden bir yüzleşme değil, fakat son zamanlarda insanlıktan uzak deneyimler yaşadığınız için gerçeklik algınızı biraz değiştirmenin uygun olacağını düşünebilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün deneyimleyeceğin şeyler basit ve önemsiz şeyler olmayacak. Her eylem ve tepkinin ardında önemli anlamlar olduğunu aklının bir kenarına yaz ve hiçbir şeyi hafife alma. Her durumun ardındaki özü görmeye çalış ve pozisyonunu ona göre ayarla. Bugün keşif ve sondaj için iyi bir gün.Havaya, farkına varman ve benimsemen gereken miktarda bir hassaslık hakim.

22 Ekim 2021, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Ay Boğa burcunda ilerliyor. Günün ilk yarısında sorumluluklar, uzun vadeli planlar, geleceğe dair planlarınız için hayatınızı bir düzene sokma ve kendinizi kontrol etme hali ön planda olabilir. Beslenme rutininizde farklılık yapabilirsiniz.

22 Ekim 2021, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Net isteklerin sayesinde ne aradığını daha iyi biliyorsun. Fikir ayrılığı yaşadığın ve sessiz kaldığın insanlara karşı, tavrın değişiyor. Açık sözlü konuşmalar yapacaksın fakat kimseyi kırmamaya da özen göstereceksin. İş değiştirmeyi düşünen bir Boğa burcuysan, uzun uğraşların karşılığını verebilir. Kariyer alanında atacağın adımlar geleceğini daha iyi kurmanı sağlayacak.

22 Ekim 2021, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Komşularla küçük tartışmalar yaşayabilirsiniz. Olayları büyütmeden tatlıya bağlamaya çalışmalısınız. Ufak tefek sorunları ego ve gurur yapmamalı ve iletişim konusunda daha özgür olmalısınız. Maddi kaynaklarınızla ilgili problem yaşamamak için harcamalarınıza dikkat etmelisiniz.

22 Ekim 2021, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün gündeminizi hassas olduğunuz konular meşgul edebilir. Hayatınızla ilgili konularda yeni başlangıçlar yapmak isteyebilirsiniz. Duygusal konularda derinleşeceğiniz bir gündesiniz. İlişkileriniz gündeminizi etkileyebilir. Sağlığınıza daha çok özen gösterebilirsiniz. Kişisel açıdan önem verdiğiniz konular daha fazla dikkat etmeniz gerekebilir.

22 Ekim 2021, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde soğuk algınlığı gibi hastalıklara karşı dikkatli olmalısınız zira üşengeçliğiniz artabilir, hiçbir şey yapmak istemeyebilirsiniz.

22 Ekim 2021, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün ailenle vakit geçirmek isteyebilirsin. Bir ailenin parçası olmak üzerine düşünebilirsin. Bir süredir görmediğin aile fertlerinle irtibata geçebilirsin. Ailen uzakta da yaşıyor olsa, telefonda hasret giderebilir; veya yakınlarındakileri ziyaret etmek isteyebilirsin. Bir selam vermek için uğra ve biraz laflayın.

22 Ekim 2021, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, isteseniz de istemeseniz de, otorite figürleriyle aranızda bir çelişki hissedebileceğinizden, kendinizi yoldan çıkmış bir şekilde dolaşırken bulabilirsiniz. Herhangi bir çatışmaya rağmen çevrenizdeki diğer insanların yaşamlarını pratik yollarla iyileştirmeyi başarabilirseniz, sizinle güçlerini birleştirmeye ilgi duyabilirler. Otoriteye boyun eğmek genellikle derinlere kök salmış bir alışkanlık olsa da, insanlar büyük olasılıkla gerçekten faydalı olanın ne olduğunu göreceklerdir.

22 Ekim 2021, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay, burcunuzda ilerlerken duygusal yönlerinizin ağır bastığı konular gündeme gelecektir. Yaşam enerjiniz güçlü ve bu özelliğinizi ikili ilişkilerinize de yansıtacaksınız. Partnerinizle yeni bir vizyon geliştireceksiniz.

22 Ekim 2021, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kibirlisiniz. Kendini üstün görme gibi burcunuzun olumsuz özelliklerini takınma eğiliminde olduğunuz görülüyor. Bu tip davranışlarla takdir edilmekten çok, çevrenizdekilerin nefretini kazanacağınızı hiç unutmayın. Aklınız fikriniz uzun zamandır gerçekleştirmek istediğiniz bir projede.

22 Ekim 2021, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Yaşamsal konularda kontrolü sağlama arzunuz ve isteğiniz var. Yaklaşımlarınızın bu doğrultuda olması gözlerden kaçmayacaktır. Genel olarak her şeyin üzerine gitmeyi amaçlıyorsunuz. Ayrıca, çevrenizde bulunan kişilerle de aranızdaki iletişimin daha iyi seviyelerde olmasına dikkat etmelisiniz. Sarf edecek olduğunuz kelimeler, gün içerisinde zaman zaman yanlış anlaşılmanıza neden olabilir.

22 Ekim 2021, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgiliniz, arkadaşlarınıza ve işinize ayırdığınız vakti kıskanmaya başladı. Partnerinizin bu düşüncesini yıkmanız gerekiyor. Ona olan bağlılığınızda bu endişeye hiç gerek yok. Yanlızlık duygusunu bir kenara bırakın, gücünüzle ayaklarınızın üstünde durmayı öğrenin. Takdir ve teşekkür beklemek yerine, kendinizi ispata çalışın. Ciddiyetiniz, işinizdeki yerini sağlamlaştıracaktır. Bütçenizdeki denge bugünlerde biraz bozulabilir. Günün yorgunluğunu spor yaparak atmayı deneyin.

22 Ekim 2021, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 53' 46" R
Ay
Balık
15° 32' 28"
Merkür
Koç
18° 41' 37"
Venüs
Boğa
05° 24' 22"
Mars
Koç
02° 28' 49"
Jüpiter
Boğa
24° 47' 37"
Satürn
Balık
16° 53' 02"
Uranüs
Boğa
22° 33' 08"
Neptün
Balık
29° 00' 50"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 51' 32"
Lilith
Başak
23° 44' 04"
True Node
Koç
15° 22' 51"
Son Güncelleme : 03/05/2024 23:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>