Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Neşene Kavuşuyorsun Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Ekim 2021, Cumartesi

Aşk 100%
Para 100%
Sağlık 80%

Kontrolü bırakın ve başkalarının motivasyonlarını değiştirmemeye çalışın. Kendinize konsantre olun ve çevrenizdeki insanlarla kendinizi karşılaştırmayın. En mükemmele ulaşmaya çalışırsanız, şimdiye kadar başarmış olduğunuz şeylerden asla tatmin olamazsınız. Kendinize iyi davranın ve kararlarınıza saygı gösterin. Rahatlayın ve fantastik romantik yanınızın bu gece ortaya çıkmasına izin verin.

Bugün biraz aşırı duyarlı olabilirsiniz. Başkalarının yanındayken, biraz alıngan olabilirsiniz. İş arkadaşlarınız bir konuda stresliyse, onların sözlerini kişisel olarak algılamamaya çalışın. Bazı açılardan, bugün sizin için iyi bir ders niteliğinde olabilir. Başkaları ile birlikte bazen biraz eleştirel olma eğiliminiz var. Şimdi bir olayın olumsuz sonuçlarına katlanmanın nasıl bir şey olduğunu anlayacaksınız!

Zihniniz entelektüel uğraşlara yönelecek gibi görünüyor ve bunları sorgularken fazlasıyla meşgul olacaksınız. Fakat bugün, beyniniz çok hızlı çalışıyor ve merakınız üst düzeyde diğer işler yapılmayı beklese de bu isteğe karşı koyamayacaksınız. Kitaplar, videolar, web siteleri ve konuyla ilgili herhangi bir bilgi düşüncelerinizi besleyecek. Arkadaşlarla sohbet etmek de ilgi çekici olabilir. Keyfini çıkarın!

Yaratıcı bir moddasın. Zihnin ilginç fikirlerle dolup taşıyor. Özellikle görsel imajlar aklında var. Belki bir şirket logosu tasarımı üretebilirsin. Veya grafikle ilgili yeni fikirler elde edebilir ve web siten varsa bunları uygulayabilirsin. Bu vizyonları geldiği gibi yakala. Kullanışlı olabilirler, insanları yaptığın işe çekebilirsin.Heyecan verici ve farklı kültürlerden gelen insanlarla dolu sokaklar oldukça ilgini çekiyor. Bugünde entelektüel bir merak havası var, bunu sen hemen fark edebilirsin. Yaşamın günlük duvarlarının dışında kalanlar hakkında daha fazla şey öğrenmek için duyduğun bu susuzluk seni bu yoğun sokaklara sokmaya zorluyor, böylece hayatına bol miktarda çeşni katacak bazı yeni insanlarla tanışabilirsin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Evde düzene koyulması gereken çok şey olması nedeniyle biraz canınız sıkılabilir. Çok sayıda işle meşgul olduğunuz için kendinizi biraz keyifsiz hissediyor olabilirsiniz. Morali bozuk bir kadın arkadaşınızın çıkagelmesi durumu daha da içinden çıkılmaz hale getirebilir. Yorgun olmanıza rağmen yerinizde duramayabilirsiniz. Tek başınıza uzun bir yürüyüşe çıkın. Bu muhtemelen zihninizi boşaltacak ve sizi canlandıracaktır.

16 Ekim 2021, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Ay Kova burcunda ilerlemeye devam ediyor. Günün ilk yarısında şans ve fırsatlar karşınıza gelebilir. Gündüz saatlerinde daha memnun olduğunuz koşullar içinde olurken akşam saatlerinde dinlenme ve spontan hareket etme isteği artabilir.

16 Ekim 2021, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hafta sonu tatilinde sosyalleşmek adına planlar yapacaksın. Uzun zamandır görüşemediğin bir arkadaşın ile haberleşebilir ve bir araya gelebilirsin. Aile içerisinde çözüme kavuşmamış miras konuları yeniden gündeme gelebilir. Ani gelen pozitif haberler ve gelişmeler keyfini yükseltebilir. Üzerinde biriken kara bulutlardan yavaşça sıyrılıyorsun.

16 Ekim 2021, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Evde ailenizle vakit geçirmek isteyebileceğiniz bir gün, dinlenerek kendinize zaman ayırıp enerjinizi yükseltebilirsiniz. Eğitim almak istediğiniz konularla ilgili araştırma yapmak için tam sırası, hemen araştırmalara başlayıp merakınızın peşinden gidebilirsiniz.

16 Ekim 2021, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İçinde bulunduğunuz grup ve arkadaşlarla yaratıcı çalışmalar içinde olmak fayda sağlayacak. Aynı zamanda hayal gücünüzü kullanabileceğiniz işler yapabilirsiniz.

16 Ekim 2021, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde duygusal olarak kendinizi boşlukta hissedebilir, yaşananlarla tam olarak emin ve tatmin olmayabilirsiniz.

16 Ekim 2021, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugünü düşüncelerinizi disipline etmek açısından kullanmanız önem arz ediyor. Bir oyundaki sonsuz bir sahne dizisi gibi kafanıza giren görülerin oyununu durdurun. Doğrudan önünüzdeki sahneye konsantre olarak elektriğinizi atın. Ayaklarınızın altındaki zemini hissedin ve varlığınızı stabilize edecek yiyecekler yiyin. Sıcak hava balonunun iniş zamanı geldi.

16 Ekim 2021, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Moralinizi yükseltmeye yardımcı olan bir aydınlanma, anlayış anı veya dikkatiniz için olumlu bir odaklanma yaşayabilirsiniz. Etrafınızdakilere karşı tutuğunuz kini isteyerek bırakmak, birine bir iyilik yapmak, neşenizi yaymak veya birine yardım ya da iltifat etmeyi alışkanlık haline getirmek için gereken ilk adımları atabilirsiniz.

16 Ekim 2021, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sevmeye ve sevilmeye çok ihtiyacınız olduğu halde, sürekli ilişkilerinizde bazen umursamaz oluyorsunuz. Bu vurdumduymazlığınıza kızan partneriniz de, size tavır koyunca, sonrada, elinizden gelen her şeyi yapıyorsunuz.

16 Ekim 2021, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün aşırı çekicisiniz. Sizi görenler hemen etkilenecekler. Yeni ilginç kimseleri tanıyacaksınız. İş durumunuz iyi. Para durumunuz fevkalade. Size türlü yerden irili ufaklı para gelecek. Paranın bir bölümünü kendiniz harcayacaksınız. Diğer kısmını sağlam yatırımlara yönledirin.

16 Ekim 2021, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Kendinizi her açıdan daha şanslı hissedeceksiniz. İstediklerinize ulaşmak için uygun süreçten geçiyorsunuz. Koşullar sürekli olarak değişim gösteriyor olsa da ayak uydurmaktan vaz geçmeyin. Kendiniz için en doğrusunu yapmanız gereken bir süreçten geçiyorsunuz. Sınırları tamamen lehinize çevirme şansınız da var.

16 Ekim 2021, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Son zamanlarda ihmal ettiğiniz sevgilinizle baş başa kalmak için bir program yapmalısınız. Sizin romantikliğiniz, duyarlılığınız onu da aynı duygulara sürükleyecek. İşyerinizde size duyulan sempati, aklınızdan zaman, zaman geçendeğişikliği fikrini yok edemiyor. Yaşadığınız huzursuzluğu sizinle paylaşmak isteyen biri var. Kısa vadede koşullarınızda ciddi bir değişiklik görünmüyor. Önceden yaptığınız maddi bir yatırımın yanlışlığı bugünlerde ortaya çıkabilir

16 Ekim 2021, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 43' 33" R
Ay
Başak
20° 30' 03"
Merkür
Koç
17° 06' 17"
Venüs
Koç
18° 42' 60"
Mars
Balık
22° 01' 29"
Jüpiter
Boğa
21° 39' 09"
Satürn
Balık
15° 38' 47"
Uranüs
Boğa
21° 47' 15"
Neptün
Balık
28° 35' 28"
Plüton
Kova
02° 04' 03"
Chiron
Koç
20° 05' 10"
Lilith
Başak
22° 13' 56"
True Node
Koç
15° 37' 51"
Son Güncelleme : 20/04/2024 10:50

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>