Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Gözlemlerini Değerlendiriyorsun Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Ekim 2021, Perşembe

Aşk 60%
Para 70%
Sağlık 100%

Bunu farketmeyebilirsiniz, ama kişiliğinizin güçlü ve çekici bir tarafı var. Bugün istediğiniz şeyi almak için bu enerjiyi kullanmalısınız. Birini etkilemek istiyor olabilirsiniz, bu patronunuz ya da görüşmek istediğiniz bir kişi olabilir. Bugün, çekiciliğinizi ve ikna etme becerinizi kullanmamız için harika bir zaman. Sadece elde etmek istediğiniz sonuçlara odaklanın ve hedeflerinizi gözden kaçırmayın.

Yaratıcılığın bugün çılgın atıyor. Bu durum sizin için oldukça yeni, bu nedenle bu aşırılık ile ne yapacağınızı bilemeyebilirsiniz. Peki ya çözüm? Her şeyi yapın! Sabah resim yapın, öğleden sonra yazın ve alacakaranlıkta fotoğraf çekin. Muhtemelen sonuçlara şaşıracaksınız. İyiçıkarıyorsunuz ve böyle bir dışa vurumun iyileştirici özellikleri çok büyük. Gerçekten, söyleyecek çok şeyiniz var - hiç konuşmasanız bile.

Bugün öfkenizi kontrol etmeye çalışın. Finansal vekısıtlamalarını kontrol altına alan doğanız sayesinde bugünlerde çok iyi durumdasınız. Şu an, gösterişli ilüzyonlarla eğlenmenize gerek yok. Dahası, eğer yapabilirseniz bazı yüzleşmeler yapabilirsiniz. Daha tutucu olmanız konusunda tavsiyeler alıyorsanız, tavsiyelere kulak verin.

Romantik partnerinin söyleyeceği bir şey seni şaşırtacak. Büyük çaplı bir tartışma yaşamayacaksın fakat yine de bugünün keskin sözler ve kırıcı ifadeler içerebileceğini unutma. Eğer bunları kişisel algılarsan modunun negatife dönüp enerjinin çekildiğini göreceksin. Kendini kötü ve kaba yorumlardan koruman gereken bir gün.Bugün üstünüzde bir miskinlik hissedebilirsiniz. Masanız ilgilenmeniz gereken bir sürü kağıtla dolu olabilir. Kendinizi ne kadar zorlarsanız zorlayın, yine de her şeyi halledemeyebilirsiniz. Gerçekçi olmaya çalışın ve yalnızca bugün bitirilmesi gereken görevlere odaklanın. Diğer daha az önemli olanları yarına bırakmak isteyebilirsiniz. İşler beklenenden daha yavaş ilerleyeceğinden, her şeyi bitiremediğiniz için kendinize kızmayın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün perdelerinizi aralayın ve bırakın içeri gün ışığı girsin. Sahip olduğunuz potansiyeli ortaya çıkarmanın ve içinizdeki tutkunun daha büyük bir güvenle sesini çıkarmasına izin vermenizin vakti gelmiş olabilir. Kendi hakikatinizin ortaya çıkıp sizi geliştirmesine izin verin ve bırakın insanlarda sizi daha iyi tanısın. Çevrenizdekileri mutlu etmek için oyun oynamaktan vazgeçin. Her şeyden önce kendinize dürüst olun.

14 Ekim 2021, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Ay Oğlak burcunda ilerlemeye devam ediyor. Günün ilk yarısından itibaren iletişime geçtiğiniz insanlarla ikna etme, ikna edilme durumları daha çok çalışabilir. Etkileyici konuşmalarla istediğinizi alabileceğiniz gibi manipüle edilme durumlarına dikkat edin.

14 Ekim 2021, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Gün yüzüne çıkmış bazı gerçekler ile yüzleşeceksin. Bu durum, çevrendeki bazı kişiler ile aranda olan uçurumun iyice derinleşmesine yol açabilir. Geleceğini güvence almak için maddi konulara daha fazla yoğunlaşacaksın. Hayır diyememenin yol açtığı pembe yalanların, farklı boyutlara taşındığını gözlemliyorsun. Kendine dair değiştirmek istediğin konular üzerine harekete geçeceksin.

14 Ekim 2021, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çalışma alanınıza müdahale edilmesini istemiyor olabilirsiniz. Yalnız çalışmak size kısa vadede cazip gelebilir fakat hata yapma riskinin uzun vadede karşınıza gelebileceğini unutmayın. İş bölümünden kaçmamalı ve farklı fikirlere açık olmalısınız. Farklılıklar size iyi gelecektir. Rekabeti önemseyin.

14 Ekim 2021, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatınızda sorumlu olduğunuz konularda yenilik yapmak isteyeceğiniz zamanlardasınız. Gün içinde üstlerinizle iletişiminiz önem kazanabilir. Hayalini kurduğunuz konularda hazırlıklar yapmaya başlamak size keyif verecektir. İkili ilişkilerde çatışmalar meydana gelebilir. Sakin tavrınızı korumanız size güç kazandıracaktır.

14 Ekim 2021, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Siz sürekli bildiğinizde ayak direyerek başkalarını yabancılaştırmak riskini alıyorsunuz. Siz meşru bir bakış açısını mı savunuyorsunuz yoksa egonuzu mu koruyorsunuz? Önemli konuları derinlemesine inceleyin, ama takıntılardan kaçının.

14 Ekim 2021, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün kendine yeni hedefler belirlemek için mükemmel bir gün. En son ne zaman böyle bir şey yapmıştın? Çoğu insan doğum günlerini koydukları hedefler için başlangıç seçerler, ama başlangıç zamanı herhangi bir gün de olabilir. Aslında, yaşam koşullarına sürekli bir değişim getirdiği için, düzenli olarak hırsları yenilemek, yeniden adlandırmak ve yenilemek tavsiye edilebilir. Bir kâğıt ve bir kalem çıkar ve bunları kendin için yaz.

14 Ekim 2021, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bir ilişkiye veya kariyere karşı sadakatinizi kesinleştirebilirsiniz. Yarım kalmış veyahut ertelemiş olduğunuz işler için son bir gayretle kolları sıvayabilirsiniz. Bugün sözlerle ifade edemediğiniz şeyleri, davranışlarınız ve jestlerinizle kolaylıkla ifade edebilirsiniz. Sizin için önemli bir karşı cinsle baş başa özel bir zaman geçirme fırsatı bulabilirsiniz.

14 Ekim 2021, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Aile çevrenizin tepkilerini düşünmek atmanız gereken adımlarınıza engel oluşturuyor. Onlara karşı sorumluluklarınızın bilincinde olmak sizin için önemli fakat başarısız olduğunuz zamanlarda tek başınıza kaldığınızı unutmayın

14 Ekim 2021, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İşte yeni bir atılım yapmanızın en uygun zamanı. Bunu güvendiğiniz bir dostunuzun sayesinde gerçekleştirebilirsiniz. Bu da size bol paranın kapılarını açabilir. Yalnız anlaşmalarınızı kağıt üzerinde gerçekleştirin. Yoksa zarar görürsünüz. Aşkta da yine anlaşmaya gitmelisiniz.

14 Ekim 2021, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Partneriniz ile olan ilişkinizi tek taraflı yürüttüğünüzü düşünüyorsunuz. İş yerinizdeki mevcut konumunuzdan çok memnunsunuz ve kendinizi üretken hissediyorsunuz. Kendinize rahatlamak için zaman ayırın.

14 Ekim 2021, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk hayıtınızda sabahtan bazı çalkantılar olacaksa da akşama her şey süt liman olacak! Mesleki faaliyetlerde çok iyi neticelerin, menfaatlerin elde edileceği şanslı ve kısmetli bir gün. Bugüne aktardığınızproblemleriniz var. Ama bugün onlara ayıracak zaman bulmanız zor gibi. Gündemde olmayan, ama verimli düşünceler zihninizi işgal edebilir. Geleceğe ait yatırımlar bütün duygularınıza hakim olacak. Yakın çevrenizde, sonradan rahatlayacağınız bir sağlık sorunu yaşayacaksınız.

14 Ekim 2021, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 11' 59" R
Ay
Akrep
15° 38' 48" R
Merkür
Koç
15° 59' 50"
Venüs
Koç
24° 22' 34"
Mars
Balık
25° 34' 34"
Jüpiter
Boğa
22° 42' 31"
Satürn
Balık
16° 05' 12"
Uranüs
Boğa
22° 02' 33"
Neptün
Balık
28° 44' 26"
Plüton
Kova
02° 05' 22"
Chiron
Koç
20° 21' 08"
Lilith
Başak
22° 44' 29"
True Node
Koç
15° 36' 34"
Son Güncelleme : 25/04/2024 01:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>