Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Ferahlıyorsun Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Ekim 2021, Cumartesi

Aşk 90%
Para 70%
Sağlık 100%

Bugün, manevi yönden, entelektüel güce ve inanca sahip muhtemelen bir erkek sizi çok etkileyebilir. Bu kişi, dürüstlük denince akla ilk gelen kişi. Onunla karşılaşmanız, bir iyilik yapmanız ya da belki de bir hayır kurumuna kendinizi yürekten adamanız için ilham kaynağı olacak.

Bugün egzersiz yapmak ve hareket etmek isteyeceksiniz. Enerji seviyeleriniz çok yüksek olabilir. Okulda uzun boyluların arasına girmeye zorlanan küçük bir çocuk gibi hissedebilirsiniz. Kalkıp koşmak isteyeceksiniz! Gününüzü spor salonunda geçiremiyorsanız, en azından hızlı bir yürüyüş için kendinize zaman ayırın. Veya meslektaşlarınız için bazı işleri yürütmeyi teklif edin. Sadece yardımcı olduğunu düşünecekler. Gerçekten, bacaklarınız biraz egzersiz yapmalı!

İş yöneliminiz hakkında bugün biraz belirsizlik yaşayabilirsiniz. Motivasyonunuz birden kaybolabilir. Neler oluyor? Evrensel rezonansları olan projelere dahil olma ihtiyacı hissedebilirsiniz. Yalnızca çıkarlarınızı ilgilendiren ya da dar kapsamlı projeler artık dikkatinizi çekmiyor.

Güvensizlik hissi seni yiyip bitirebilir. Herkes bu tarz hisleri zaman zaman deneyimler – belki başkaları daha da fazla deneyimler. Genellikle, bu his korkudan doğar: reddedilme korkusu, başarısızlık korkusu ve hatta başarıdan korkma... Her biri kaygı hissinin suçlularıdır. Hislerinin altında yatan nedeni bulmak için biraz vakit ayır. Böylece bunları ardında bırakıp; karşına çıkan fırsatlara odaklanabilirsin.Akıntıya kürek çekerek gitmek istediğiniz yere kısa sürede varamazsınız. Gözlerde yenilgi izleri ararken bu sözü hatırlayın. Olaylara yaklaşımınız her şeyden önde gelir. Bugün, ilerleme ihtimalinizin önünde duygusal sorunlarınızın durduğunu fark edeceksiniz. İantçı tavrınızın, gelişmeleri engelleyen bir duvara dönüşmesine izin vermeyin. Bir sorunu çözmenin birden fazla yolu olduğunu, yalnızca sizinkinin doğru ve geçerli olmadığını unutmayın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Uzaktaki arkadaşlar sizi arayabilir ve ziyaret için yakınınızda olduklarını söyleyebilirler. Bunu duymaktan memnun olacaksınız ve evinizi yukarıdan aşağıya şöyle bir süzüp evinizi elden geçirmeye karar verebilirsiniz. Aile üyeleri de katılabilir - protesto etseler de! Yine de, herkes bu ziyaret için sabırsızlanıyor olmalı. Tartışma çıktığında ne yapacağını biliyorsun çünkü, çok sayıda tartışma çıkmasını bekliyorsun. İyi eğlenceler!

9 Ekim 2021, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün gün batımına kadar Ay boşlukta ilerliyor. Gün içinde ilişkilerinizde değişen durumlar gündeme gelebilir. Bazı ilişkilerde sırlar, sırların açığa çıkma durumu yaşanabilir. Auranızın güçlendiği bugünlerde dikkatleri üzerinize toplayabilirsiniz.

9 Ekim 2021, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hayatın her alanında aldığın güçlü kararların faydasını görmek özgüvenini tazeleyecek. Başını ağrıtan problemlerin sende bıraktığı izler bu günlerde silinebilir. Eğer devam eden bir İlişkin varsa, kafanı kurcalayan soru işaretleri ortadan kalkıyor; tartışma konusu olan bazı sorunları halledebilirsin. Günün sonunda partnerin ile romantik bir yemek organize edip, keyifli vakit geçirebilirsiniz.

9 Ekim 2021, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün öfkeli olabilir ve bunuortamınıza yansıtabilirsiniz. Eğer şartlarınız elverirse bugün yalnız çalışarakortamınızdan uzak kalmanız daha doğru olacaktır. İçinizde taşan enerjiyi boşaltmak için size faydalı olacak işlere yönlendirmelisiniz. Bugün hukuksal konulara karşı temkinli olun.

9 Ekim 2021, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ortaklı işler, eşiniz ya da yakın beraberlikler üzerinde daha fazla durabilirsiniz. Daha sakin düşünmeye çalışmalısınız.

9 Ekim 2021, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bünyenizi yorgun düşürecek bir yaşam anlayışı benimsemenizle beraber soğuk algınlığı gibi rahatsızlıklara direnciniz kırılabilir.

9 Ekim 2021, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Son zamanlarda ruhsal bir doyum ihtiyacıyla kendiniz huzursuz hissediyorsanız yeni bir düşünce sistemi arayışına girebilir hatta yeni bir sistemi benimseyebilirsiniz. Belki de astrolojiye merak salarsınız. Ya da meditasyon, yaratıcı görüntüleme, veya tarot gibi uygulamalara ilgi duyabilirsiniz. Bunlar hakkında bir şeyler okuyun ve günlük hayatınıza nasıl dahil edeceğinizi öğrenin. Merak tavşanının peşinden başka dünyalara açılan tavşan deliğine atlayın!

9 Ekim 2021, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kariyerinizde motivasyon ve enerjinizin aynı anda arttığı bir döneme giriyorsunuz, yakın zamanda çarpıcı bir projeye imza atmanız ilham perilerini yakaladığınızda bırakmamanıza bağlı. Zihninizin bu keskin hali, özel hayatınızdaki sorunlara da sıra dışı çözümler bulmanıza sebep olabilir.

9 Ekim 2021, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Duygu derinliğinizi her zaman ortaya çıkarmaktan hoşlanmadığınız için, sizi yanlış tanımalarına neden oluyorsunuz. güçlü sezgileriniz sayesinde, yaşamın gizemliliğini araştırıyorsunuz. Enerjinizi olumlu kullanmalısınız.

9 Ekim 2021, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Herşey hemen olsun diyenlerdensiniz, ama herkes o kadar hızlı olmayabilir. Değişken ruh haliniz çevrenizdekileri şaşkına çeviriyor. Bugün onayladığınız şeyi ertesi gün ilk kez duyuyormuş gibi davranmanızı çevrenizdekiler kolay kolay kabullenemiyor.

9 Ekim 2021, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Birbirinden farklı enerjiler alıyorsunuz ve bu da nasıl hareket etmeniz gerektiğine karar veremeyeceğiniz anlamına geliyor. Kişisel sorumluluklarınızın bilincinde olmanız gereken bir gün. Zorluklarla başa çıkamadığınız takdirde kendinizi daha fazla sıkıntı içerisinde hissedebilirsiniz. En doğru adımı atmanız gereken bir süreçten geçiyorsunuz.

9 Ekim 2021, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Partneriniz küçük nedenlerle problem yaratacak tavırlar içine girmeye hiç niyetli değil. Fakat siz ısrarla, yapıcı eleştirileri, suçlama gibi algılamaya devam ediyorsunuz. İş yaşamında zorlu bir dönem sizi bekliyor. Sarsılan itibarınızı yeniden kazanmak için çok çalışmanız gerekebilir. Bu sıkıcı ve stresli dönemde en büyük desteği arkadaşlarınızdan göreceksiniz. Kendinizle ilgili birtakım harcamalar birikiminizi eritebilir. Tuzu kesince neden kilolu durduğunuzu net bir şekilde görebileceksiniz

9 Ekim 2021, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 27' 40" R
Ay
Oğlak
11° 53' 04"
Merkür
Koç
16° 33' 24"
Venüs
Koç
29° 46' 36"
Mars
Balık
28° 57' 35"
Jüpiter
Boğa
23° 43' 33"
Satürn
Balık
16° 29' 15"
Uranüs
Boğa
22° 17' 26"
Neptün
Balık
28° 52' 40"
Plüton
Kova
02° 06' 04"
Chiron
Koç
20° 36' 10"
Lilith
Başak
23° 13' 39"
True Node
Koç
15° 23' 16"
Son Güncelleme : 29/04/2024 10:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>