Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Sırlar Açığa Çıkacak Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Ekim 2021, Salı

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 60%

Bazen işinize dört elle sarılıyorsunuz. Fakat bugün sevgilinize daha çok odaklanmaya çalışmalısınız. Sevgiliniz sizinle kaliteli zaman geçirmek istiyor olabilir. Samimi bir akşam yemeği ve biraz sıcak sohbet edin. Böylece ikinizi de hoş bir his saracak ve birbirinizden güç alabilirsiniz. Bu olumlu enerji, ikinize de ilerideki zorluklarla yüzleşmeniz konusunda yardımcı olacaktır.

Hayalleri ve vizyonu çok geniş olabilen çok coşkun bir insansınızdır, ancak küçük detaylara odaklanmak yerine büyük resmi görmek bazen daha kolaydır. Başkalarını yönetiyor veya denetliyorsanız, bugün çalışanlarınızla iletişim kurmak ve onların günlük sorunlarını anlamak ve öğrenmek için iyi bir gün. Eğer bir ebeveynseniz, çocuğunuz okul çalışmalarında ve faaliyetlerinde ilgi gösterdiğiniz için sizden faydalanacaktır.

Kazancınızı arttırma şansı ayağınıza gelebilir. Bu ekstradan çalışma ya da belki bir yatırım şansı olabilir. Özellikle de arsa veya gayrimenkulle ilgili yatırımlar bu dönemde kazançlı olabilir. Size para getirecek şeyler aynı zamanda sözleşmeler veya hukuki belgeler de olabilir, bu nedenle hazırlık olun. Bu yılın sonunda, finansal olarak başta olduğunuzdan çok daha güvenli olacaksınız.

Bütünüyle şaşırmış durumdasın. Kendin için koyduğun ve tüm enerjini yatırdığın hedef yön değiştirmeye başlıyor. Fakat bu seni acaba nereye götürecek? Kendine bilinçlice sorman gereken soru bugün bu. Boş yere gerginlik hissetmene gerek yok. Sadece olabildiğin kadar sabırlı olmalısın!Etrafınızda olup bitenlerin altında ne yattığının fazlasıyla farkında olmak bugün biraz canınızı sıkabilir. Sahip olduğunuzu bilmediğiniz duru görüş ve telepati yetilerinizi ortaya çıkaran deneyimler yaşayabilirsiniz. Genelde ayakları yere basan ve gerçekçi biri olduğunuz için bu sizde şok etkisi yaratabilir, ancak kendinizi akışa bırakın. Gerçek ille de beş duyunuzun algılarıyla sınırlı olmak zorunda değil!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün çok verimli olmayı bekleme. Bunu kendine itiraf etmeyi reddedersen, tüm gün yırtınıp didinirsin ve gün sonunda elinde hiçbir şey kalmaz. Mevcut açılar, kepenkleri indirip kendin hakkında genel bir değerlendirme yapmanı destekliyor. Zihnini serbest bırak, düşüncelerinde dolan; rasyonel mantığından öte sezgilerin sana güzel bir tavsiye verecek.

5 Ekim 2021, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün gece saatlerinde Balık burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Dolunayın etkileriyle arkadaşlık ilişkilerinizde anlayışlı, kabul edici olmanız gerekebilir. Katılacağınız kalabalık ortamlardan farklı insanlarla tanışabilirsiniz. Bugünlerde daha gizemli veya içe kapanık insanlarla tanışabilirsiniz.

5 Ekim 2021, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Maddi çıkarlar adına ortağın tarafından geri plana itildiğini hissedebilir, bu konuda düşüncelerini dile getirebilirsin. Arka planda kalmak istemeyeceksin. Aile içinde senden saklanan konular gündeme gelebilir, öğreneceğin şeyler sende bir şaşkınlık yaratacaktır. Evcil hayvanın varsa onun sağlığı ile ilgili birtakım endişelere kapılabilirsin.

5 Ekim 2021, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Harekete geçmek için doğru zaman olup olmadığının kararsızlığını yaşıyorsunuz. Tek başınıza hareket etmek yerine güven duyduğunuz kişilerin düşüncelerine başvurabilirsiniz. Bugün dostlarınız bir kez daha kurtarıcınız olabilir.

5 Ekim 2021, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yaratıcılığınızı kullanabileceğiniz işlere yönelmek isteyebilirsiniz. Aşk hayatınız gündeminizi meşgul edebilir. Kendinizi ifade etmek isterken, fikri sabit davranmamaya özen göstermelisiniz. Yaşanacak huzursuzluklar sizin de tadınızı kaçırabilir. İhmalden kaynaklı hatalara karşı dikkatli olmanızda fayda var. Riskli işlere girişmeyin.

5 Ekim 2021, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi geliştirmek için çevrenizdekilerin fikirlerini dinlemelisiniz. Onların fikirlerine yıkıcı değil de daha yapıcı yaklaşmanızda fayda var.

5 Ekim 2021, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün yeni döngünün başladığı gün. Önümüzdeki günlerde yeni meseleler ortaya çıkmaya başlayacak. İlişkilerinde şimdiye dek benimsediğin ilkelere dönüp tekrar bir bakabilirsin. Sonuç olarak, artık bu ilkelerin sana göre olmadığı kanısına varabilirsin. Görünüşe göre toplum tarafından talep edilen gelenekler ve sosyal normlar seni biraz bunaltmakta.

5 Ekim 2021, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bütün sorularınıza cevap bulamasanız da önemli bazı konularda size çok yardımcı olacak şeyleri öğrenebilirsiniz. Tavsiye ve nasihatler yol gösterici olsa da nihai kararı verirken en çok altıncı hissinize başvuracaksınız. Hayatınızın daha pratik ve hızlı işleyen yanları, yolunuzu açarak duygusal dünyanızı da düzene sokuyor.

5 Ekim 2021, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Doğal yapınız ters gelse de, çevrenizle politik davranışlar içinde olacaksınız. Onların görüşlerine tepki göstermeden, isteklerinizi ustaca kabul ettirebilirsiniz. Finans konularında güvenli yatırımları tercih edebilirsiniz.

5 Ekim 2021, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün evinizle ilgileneceksiniz. Evle ilgili değişiklik yapmanın zamanı geldi. Yaratma gücünüz sayesinde işte büyük başarı elde edebilirsiniz. Size güçlü biri destek olabilir. Para konusuna diyecek yok. Bolluk sürüyor. Sevdiğinizle aranızda ailevi sorunlar olabilir.

5 Ekim 2021, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Ev ve aile hayatınızı yakından ilgilendiren konularda daha sıcakkanlı yaklaşımlar ortaya koyma ihtimaliniz var. Cesaretinizle ön planda olmak isteyeceksiniz. Fikirleriniz doğrultusunda hareket ederken belirsizliklerin de önüne geçmelisiniz. Etrafınızdaki insanlarla fikirsel uyuşmazlıklar yaşansa da üstesinden gelebilirsiniz.

5 Ekim 2021, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Boş yere sinirlenmezseniz keyifli bir gün geçirebilirsiniz. Hayal dünyanız o kadar geniş ki, fanteziler bir türlü peşinizi bırakmıyor. Zaman zaman sadakatinizi kolaylıkla yitirebileceğinizi düşünüyorsunuz. Sevdiğiniz iki dostunuz arasında sizi düşündüren bir sorun var. Bu sorunu çözmek için diğer arkadaşlarınızdan yardım almanız gerekebilir. Parayla ilgili haklı olduğunuz bir konuda haksızlığa uğrayabilirsiniz. Yaşadığınız sağlık sorunlarını siz pek kafanıza takmasanız da sizi sevenler bu konuda endişeli gibi.

5 Ekim 2021, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 08' 14" R
Ay
Oğlak
07° 26' 55"
Merkür
Koç
16° 27' 37"
Venüs
Koç
29° 21' 57"
Mars
Balık
28° 42' 09"
Jüpiter
Boğa
23° 38' 53"
Satürn
Balık
16° 27' 28"
Uranüs
Boğa
22° 16' 18"
Neptün
Balık
28° 52' 03"
Plüton
Kova
02° 06' 02"
Chiron
Koç
20° 35' 02"
Lilith
Başak
23° 11' 26"
True Node
Koç
15° 24' 07"
Son Güncelleme : 29/04/2024 02:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>