Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Kararsızlığın Çoğalıyor Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Eylül 2021, Perşembe

Aşk 90%
Para 80%
Sağlık 60%

Bugün, her yönden engellenmiş gibi görünüyorsunuz. Sevdiğiniz projeler askıya alınabilir. İşyerindeki karışıklıklar işiniz hakkında endişelenmenize neden olabilir. Aşk hayatınız da durgun görünüyor. Her şeyden kurtulmak, enerjinizi geri toplamak ve düşüncelerinizi bir araya getirmeniz gereken bir zamandasınız. Arabaya binin ve şehir dışına kısa bir yolculuk yapın, tercih sizin.

Her zaman yeni şeyler öğrenmekten hoşlanırsınız. Bugün bazı yeni beceriler ya da bazı yeni bilgiler toplamakla meşgulsünüz. Evde bir proje üzerinde çalışıyor olabilirsiniz ve üzerinde çalıştıkça kendiniz hakkında bilgi edinebilirsiniz. Evinizi yenileyebilir, bilgisayarınıza yeni sistemler yükleyebilir veya bir marangozluk projesi üzerinde çalışabilirsiniz. Gün boyunca, ilham bulacak ve yaptığınız şey hakkında gerçekten heyecanlı hissedeceksiniz.

Bugün bilgiler altında ezilmiş hissedebilirsiniz çünkü normalde cevaplayabildiğinizden çok daha fazla telefon ve e-mail alabilirsiniz. Bugün önceliklerinizi belirleyip onlara sadık kalma günü. Yoksa gününüzü giderek artan bir hızla sahanın dört bir yanını dolaşan bir tenis topu gibi geçirebilirsiniz. Gün boyunca derin nefes alın bu şekilde öfkenizi kontrol atlında tutabilirsiniz.

Güçlü kelimelerin ve fikirlerin bugün insanları çok etkileyecek. Bu iyi de olabilir kötü de; tamamen senin tavırlarına ve nasıl bir imaj çizmek istediğine bağlı. Ama bil ki; elindeki konuyla ilgili önemli veriler ve hassas bilgiler toplamak için büyük bir fırsata sahipsin!Birtakım oldukça sevimsiz rüyalar sizde anlayamadığınız rahatsız edici bir korku hissi yaratabilir. Rüyalarınızı not edip sonradan sembolleri analiz etmeye çalışın. Muhtelemelen bu rüyaların yalnızca geçmişten duygusal kesitler olduğunu fark edeceksiniz. Bugün kitap okuyarak veya bir gerilim filmi izleyerek gerçek dünyadan kaçmanın yollarına bakabilirsiniz ya da alışılmamış ve biraz da riskli, yeni bir hobi denemeyi isteyebilirsiniz. Dikkatli olun! Kendinizi sınırlamayın ancak düşüncesizce de hareket etmeyin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hızlıca bir karar vermen gerekebilir. İlgini üzerine yoğunlaştırman gereken önemli bir konu patlak verebilir veya bir süredir yaşanmakta olan bir sorunun önünü kesebilecek şansı elde edebilirsin. Meditasyon için biraz vakit ayır. Tek başına uzun bir yürüyüşe çıkarak zihnini boşaltmak ve farklı bakış açıları geliştirmek isteyebilirsin. Bütün açılardan değerlendirmeden, hiçbir şeye balıklama atlamak istemeyeceksin.

30 Eylül 2021, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Ay Yengeç burcunda ilerliyor. Gün içerisinde geçmiş deneyimlerinizi düşünebilir, sizi üzen veya hayal kırıklığına uğratan durumları geride bırakmak isteyebilirsiniz. Araçlar ve teknolojik aletlerle ilgili hasar ve tadilatlar gündeme gelebilir.

30 Eylül 2021, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün karşılaşacağın durumlarda karşısında ister istemez kararsızlığa kapılabilirsin. Daima net kararlar aldığını düşünürken, bugünkü durumlar seni oldukça şaşırtacak. İkili ilişkilerinde yaşadığın gelgitli durumlar yavaşça düzene giriyor. Sporu hayatına entegre etmiş bir Boğa burcuysan, gün içerisinde egzersiz yaparken kendini zorlamamaya dikkat etmelisin.

30 Eylül 2021, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kişisel fikirlerinizi karşı tarafa zorla kabul ettirmek isteyebilirsiniz. Sosyal çevreniz size bu konuda tepki gösterebilir. Bu tepkileri önemsemelisiniz. Hiç kimse sizinle aynı düşünce de olmak zorunda değil, farklılıklara saygı duymayı öğrenmelisiniz.

30 Eylül 2021, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Zihinsel açıdan hareketli ve yararlı bir gündesiniz. Yakın çevrenizle alakalı konular gündeminizi etkileyebilir. İş yerinde toplantı ve yazılı iletişimin yoğun olduğu zamanlar var. Alınması gereken kararlarda veya imzalanacak sözleşmelerde dikkatli olunmasında yarar var. Konsantrasyonunuzu sağlamakta zorlanabilirsiniz.

30 Eylül 2021, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yöneticiniz Venüs sizi desteklemeye devam ediyor. Yakın arkadaşlarınız ya da kardeşlerinizle ilgili güzel gelişmeler olabilir. Almak istediğiniz bir eğitim varsa kararsız olabilirsiniz, uzmanlara danışmanızda fayda var.

30 Eylül 2021, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Evde düzene koyulması gereken çok şey olması nedeniyle biraz canınız sıkılabilir. Çok sayıda işle meşgul olduğunuz için kendinizi biraz keyifsiz hissediyor olabilirsiniz. Morali bozuk bir kadın arkadaşınızın çıkagelmesi durumu daha da içinden çıkılmaz hale getirebilir. Yorgun olmanıza rağmen yerinizde duramayabilirsiniz. Tek başınıza uzun bir yürüyüşe çıkın. Bu muhtemelen zihninizi boşaltacak ve sizi canlandıracaktır.

30 Eylül 2021, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Biriyle girdiğiniz veya girdiğinizi düşündüğünüz rekabet, hayatınıza olumsuz bir enerji çekeceğinden, gerçekten aksinin gerekli olduğuna inanmıyorsanız, daima uzlaşmayı seçin. Kariyerinizde hedefledikleriniz ve ilişkilerinin size yüklediği sorumluluklar birbiriyle çatışmaya girip, sizi bazı şeylerden vazgeçmeye zorlayabilir.

30 Eylül 2021, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Düşüncelerinizdeki analiz yeteneğiniz mükemmel. Bilinçaltınızda gelişen olaylara esneklik getireceksiniz. Ruhsal gelişiminiz için, duygusal konulara gereksiniminiz var. Sosyal aktivitelerde çelişkili bir tavır içindesiniz.

30 Eylül 2021, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Herşey hemen olsun diyenlerdensiniz, ama herkes o kadar hızlı olmayabilir. Değişken ruh haliniz çevrenizdekileri şaşkına çeviriyor. Bugün onayladığınız şeyi ertesi gün ilk kez duyuyormuş gibi davranmanızı çevrenizdekiler kolay kolay kabullenemiyor.

30 Eylül 2021, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Çevrenizdeki insanlara karşı aşırı sahiplenici ve koruyucu yaklaşımlar ortaya koyabilirsiniz. Koşulların değişim gösterecek olması, ruhsal duyarlılığınızın da üst sınıra ulaşmasını sağlayabilir. Sorunlar karşısında hassasiyetle eğilme ihtimaliniz var. Ev ve aile duygunuzun da güçlü olması, etrafınızdaki insanları her zamankinden daha fazla sevgiyle kucaklayacağınız anlamına geliyor.

30 Eylül 2021, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk hayatınızda çok vericisiniz. Bu özelliğiniz bugünlerde size zarar getirebilir. Birlikteliğinizi daha sağlamlaştırıp kalıcı bir ilişkiye dönüştürme çabalarınızda acele etmeyin. Biraz daha dikkatli olmanızda fayda var. Sorunsuz ilişkiler kurmak istiyorsunuz. Bu konudaki kararlılığınız ve titizliliğiniz, size problemsiz biryaşamı sunmaya elverişli. Zamansız masraflar yüzünden elinizde para durmuyor. Ama bugün yerinde bir karar vererek kazançlı bir anlaşma yapacaksınız.

30 Eylül 2021, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
23° 59' 10" R
Ay
Aslan
10° 38' 59" R
Merkür
Koç
28° 17' 19"
Venüs
Boğa
18° 14' 54"
Mars
Koç
10° 28' 34"
Jüpiter
Boğa
27° 14' 56"
Satürn
Balık
17° 41' 49"
Uranüs
Boğa
23° 09' 24"
Neptün
Balık
29° 17' 44"
Plüton
Kova
02° 04' 23"
Chiron
Koç
21° 25' 09"
Lilith
Başak
24° 53' 28"
True Node
Koç
14° 53' 27"
Son Güncelleme : 14/05/2024 10:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>