Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Gelişimi Sırtlanıyorsun Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Eylül 2021, Çarşamba

Aşk 60%
Para 80%
Sağlık 90%

Kalbiniz normalden biraz daha fazla ilgi istiyormuş gibi hissedebilirsiniz. Buna sizden daha fazla ihtiyacı olan bir sevdiğiniz olabilir. Her iki durumda da, önemli bir ilişkide gerginliğe neden olacak. Şu anda bir ilişkiniz yoksa, daha iyi. İşler her zaman göründüğü gibi olmayabilir.

Kendinizi açın ve bugün biraz daha sosyal olmaya çalışın. Başkaları ile geçirilen zamanın, ilk başta olacağını düşündüğünüzden çok daha ödüllendirici olduğunu göreceksiniz. Sizi çevreleyen entelektüelleşme ağına girdiğinizde ortaya büyük bir bilinç genişlemesi çıkıyor. Sonunda oldukça derin ve son derece anlamlı ve orataya çıkacak spontane konuşmalar karşısında şaşıracaksınız.

Bugün bir öneri veya plan üzerinde çalışıyor olabilirsiniz. Pozisyonunuzu destekleyecek kesin verileri bir araya getirebilirsiniz. İnternetteki son araştırmaları toplamak istemeniz ya da alanınızda bir uzmana başvurup girişiminiz hakkında onların düşüncelerini almanız muhtemel. Eğer tüm parçaları bir araya getirirseniz, fikirleriniz baş göstermeye başlayacak.

Bugün birine bir şey öğretiyormuş gibi hissedebilirsin. Bir çeşit mentor ya da rol model olarak davranmak için uygun bir gündeyiz. Belki çocuklarına bir konuda yardım ediyorsundur; veya yeğenine rehberlik ediyorsundur. Genç insanlara olumlu örnek oluşturacak davranışlar içerisindesin. Güçlü ve üretken enerjiyi başkalarıyla paylaşıyorsun.Hızlıca bir karar vermen gerekebilir. İlgini üzerine yoğunlaştırman gereken önemli bir konu patlak verebilir veya bir süredir yaşanmakta olan bir sorunun önünü kesebilecek şansı elde edebilirsin. Meditasyon için biraz vakit ayır. Tek başına uzun bir yürüyüşe çıkarak zihnini boşaltmak ve farklı bakış açıları geliştirmek isteyebilirsin. Bütün açılardan değerlendirmeden, hiçbir şeye balıklama atlamak istemeyeceksin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün size engel olduğunu hissettiğiniz her türlü kapıyı zorla açın. Bunu başarmanız için çok büyük bir çaba sarfetmeniz bile gerekmeyebilir. Bugün yapmanız gereken, daha esnek bir yaklaşım benimsemek ve gruplarla savaşmak yerine onlarla dayanışmaya girmek. Kendinizi etrafınızdaki insanlara açtığınızda göreceksiniz ki meğer sizin gibi o kapıyı zorlayan niceleri varmış!

29 Eylül 2021, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Ay Yengeç burcunda ilerliyor. Gün içerisinde geçmiş deneyimlerinizi düşünebilir, sizi üzen veya hayal kırıklığına uğratan durumları geride bırakmak isteyebilirsiniz. Araçlar ve teknolojik aletlerle ilgili hasar ve tadilatlar gündeme gelebilir.

29 Eylül 2021, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Huzurlu bir şekilde uyanmak, kendini iyi hissetmeni sağlıyor. Bugün bu iyiliği yaşantına yansıtacak ve çevrendeki kişileri de etkileyeceksin. Tüm yatırımın kendine! Sağlıklı yaşam ve sporu hayatına entegre etmişken, kariyer ve eğitim alanında da radikal kararlar alabilirsin. İlişkisi olmayan bir Boğa burcuysan, akşam saatlerinde alacağın bir mesaj, yeni bir ilişkiye dair ipucu niteliğinde olabilir.

29 Eylül 2021, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Geçmişte yara aldığınız konular yeniden gün yüzüne çıkarılmak isteniyor olabilir. Sizi manipüle etmek isteyenlere karşı sakinliğinizi korumalısınız. Öfkeli olmak size sadece hata yaptırır. Hata yapmaktan kaçının.

29 Eylül 2021, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yakın çevrenizle ilgili dalgalanmalar gündeminizi etkileyebilir. İş hayatınızda iletişim içinde olacağınız hareketli bir gündesiniz. Kulağınıza dedikodular gelebilir. Ticari konularla ilgileneceğiniz zamanlar var. Sabah saatlerinde size keyif veren şeyler için harcama yapabilirsiniz. Akşama doğru biraz gerginlik artabilir, dikkatli olun.

29 Eylül 2021, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Enerjiniz hat safhada. Sürekli umudunuzu yeniliyor ve olayları sevgiyle karşılıyorsunuz. Sizi üzenlerle dahi dost olmayı başarıyorsunuz.

29 Eylül 2021, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün insanları etkilemeye çalışma. Aklın başındaymış gibi davranmaya çalıştığın zamanlarda, kendini bazı fırsatlara erişmekten alıkoyuyorsun. Kaybedecek hiçbir şeyin yokmuş gibi yaşa. Kontrolü elinde tutmadığında, karşına neler neler çıkabileceğini kim bilir!

29 Eylül 2021, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugünve kişisel yaşamınız arasındaki dengeyi kurmak adına bazı kişilere ültimatom verebilirsiniz. Kendinize daha çok veya kaliteli zaman ayırmakla birlikte kişisel değerlerinizi daha çok irdeliyor, ne istediğinizin peşinden gidiyorsunuz. Kendinizi meşgul ettiğiniz bazı kişilerin hayatınızdaki yerinin sadece dikkat dağıtıcı bir unsur olmak olduğunu fark edebilirsiniz.

29 Eylül 2021, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Maddi konulara farklı bir şekilde yaklaşıyorsunuz.. Sevdiğiniz kişilerin, finans konularında belirli yaklaşımları olacak. Ortak çalışmalar içinde olacağınız kişilerin kesin tavırları var. Bugün, sezgileriniz oldukça güçlü.

29 Eylül 2021, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün kısa bir yol yapacaksınız. Yaşamınızda yenilikler görülmekte. Bunların bir bölümünü siz yapacaksınız. Önemli bir bölümü de tesadüfler sonucu gerçekleşecek. Para durumunuz iyi. Bugün bir kısmeti bölüşebilirsiniz. Mutlu bir beraberliğiniz varsa ondan uzak kalmamalısınız.

29 Eylül 2021, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Karmaşık durumlarla karşı karşıya kalacak olsanız da üstesinden gelebilirsiniz. Sorunların son bulması için ne gerekiyorsa onu yapmaya çalışın. Düşünceleriniz değişim gösterecek olsa da zamanla üstesinden gelebileceğinizi de unutmamaya çalışın. Her türlü sıkıntıyı çözebilecek yeteneğe sahipsiniz.

29 Eylül 2021, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinize karşı duygularınızı sık sık açığa vurmanız, ilişkinizi yeniliyor. Özel günlere karşı unutkanlığınızda daha dikkatli olabilir, bugünü sizin için unutulmaz bir gün olarak değerlendirebilirsiniz. İş yaşamınızda olumlu puanlarınız var. Önsezileriniz güçlü. Çalışma arkadaşlarınızla sessiz bir uyum içindesiniz. İş ortamınızdaki saygılı, mesafeli ilişkiler dışarıda sıcak dostluklara dönüşebiliyor. Unuttuğunuz bir senet ya da ödeme size sorun yaratabilir. Sağlık sorunu olanlar rahatlamaya başlıyor

29 Eylül 2021, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
24° 23' 17" R
Ay
Aslan
15° 44' 58" R
Merkür
Koç
28° 47' 03"
Venüs
Boğa
18° 45' 39"
Mars
Koç
10° 47' 39"
Jüpiter
Boğa
27° 20' 50"
Satürn
Balık
17° 43' 36"
Uranüs
Boğa
23° 10' 51"
Neptün
Balık
29° 18' 22"
Plüton
Kova
02° 04' 15"
Chiron
Koç
21° 26' 27"
Lilith
Başak
24° 56' 15"
True Node
Koç
14° 52' 50"
Son Güncelleme : 14/05/2024 20:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>