Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Kararların Netleşiyor Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Ekim 2021, Cuma

Aşk 70%
Para 80%
Sağlık 70%

Bugün, her yönden engellenmiş gibi görünüyorsunuz. Sevdiğiniz projeler askıya alınabilir. İşyerindeki karışıklıklar işiniz hakkında endişelenmenize neden olabilir. Aşk hayatınız da durgun görünüyor. Her şeyden kurtulmak, enerjinizi geri toplamak ve düşüncelerinizi bir araya getirmeniz gereken bir zamandasınız. Arabaya binin ve şehir dışına kısa bir yolculuk yapın, tercih sizin.

Her zaman yeni şeyler öğrenmekten hoşlanırsınız. Bugün bazı yeni beceriler ya da bazı yeni bilgiler toplamakla meşgulsünüz. Evde bir proje üzerinde çalışıyor olabilirsiniz ve üzerinde çalıştıkça kendiniz hakkında bilgi edinebilirsiniz. Evinizi yenileyebilir, bilgisayarınıza yeni sistemler yükleyebilir veya bir marangozluk projesi üzerinde çalışabilirsiniz. Gün boyunca, ilham bulacak ve yaptığınız şey hakkında gerçekten heyecanlı hissedeceksiniz.

Bugün bilgiler altında ezilmiş hissedebilirsiniz çünkü normalde cevaplayabildiğinizden çok daha fazla telefon ve e-mail alabilirsiniz. Bugün önceliklerinizi belirleyip onlara sadık kalma günü. Yoksa gününüzü giderek artan bir hızla sahanın dört bir yanını dolaşan bir tenis topu gibi geçirebilirsiniz. Gün boyunca derin nefes alın bu şekilde öfkenizi kontrol atlında tutabilirsiniz.

Güçlü kelimelerin ve fikirlerin bugün insanları çok etkileyecek. Bu iyi de olabilir kötü de; tamamen senin tavırlarına ve nasıl bir imaj çizmek istediğine bağlı. Ama bil ki; elindeki konuyla ilgili önemli veriler ve hassas bilgiler toplamak için büyük bir fırsata sahipsin!Birtakım oldukça sevimsiz rüyalar sizde anlayamadığınız rahatsız edici bir korku hissi yaratabilir. Rüyalarınızı not edip sonradan sembolleri analiz etmeye çalışın. Muhtelemelen bu rüyaların yalnızca geçmişten duygusal kesitler olduğunu fark edeceksiniz. Bugün kitap okuyarak veya bir gerilim filmi izleyerek gerçek dünyadan kaçmanın yollarına bakabilirsiniz ya da alışılmamış ve biraz da riskli, yeni bir hobi denemeyi isteyebilirsiniz. Dikkatli olun! Kendinizi sınırlamayın ancak düşüncesizce de hareket etmeyin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün yöneticiniz Venüs ile Jüpiter arasında negatif etkileşim var. Aile içi sorunlar tırmanabilir ya da gündeme gelen bir sorun gereksiz büyüyebilir, tartışmalar uzayabilir. İnatlaşmaktan kesinlikle uzak durun.

1 Ekim 2021, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Ay Yengeç burcunda ilerlemeye devam ediyor. Gün içinde aklınıza koyduğunuzu yapmak, önünüze gelen sorunu çözmek ve rahatlamak isteyebilirsiniz. Kendinizi doldurmaya, manipülasyonlara ve kıskançlıklara karşı dikkat edin. Yüzleşmeler olabilir.

1 Ekim 2021, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Devrim gezegeni burcunda geri giderken yeni aya ilk adımı atıyorsun. Beklenmedik konular ayın ilk gününde karşına gelebilir. Maddi konularda çok açıldığını fark edip; kendine önlem alarak, ayın başından ipleri sıkı tutmak isteyeceksin. Gündemini belirleyen ilişkine dair problemleri çözmek için çeşitli yollar ararken keskin kararlar verebilirsin.

1 Ekim 2021, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aşk hayatınızda ani olaylar gelişebilir. Partnerinizin davranışlarına anlam veremeyerek nedenlerini aramak isteyeceksiniz. Bu anlam bulma isteği sizi takıntılı ve saplantılı duygulara götürmesin. Lütfen mantıklı ve olumlu düşünceler içinde hareket etmeye özen gösterin.

1 Ekim 2021, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün geçmişe ait konular gündeminizi etkileyebilir. Gününüzü evde ailenizle birlikte geçirmek isteyebilirsiniz. Sabah saatlerinde evinize ait konularda daha fazla sorumluluk alacaksınız. Güven aradığınız durumlar söz konusu. Yaratıcı konularda kendinizi çok daha özgür hissedebilirsiniz. Akşama doğru spor yapmak için iyi fırsatlar yakalayacaksınız.

1 Ekim 2021, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aile ilişkileriniz ön plana çıkabilir, bitişler ve başlangıçlar hususunda kendinizi daha cesaretli hissedebilirsiniz.

1 Ekim 2021, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Birisi duyarlılığınıza meydan okuyabilir, bu nedenle ruh halinize gelecek bu olası darbelere karşı kendinizi hazırlayın. Büyük olasılıkla son zamanlarda vurdumduymaz bir yol tutmuştunuz ve bazı ayrıntılara dikkat etmeyi unutmuş olabilirsiniz; yani hayatınıza giren herkesin duygularına. Belki de, tam da gerçekten içinize kapanmanız gerektiği anda keyif peşinde sürekli dışarılara koştunuz. Bugün meydana gelecek olaylar muhtemelen bu meselelerin daha çok farkına varmanızı sağlayacak.

1 Ekim 2021, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Ticaretle ilgili bir işle meşgul olanlar, hareketli ve kazançlı bir dönem geçirmeyi bekleyebilirler. İşyerinizde meydana gelen bir sosyal meseleyi, kimseyle bozuşmadan halletmeyi başaracaksınız. Sorumluluğunu üstlendiğiniz bir kişinin daha özgür taleplerine karşı açık fikirli olmanız gerekecek.

1 Ekim 2021, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İş yaşantınızda ilginç konuşmaların yaşanacağı bir gündesiniz. Çevrenizde her konuda sizi destekleyecek. Üstün yönleri olan kişilerden hoşlandığınız için, görüşlerinizi sadece size performans ve başarı kazandıracaktır.

1 Ekim 2021, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün aşırı çekicisiniz. Sizi görenler hemen etkilenecekler. Yeni ilginç kimseleri tanıyacaksınız. İş durumunuz iyi. Para durumunuz fevkalade. Size türlü yerden irili ufaklı para gelecek. Paranın bir bölümünü kendiniz harcayacaksınız.

1 Ekim 2021, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Kişisel değerlerinizi koruma altına almak isteyebilirsiniz. Harekete geçme noktasında biraz olsun kendinizi geriye çekme ihtimaliniz var. Sosyal yönden ön planda olmak isterken daha temkinli olmanız gerektiğini de unutmayın. Bu süreç içerisinde, sabit fikirlerinizden biraz olsun uzak durmanız gerekiyor. Fırsatlardan kolaylıkla yararlanabileceğiniz ve sorunlarınızı halledebileceğiniz bir gün.

1 Ekim 2021, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Özel hayatınızda sorunlar var. Aşk dünyanızda, üzerinizdeki kendinizden kaynaklı sıkıntılardan bir an evvel kurtulmanız gerekiyor. Ona duygularınızı belli etmenin dışında yapmanız gereken fazla bir şey kalmadı. Birlikte çalıştığınız kişilerin hataları yada ihmalleri yüzünden bir takım aksaklıkların ortaya çıkması söz konusu olabilir. Sakın bu durumu üstlerinize şikayet eder bir tarzda yansıtmayın. Parasal konularda risk almayı çok sevseniz de, bugün mantıklı davranmanızda yarar var.

1 Ekim 2021, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
24° 37' 21" R
Ay
Aslan
18° 42' 12" R
Merkür
Koç
29° 04' 36"
Venüs
Boğa
19° 03' 36"
Mars
Koç
10° 58' 47"
Jüpiter
Boğa
27° 24' 16"
Satürn
Balık
17° 44' 38"
Uranüs
Boğa
23° 11' 42"
Neptün
Balık
29° 18' 43"
Plüton
Kova
02° 04' 10"
Chiron
Koç
21° 27' 12"
Lilith
Başak
24° 57' 52"
True Node
Koç
14° 52' 36"
Son Güncelleme : 15/05/2024 02:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>