Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Sorgulamalar Çoğalıyor Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Ekim 2021, Cumartesi

Aşk 100%
Para 90%
Sağlık 100%

Bugün cömert bir ruh halinde olabilirsiniz. Başkalarına verebileceğiniz çok fazla sevgi var. Sevgilinizi bu sevgiye boğabilirsiniz. Birlikte özel bir akşam planlayabilirsiniz. İltifatlar ederek ve çekici sohbetlerle tam anlamıyla baştan çıkarıcı bir modda olabilirsiniz. Ya da sevginizi farklı bir şekilde gösterebilirsiniz. Çocuklarınızla birlikte vakit geçirebilir ve onları yaptıkları çalışmalar konusunda cesaretlendirebilirsiniz.

Bugün gününüz çok çabuk geçebilir. Gezegenlerin enerjisi, zamanı hızlanmış gibi gösterebilir. Önünüzdeki tüm görevleri tamamlamanın zor olduğunu görebilirsiniz. Her şeyi halledebildiğinizden emin olmak için bir programa bağlı kalmaya çalışın. Günün teması hızlı iletişim olabilir. Gün boyunca yazışmalar ve telefon görüşmeleri yapabilir, müşterilerden veyaarkadaşlarınızdan sorular alabilirsiniz.

Bugün, kendiniz için uzun-vadeli planlar yapabilirsiniz. Belki, eğitiminiz hakkında düşünebilirsiniz. Belki, öğreneceğiniz yeni şeyler olabilir. Yeni teknoloji becerileri kazanmak için bir bilgisayar kursuna yazılmaya karar verebilirsiniz. Ya da, yaratıcılığınıza ilham verecek bir topluluk aktivitesine katılma kararı alabilirsiniz. Bugün, kişisel anlamda sizi daha fazla tatmin edecek bir program oluşturmak için güzel bir zaman!

Birilerinin senin yardımına ihtiyacı var. Yardım sinyali ve çağrısı alabilirsin. Belki bir komşunun başı dertte. Ona sızdıran musluğu tamir ederek veya kırık bir kapıyı onararak yardım edebilirsin. Belki de bir aile üyesi maddi olarak sıkışmış olabilir. Gelir gider hesaplarını inceleyerek onlara organize olabilmeleri konusunda destek olabilirsin.Bugün her şeyin bir sebepten dolayı ateşlenebileceği günlerden biri. Toplama hattına katılmak (veya çapraz), dilekçeyi imzalamak veya broşürleri geçmek için her yabancıya vermek isteyeceksiniz. Sebebinizin amacını daha da ileri götürmek için bir tür eylemde bulunmak bugün sizin için önemli olacak ancak başkalarının bandwagonlarına atlamaktan önce tüm gerçekleri almaya dikkat edin. Tam olarak neyi desteklediğini bilin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yöneticiniz Venüs ile Plüton arasında pozitif etkileşim var. Aile içi ilişkilerinizle ilgili rahat bir akış söz konusu. Daha ılımlı, barışçıl bir hava esebilir. Ev-emlak alım-satım konuları gündeminizdeyse şanslı gündesiniz.

2 Ekim 2021, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Ay Yengeç burcunda ilerlemeye devam ediyor. Gün içinde aklınıza koyduğunuzu yapmak, önünüze gelen sorunu çözmek ve rahatlamak isteyebilirsiniz. Kendinizi doldurmaya, manipülasyonlara ve kıskançlıklara karşı dikkat edin. Yüzleşmeler olabilir.

2 Ekim 2021, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Arkadaşların ile arandaki güven bağını sorgulamaya başlayabilirsin. Bu günlerde özlem duyduğun eski dostlukların olacak. Sürekli uyarılarda bulunduğun ve ailen tarafından dikkate alınmayan konularda ne kadar haklı olduğun fark edilmeye başlanabilir. İşinden memnun olmayan bir Boğa burcuysan, farklı sektörlere dair araştırmalara başlayabilirsin.

2 Ekim 2021, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İkili ilişkilerinizde öfkeli olabilirsiniz. İçsel huzurunuzun kaçması gerginliğinizin de artmasına neden olabilir. Öfkenizi çevrenize veya iletişimlerinize yansıtmak yerine spor yaparak ya da meditasyon yaparak içsel gerginliğinizi azaltabilirsiniz.

2 Ekim 2021, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Duygusal açıdan daha fazla güvene ihtiyacınız olabilir. Ayrıca evde ve evi ilgilendiren konularla karşılaşabilirsiniz.

2 Ekim 2021, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İş konusunda çok fazla hevesiniz olmamakla beraber disiplininizi bir kez daha ortaya koymaktan çekinmeyebilirsiniz.

2 Ekim 2021, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün birilerine direktif vermeniz gerekebilir. Belki çocuklarınız kurallara uymuyordur. Kendinizi daha sert ve daha buyurucu bir şekilde ifade etmeye ihtiyaç duyabilirsiniz. Düşüncelerinizi daha açık ifade ettiğinizden ve onların derdinizi anladığından emin olun. Komuta eden bir tarz benimsemiş olsanız bile, her türlü pürüzü ortadan kaldırmayı başaracaksınız. Bugün bir lider olmaktan çekinmeyin.

2 Ekim 2021, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kalabalık arkadaş grupları ile yaptığınız toplantılar ilginin sadece sizin üzerinizde olmayışıyla sizi rahatsız edebilir. Bu ilgi isteğiniz ve sosyal olma çabanız arasında bir denge kuramazsınız işler sarpa sarabilir. Yaklaşmakta olan bazı zaruri harcamaları karşılamakta zorlanabilirsiniz.

2 Ekim 2021, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün enerjinizi yaşama geçirmek istiyorsunuz, fakat bazı tereddütleriniz var. İsteklerinizin derinliği karşısında kendiniz bile şaşırabilirsiniz. Yapacaklarınızı sistemli bir şekilde planlamalı ve acele etmemelisiniz.

2 Ekim 2021, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bütün olumsuzluklar üstüste geliyor. Sanki sizin sabrınızı deniyorlar. Umutlu olmalı ve pozitif düşünmelisiniz ki herşey istediğiniz gibi olsun. Dostlarınızı aramıyor sormuyorsunuz. Size böyle davranılınca çok üzülüyorsunuz. Parasal durumdan çok sıkışıksınız.

2 Ekim 2021, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sözel ifadelerden dilediğiniz gibi yarar sağlama şansınız var. Önceliklerinizi belirleme konusunda pek sorun yaşamayacaksınız. İstediğiniz adımları atmak için biraz daha zamana ihtiyacınız var. Gereğinden fazla hızlı hareket ettiğiniz sürece her şeyin daha karmaşık olabileceğini de unutmamalısınız. Amaçlarınızın dışına çıkmamanız gereken bir gün.

2 Ekim 2021, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bitirmeyi düşündüğünüz ilişkiniz, yeni gelişmelere açık. Kararlarda ilk kişi olma eğilimi barındırıyorsunuz. Bu konuda ortak hareket etmeniz, muhtemel gelişmeleri olumlu bir hale getirebilir. İş yerinde uzun uğraşlar sonucu elde ettiğiniz bir hak, fazla ciddiye almadığınız ve alışkanlığa dönüşmüş bir özelliğiniz nedeniyle kaybedilmek üzere. Yeniden savaş vermeniz gerekebilir! Bugünlerde para durumlarınız bir miktar karışık. Sırt ve omuz ağrılarınız artabilir, tedbirli olun.

2 Ekim 2021, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
23° 57' 10" R
Ay
Aslan
10° 13' 22" R
Merkür
Koç
28° 14' 51"
Venüs
Boğa
18° 12' 20"
Mars
Koç
10° 26' 59"
Jüpiter
Boğa
27° 14' 26"
Satürn
Balık
17° 41' 40"
Uranüs
Boğa
23° 09' 17"
Neptün
Balık
29° 17' 41"
Plüton
Kova
02° 04' 23"
Chiron
Koç
21° 25' 03"
Lilith
Başak
24° 53' 15"
True Node
Koç
14° 53' 31"
Son Güncelleme : 14/05/2024 09:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>