Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Düşüncelerin Değişiyor Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Ekim 2021, Pazar

Aşk 80%
Para 90%
Sağlık 70%

Sevgiliniz bugün meslektaşlarıyla bazı küçük kişilik çatışmaları yaşıyor olabilir ve bu nedenle size oldukça uzak ve meşgul görünebilir. Sorun her neyse yarın iyi geçebilir, ancak onu rahatlatmak kolay olmayacak. İhtiyacı olursa yanında olduğunuzu açıkça belirtin, sonra oturup bir kitap okuyun. Bu olayı yalnız kalarak atlatabilir.

Bugün sosyal becerileriniz üzerinde çalışmak zorunda kalabilirsiniz. Çalışmanıza her zamanki gibi yaklaşmanıza rağmen, şu an daha hassas bir dokunuş yapmanız gerekebilir. Biraz neşelenmeye ihtiyacı olan birarkadaşı veya çalışan olabilir. Onlara karşı sert olmayın çünkü daha da üzülebilirler. Onlarla bir motivasyon konuşması yapmaya çalışın ve ekibi buna katılmaları için teşvik edin.

Bugün hayal gücünüz en üst seviyelerde. Yazı yazma, müzik veya dans, hangisiyle ilgileniyorsanız yaratıcı hayal gücünüzün çoğunu kullanacaksınız. Çünkü eğer öyle yapmazsanız, düşünceleriniz geldiği gibi kaybolabilir. Eğer çok yoğunsanız, en azından içgüdülerinizi ve onları geliştirmek için napmanız gerektiğini yazmaya biraz vakit ayırın. Bu şekilde, sonrasında onlara geri dönebilmeniz için elinizde yeterince kayıt olacak.

Bugün doğruyu söylemekle yalan söylemek arasında kalabilirsin. Bazı durumlarda bu verilmesi çok zor bir karardır – özellikle de birilerinin duygularını incitebileceğini düşünüyorsan. Şunu aklında tut ki yalan söylemek doğruyu söylemekten daha fazla enerji tüketir. Bir düşün, karşındaki insan senin yerinde olsa ne yapmasını isterdin? Yapmak ne kadar zor da olsa ahlaki anlayışına, etiğe sadık kal.Bugün oldukça sosyal hissediyor olacaksınız ve alışılmadık bir şekilde dedikoduya ve şakaya açık olacaksınız. Arkadaşlarla buluşup havadisleri öğrenmenin tam zamanı. Birbirlerini tanımıyor olsalar da, bir süredir görmediğiniz insanları bir araya getirecek bir buluşma planlayın. Farklı arkadaş gruplarınızı birbirleriyle tanıştırmaktan, sıcak ve açık bir atmosfer yaratmaktan keyif alacaksınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün her şeyin bir sebepten dolayı ateşlenebileceği günlerden biri. Toplama hattına katılmak (veya çapraz), dilekçeyi imzalamak veya broşürleri geçmek için her yabancıya vermek isteyeceksiniz. Sebebinizin amacını daha da ileri götürmek için bir tür eylemde bulunmak bugün sizin için önemli olacak ancak başkalarının bandwagonlarına atlamaktan önce tüm gerçekleri almaya dikkat edin. Tam olarak neyi desteklediğini bilin.

3 Ekim 2021, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Ay Aslan burcunda ilerlemeye devam ediyor. Gün içerisinde ilişkilerinize dair konularla hisleriniz ve düşünceleriniz değişime uğrayabilir. Aşk ve arkadaşlık ilişkilerinizde doğru dengeler içinde olma zamanı. Duyguları abartmak, abartılı tepkilere gitmek hata olabilir.

3 Ekim 2021, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bazı gereksiz harcamalarını kısarak, maddi açıdan refaha kavuşabilirsin. Son dakika gelen bir telefon yaptığın hafta sonu planlarının iptal olmasına sebep olabilir. Kendi alternatiflerini hazırlayarak keyifli vakit geçirmek isteyeceksin. Yakın çevrenden gelen yapıcı eleştirilere kulak vermeyi yeniden düşünebilirsin. İlişkisi olan bir Boğa burcuysan, ilişkine romantizm katmak için çaba göstermek isteyebilirsin.

3 Ekim 2021, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kişisel alanınızda dengede kalmaya çalışacaksınız. Kararsızlığınızın farkındasınız ve ona göre hareket edeceksiniz. Bu kararsızlık sizi fazlaca düşünmeye sevk edebilir ve hareket alanınızı daha da kısıtlandıracak davranışlarda bulunabilirsiniz. Kararlarınızda çok uç noktalarda olmamaya özen gösterin.

3 Ekim 2021, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yaratıcı olduğunuz, sevdiğiniz bir konuya daha fazla zaman ayırabilirsiniz. Ancak hemen sonuç alamayabilirsiniz.

3 Ekim 2021, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Mesleki konularda uzmanından ya da dostlarınızdan yardım alarak ilerleyebilirsiniz. Aşk konusunda kendinizi verimli bir şekilde gösterebileceksiniz.

3 Ekim 2021, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün hayatınızdaki özel insanlarla dışarı çıkmak ve onlarla bir şeyler yapmak isteyebilirsiniz. Günün gezegen açıları, bugünü, insanları bir araya gelecekleri mükemmel bir gün haline getirmek için planlar yapıyor! Merak ettiğiniz ve ziyaret etmek istediğiniz bir yer var mı? Eğer öyleyse, bugün gidin oraya. Ailenizi ya da arkadaşlarınızı toplayın ve eğlenceli bir gün geçirmek için dışarı çıkın.

3 Ekim 2021, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gün ilerledikçe, deneyimlerinizi işlemeniz ve onlardan öğrenmenize daha da kolaylaşacak. Sağlıklı bir dozda öz dürüstlük bir ilişkiye ya da girişime yeni bir bakış açısı getirebilir. Duygusal yenilenmeyi teşvik eden faaliyetlere odaklanmak için mükemmel durumdasınız. İlişkileriniz ve duygularınızla ilgili gömülü bir şey şimdi serbest bırakılmak üzere ortaya çıkabilir.

3 Ekim 2021, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bilinçaltınız çok yoğun. Düşünce yumağı içindesiniz ve gizli planlarınızın mevcudiyeti, sizi başkalarına göre daha ilginç yapıyor. Çevrenizdeki kişilerin istekleri karşısında sizi üzen konularda uzaklaşmayı denemelisiniz...

3 Ekim 2021, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sinirlerinize hakim olun ve kendinizi kontrol altına alın. Artık özgürsünüz. Buna alışmanız zaman alsa da kendinizi hiç sıkmayın ve çeşitli psikozlara girmeyin. Biraz çaba ile yepyeni bir insan olarak yaşama yeniden merhaba diyeceksiniz. Ailenizle ilşkilerinizi yeniden gözden geçirin.

3 Ekim 2021, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

İçsel güvenliğinizi sağlamak adına harekete geçebilirsiniz. Yaşamsal konularda var olan huzursuzlukların son bulmasıyla beraber kendinizi çok daha iyi hissedebileceğinizi de iyi biliyorsunuz. Anlaşılabilir adımlar atabildiğiniz takdirde her türlü sorunu ve sıkıntıyı da geride bırakma şansınız var.

3 Ekim 2021, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk hayatınız dışarıdan sorunsuz gibi görünse de, yine problemleriniz var. Gerginlikten ne kadar uzaklaşmayı başarırsanız, mükemmel bir ikili olarak görülmeye devam edersiniz. İşinizle ilgili beklemediğiniz bir takım ufak tefek problemlerin yaratabileceği strese hazırlıklı olmalısınız. Sakın kontrolünüzü kaybetmeyin. Mümkün olduğunca bu detaylarla ilgilenin ve gerekenleri yerine getirin. Bir yatırım konusunda sizi ikna etmeye çalışanlar var. Yatırım yaparsanız pişman olmayacaksınız.

3 Ekim 2021, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
23° 38' 16" R
Ay
Aslan
06° 11' 26" R
Merkür
Koç
27° 51' 55"
Venüs
Boğa
17° 48' 14"
Mars
Koç
10° 12' 02"
Jüpiter
Boğa
27° 09' 49"
Satürn
Balık
17° 40' 16"
Uranüs
Boğa
23° 08' 08"
Neptün
Balık
29° 17' 12"
Plüton
Kova
02° 04' 30"
Chiron
Koç
21° 24' 02"
Lilith
Başak
24° 51' 04"
True Node
Koç
14° 54' 12"
Son Güncelleme : 14/05/2024 01:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>