Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Kariyerini Yeniliyorsun Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Ekim 2021, Cuma

Aşk 90%
Para 70%
Sağlık 60%

Sıkı tutunun ve hareket etmeye hazır olun. Kalbiniz incindiği zaman ilişkinizde kritik bir noktaya geliyorsunuz. Kocaman bir şey sizi kapana sıkıştırmış gibi hissediyor olabilirsiniz ve yavaş yavaş içinizdeki bataklığa doğru çekiliyorsunuz. Bir dala tutunun ve kendinizi yukarı çekin. Daha pozitif bir bakış açısıyla bu durumun üstesinden gelin.

Biraz gevşeme zamanı geldi. Mevcut gezegensel açı, sizi yeni bir tolerans döngüsüne sokacak ve kendinizi anlamanızı sağlayacaktır. Söylememize aldırmazsanız, ikisinden de biraz kullanabilirsiniz. Daha nazik ve daha yumuşak başlı kendinizi arkadaşlarınız vearkadaşlarınızla ile tanıştırmak için bebek adımları atın. Hızlı bir dönüşümü kabul etmeyecekler, ancak kademeli değişimlere uygun bulacaklardır. Daha fazla dinleyerek ve daha az konuşarak başlayın. Bu küçük adım bir ilişkide büyük bir fark yaratabilir. İlişikileri o noktadan inşa edin!

Şu an kafanızda milyonlarca düşünce var ve çok iyimser düşünüyorsunuz. Ama bugün size bazı konuların halledilmesi gerektiğini hatırlatabilir. Bugün şikayet etmeyi bırakıp kendini biraz unutulmuş hisseden arkadaşlarınıza kulak verseniz iyi olur. Anlaşılmaktan memnun olduğunuz zaman, artan destek ve ahenk size iyi geliyor.

Geçtiğimiz birkaç güne oranla daha hafif gelişmeler yaşanıyor. Fiziksel olarak dinlenmek ve zihnin fantezilere teslim etmek için elverişli bir dönem. Sıcak bir banyo yap. Beynini rahatlat. Görev ve sorumluluklarından biraz arın. Yarın yapman gerekenleri düşünerek kaygılanma. Bugüne yoğunlaş.Uzaktaki arkadaşlar sizi arayabilir ve ziyaret için yakınınızda olduklarını söyleyebilirler. Bunu duymaktan memnun olacaksınız ve evinizi yukarıdan aşağıya şöyle bir süzüp evinizi elden geçirmeye karar verebilirsiniz. Aile üyeleri de katılabilir - protesto etseler de! Yine de, herkes bu ziyaret için sabırsızlanıyor olmalı. Tartışma çıktığında ne yapacağını biliyorsun çünkü, çok sayıda tartışma çıkmasını bekliyorsun. İyi eğlenceler!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Muhtemelen hayatınızda şu andan daha toleranslı olduğunuz zamanlar olmuştur. Birilerine karşı çok inançlı davranışlar sergilemiş olabilirsiniz ya da bazı şeylere karşı ilgisiz bir tavır takınmış olabilirsiniz. Fakat hepsinin sonunda kendinizi bunlardan arınmış hissedeceksiniz. Şu an ihtiyacınız olan şey zarafet duygunuzu kullanmak ve size yakın olan birisi ile ilişkinizi yeniden alevlendirmek için gerekli diplomasiyi sağlamak olacak.

8 Ekim 2021, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün gün batımına kadar Ay boşlukta ilerliyor. Gün içindehayatında, günlük işlerinizde ve güne dair planlarınızda aksamalara karşı hazırlı olun. Değişebilecek durumlara karşın ikinci bir plan, alternatif yollar belirleyin. Akşam saatlerinde durumları daha iyi yönetebilirsiniz.

8 Ekim 2021, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çevrenle arandaki güven bağlarını sorgulamaya başlayabilirsin. Ani duygu fırtınalarının dinmesi, bu günlerde daha sakin ve ılımlı olmanı sağlayacak. Evli bir Boğa burcuysan, eşin ile daha fazla vakit geçirmek adına ona daha çok ilgi gösterebilirsin. Kariyerine yönelik kafa karışıklıkların giderek azalıyor, adım atarken daha cesur ve netsin. Yeni alanları araştırırken, eğitim programları ve başvuruları değerlendirmek isteyebilirsin.

8 Ekim 2021, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Değişmek sizler için bugün biraz zor olabilir. Belki de kabullenmek gerekiyordur ve siz bunu yaparken haksızlığa uğradığınızı düşünüyor olabilirsiniz. İlişkinizde bir kopuş ve büyük bir değişim söz konusuysa sakin kalın. Sert tepkiler bir sonraki profesyonel adımlarınızı zedelemesin.

8 Ekim 2021, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eşinizle ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Sorumlu olduğunuz işleri sağlamlaştırmak için elinizden geleni yapacağınız bir gündesiniz. Sabah saatlerinde iletişim problemlerinden kaynaklı huzursuzluk yaşayabilirsiniz. Ani tepkiler verebilirsiniz, dikkatli olmanızda fayda var. Akşam saatlerinde sanatsal uğraşlarda bulunabilirsiniz.

8 Ekim 2021, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde aşk hayatınızda dengeli bir ilişki kurmayı hedefleyebilirsiniz. Partnerinizin yoğun ilgisine maruz kalmak çokta hoşunuza gitmeyebilir.

8 Ekim 2021, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kendinize acımaktan vazgeçmelisiniz. Olaylar istediğiniz gibi gelişmediğinde veya bazı istenmeyen durumlarla karşılaştığınızda, mağduru oynamak çok kolay olabilir. Ancak her zaman çevremizde olup bitenleri ve bize olacakları kontrol altına alamayacağımızdan, en iyisi onlarla nasıl baş edebileceğimizin yollarını bulmak olacaktır. Acı çekmek her ne kadar iyileşmek için önemli bir unsur olsa da, daha iyi bir yol var. Asla pes etmeyip kendinizi hep daha iyiye taşımayı çalışın.

8 Ekim 2021, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Aksi giden küçük olaylara değil de büyük resme ve asıl motivasyonunuza odaklanmak, bazı zorlukları aşamanızı kolaylaştırır. Kendi şansınızı ve başarınızı kendiniz yaratıyorsunuz. Yeni bir ilişkide gözünüz varsa, bunun için ilk adımları atmanız da oldukça olası.

8 Ekim 2021, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Aşkın gözü kördür derler, siz de bilirsiniz. Bugünlerde, garip bir kaosun içine girdiniz. Hiçbir olumsuz düşünce duymak istemiyorsunuz. Çevreniz sizin iyiliğinizi istiyor. Nedense bu konuda da onlara kapalı davranıyorsunuz.

8 Ekim 2021, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çok duygusal davranıyorsunuz. Halbuki çabuk ve mantıklı kararlar vermelisiniz. Bu durumhayatınızda zorluklarla karşılaşmanıza yol açıyor. Biraz kendinize güvenle altından kalkamayacağınızyok. Ulaşmak istediğiniz hedefe ancak böyle ulaşabilirsiniz.

8 Ekim 2021, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Gezegenlerden alacak olduğunuz etki sayesinde kendinizi daha iyi hissetmeye başlıyorsunuz. İkili ilişkilerde var olan olumsuzlukların da yakın zaman içerisinde son bulma ihtimali var. Amaçlarınıza uygun hareket edebildiğiniz sürece herhangi bir sorun ya da sıkıntı ile karşılaşmayacaksınız. Aldığınız pozitif etkilerden en iyi şekilde yarar sağlamanız gerekiyor.

8 Ekim 2021, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Kısmet dolu bir gün! Kaybettiğiniz bir şeyi, ya da bir fırsatı tekrar elde etmeniz çok mümkün. Uyanık olun ve şansın size bu lütfundan bu defa yararlanın. Çalışkanlığınız ve işinizdeki başarınız çevrenizce takdir ediliyor. Ama bu durum sizi rahatlatmamalı, çünkü işinizin doğasında rekabet var. Hem temponuzu düşürmemeli, hem de çevrenize dikkat etmelisiniz. Satın almak istediğiniz bir şey için birikiminiz yeterli olmayabilir! Sürekli sırt ağrılarından şikayetçisiniz. Artık bir doktora gitmenin zamanı gelmedi mi?

8 Ekim 2021, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 29' 18" R
Ay
Oğlak
12° 15' 20"
Merkür
Koç
16° 33' 54"
Venüs
Koç
29° 48' 39"
Mars
Balık
28° 58' 52"
Jüpiter
Boğa
23° 43' 56"
Satürn
Balık
16° 29' 24"
Uranüs
Boğa
22° 17' 32"
Neptün
Balık
28° 52' 43"
Plüton
Kova
02° 06' 04"
Chiron
Koç
20° 36' 15"
Lilith
Başak
23° 13' 50"
True Node
Koç
15° 23' 12"
Son Güncelleme : 29/04/2024 10:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>