Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Cevapları Buluyorsun Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Ekim 2021, Perşembe

Aşk 70%
Para 90%
Sağlık 90%

Bugün hayatınızda güçlü değişim rüzgarları hissediyor olabilirsiniz. Gezegen enerjileri, yeni bir temel üzerine yapılanma ve yeniden yapılandırma konusunda size yardımcı olacak. Belki yeni bir eve taşınmaya hazırsınız olabilirsiniz. Belki de şu anki ilişkinizi değiştirmeyi düşünüyorsunuz. Bu enerjiler sizi daha büyük bir büyüme yoluna girmeye teşvik ediyor. Bu, yoğun ve hatta korkutucu gelebilir, ancak bunun üstesinden gelebilirsiniz!

Öyle bir durumda olsanız da öyleymiş gibi davranıyor olsanız da siz fazlasıyla bir CEO gibisiniz. Emir vermekte, otoriter olmakta vebitene kadar kendinizi tamamen işe adama konusunda oldukça iyisiniz. Aslında o kadar meşgulsünüz ki, başkaları yemek yemek ya da uyumak için zamanınız olup olmadığını bile merak edebilir! Bugünün astrolojik açıları, kendinize daha iyi bakmanıza yardımcı olacaktır.

Bugün evinizi düzende tutma konusunda endişelisiniz ve bunu ilk başta düşündüğünüzden daha ürkütücü bir görev olarak görebilirsiniz. Asla dayanıksız çatı katı merdivenleri düzeltmediğinizi fark edebilir veya salon halısında kocaman bir lekeyle karşılaşabilirsiniz. Evinizde onarma ve yeniden dekorasyona dair çok fazla yapılması gereken şey var. Bu işi yapamazmış gibi hissediyorsanız, yardımcı olabilecek profeyonel kişiler de var.

Evinde birkaç değişiklik yapabilirsin. Belki de görüntüsünden sıkıldın. Biraz renk katmak, mobilyalarınla ilgilenmek veya yeni dekorasyon eşyaları almak isteyebilirsin. Bu tarz şeyler satın almak için uygun bir gün. Bu değişiklikleri yapmanı kolaylaştıracak yaratıcı bir vizyon sende var!Deneysellikten korkma ve evine güzel enerjiler getir.Muhtemelen hayatınızda şu andan daha toleranslı olduğunuz zamanlar olmuştur. Birilerine karşı çok inançlı davranışlar sergilemiş olabilirsiniz ya da bazı şeylere karşı ilgisiz bir tavır takınmış olabilirsiniz. Fakat hepsinin sonunda kendinizi bunlardan arınmış hissedeceksiniz. Şu an ihtiyacınız olan şey zarafet duygunuzu kullanmak ve size yakın olan birisi ile ilişkinizi yeniden alevlendirmek için gerekli diplomasiyi sağlamak olacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Her zamanki kararlılığınız sırra kadem bastı. Elbette öz saygısı yüksek her boğa burcu gibi sizden beklenenleri yerine getirmeye devam edeceksiniz. Fakat motivasyonel anlamda bir şeyleri yitirdiğinizi hissediyorsunuz. Çevrenizdekiler de bunu fark edecek bu yüzden gayretinizi yitirişinizi haklı çıkarmak ya da açıklamak zorunda kalacaksınız.

7 Ekim 2021, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Terazi burcunda Yeni Ay gerçekleşiyor. Bugün size yük ve sıkıntı olan durumlarla ilgili emek sarf etmeniz gerekebilir. Bazılarınız bugünlerde pek çok durumu veya basit konuları bile sıkıntı ve dert haline getirebilir. İştahınız normal zamanlara göre açılabilir.

7 Ekim 2021, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Uzun süredir peşinde olduğun konular bugün sana aradığın cevapları verecek. Doğru soruları bulmanın etkisini de göz ardı etmemelisin. Sevgi gezegeni Venüs’ün etkisi ilişkilerine yansıyacak. Hukuksal konulardaki beklentiler bugün gelen bir haberle karşılık bulabilir. Sağlığın ile ilgili endişelerin çoğalırken, beslenme alışkanlıklarını değiştirmek için çaba sarf etmek isteyebilirsin.

7 Ekim 2021, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Zamanın getirdiklerine göre dengede kalmayı seçerseniz hayatınız istediğiniz ölçüde ilerleyebilir. Büyük bir değişimin içinde ilerliyorsunuz. Yeni bir başlangıç için bugün karar verebilirsiniz.

7 Ekim 2021, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma hayatınızdaki sorumlu olduğunuz konular gündeminizi meşgul edebilir. İşleriniz istediğiniz hızda akmayabilir. Akışta kalmaya özen göstermelisiniz. Sağlığınızla ilgili sıkıntılar var ise, ihmal etmeyin. İşte beraber olduğunuz kişilerle çatışmalar olabilir. Sizi yıpratan koşullara karşı dikkatli olmanızda fayda var. Endişelerinize fazla takılmayın.

7 Ekim 2021, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Küçük şeylerle mutlu olmanız çevrenize de neşe saçmanıza vesile olabilir. Patronlarınızın sizden beklentisi üst düzeyde olarak sorumluluk yükleyebilir.

7 Ekim 2021, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Günün üzerinde hakim olan kısıtlayıcı bir etki nedeniyle işleri kaldığı yerden devam ettirecek yeterli enerjiyi kendinizde bulamayabilirsiniz. Kısıtlama duygusuyla birlikte görev bilinci de omuzlarınıza çökerse hiç şaşırmayın. Hayatın doğal akışında, dinlenip derinlemesine düşünmek için zaman ayırmanız son derece önemli. İlerleyebilmek için daima yolda olmanız gerektiği algısına kapılıp yanılmayın. Bu yüzden savaşıp duran yanınızı bir günlüğüne bir kenara bırakıp rahatlayın.

7 Ekim 2021, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bir süredir sizi rahatsız eden şeylerin çözüme kavuşması, kalan işlerinizin de daha kolay hallolmasını ve ileriye dönük atımlar atabilmenizi sağlayacaktır. Romantik ilişkilerinizde biraz daha gerçekçi ve ciddi bir beklentiye girebilirsiniz. Maddi gelişmelere oldukça açık bir dönemdesiniz.

7 Ekim 2021, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İş birliğine önem vermeniz gerektiğini siz de fark ediyor ve bugün, daha sosyal olmaya gayret ediyorsunuz. Orijinal fikirlerinizi hiç kimseyle paylaşmak istemeyebilirsiniz. Kendinize özgün bir stil geliştirmekten yanasınız.

7 Ekim 2021, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevrenizdekilerle inatlaşmayın. Bu tutumunuz insanları çileden çıkarıyor. Herşeyi ben biliyorum havasından vazgeçin. Herkes herşeyi bilemez. Karşınızdakilere de şans tanıyın. Böyle yaparsanız çevrenizde dost kalmaz. Para sizin için şu günlerde çok önemli.

7 Ekim 2021, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Genel olarak yoğun enerjiler alıyorsunuz. Önceliklerinizi belirleme konusunda daha sabırlı olmaya çalışın. Nedenler üzerinde etkinlik gösterebildiğiniz sürece herhangi bir sorun ya da sıkıntı ile karşılaşmayacak olmanız da önemli. Sınırları gereğinden fazla zorlamaktan kaçınmalısınız. Amaçlarınızın dışına çıkmamaya çalışın.

7 Ekim 2021, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Gönlünüzce geçireceğiniz rahat, huzur dolu bir gün. Sevdiklerinizin yakınlığını, yardımını göreceksiniz. Problemli bir ilişkinize yeniden dönüp bakarsanız, sürekli sorun üreten ilişkilerde ayrıntılarla uğraşarak bir yere varılamayacağını göreceksiniz. Önemli birbağlantısını, başkalarının kaprisleri yüzünden kaçırmak üzeresiniz. Bu bağlantıyı sağlamlaştırmak için atacağınız adımlar olumlu sonuç verecek. Yatırım yapmayı düşündüğünüz alanda biraz daha araştırma yapın

7 Ekim 2021, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 16' 20" R
Ay
Oğlak
09° 17' 36"
Merkür
Koç
16° 29' 58"
Venüs
Koç
29° 32' 13"
Mars
Balık
28° 48' 35"
Jüpiter
Boğa
23° 40' 50"
Satürn
Balık
16° 28' 12"
Uranüs
Boğa
22° 16' 46"
Neptün
Balık
28° 52' 18"
Plüton
Kova
02° 06' 03"
Chiron
Koç
20° 35' 30"
Lilith
Başak
23° 12' 22"
True Node
Koç
15° 23' 45"
Son Güncelleme : 29/04/2024 05:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>