Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Küllerinden Doğuyorsun Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Ekim 2021, Çarşamba

Aşk 60%
Para 90%
Sağlık 80%

Hayata karşı neşeli tavrınız, her zaman çocuk olmanızı sağlıyor. Ancak bu durum aynı zamanda zeki bir insan olduğunuza işaret ediyor, zekasıyla nasıl güldüreceğinizi bilen bir insan. Farkında olsanız da olmasanız da, bu neşeli yönünüzü kaybetmeden de ciddi bir ilişki içinde olabilirsiniz. Eğer zaten bir ilişkiniz varsa, bunun ne kadar doğru olduğunu biliyorsunuzdur zaten.

Panik yapmak için bir sebep olmamakla birlikte, şimdi bu üç veya dört yıl boyunca uğraştığınız kariyer hedeflerinin temellerini araştırma ve inceleme zamanıdır. Desteklenmesi gereken bazı olasılıklar var, yani bu hedeflere ulaşmayı hala istiyorsanız. Gelecekte hoş olmayan keşifler bile oldukça yararlı olabileceğinden, bugün farkındalıktan kaçmaya çalışmayın.

Bugün, en az 3 haftadır kafanızda olan soruları kesin olarak ele alabileceğiniz bir gün. Özellikle de duygusal hayatınızı etkileyen sorulara odaklanın. Eğer şu sıralar tatminkar olmayan ilişkilerde yer alıyorsanız, onları arkada bırakmaktan korkmayın. Henüz cevaplanmamış bir istek konusunda içiniz içinizi yiyorsa, artık kafanıza takmayın.

Duygularının bastırıldığını hissedebilirsin. Söylemek istediğin çok şey var ama tam ağzından çıkacağı sırada bir miktar tereddütte kalabilirsin. İnsanlarla iletişimi zorlaştıracak derecede bir kaygıya kapıldığını fark edersen hiç şaşırma. Bugün iletişime geçme konuları yüzümüze gözümüze bulaşabilir, yine de çok büyütmemeye çalış.Her zamanki kararlılığınız sırra kadem bastı. Elbette öz saygısı yüksek her #burç adı# burcu gibi sizden beklenenleri yerine getirmeye devam edeceksiniz. Fakat motivasyonel anlamda bir şeyleri yitirdiğinizi hissediyorsunuz. Çevrenizdekiler de bunu fark edecek bu yüzden gayretinizi yitirişinizi haklı çıkarmak ya da açıklamak zorunda kalacaksınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Etrafınızda olup bitenlerin altında ne yattığının fazlasıyla farkında olmak bugün biraz canınızı sıkabilir. Sahip olduğunuzu bilmediğiniz duru görüş ve telepati yetilerinizi ortaya çıkaran deneyimler yaşayabilirsiniz. Genelde ayakları yere basan ve gerçekçi biri olduğunuz için bu sizde şok etkisi yaratabilir, ancak kendinizi akışa bırakın. Gerçek ille de beş duyunuzun algılarıyla sınırlı olmak zorunda değil!

6 Ekim 2021, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Terazi burcunda Yeni Ay gerçekleşiyor. Bugün size yük ve sıkıntı olan durumlarla ilgili emek sarf etmeniz gerekebilir. Bazılarınız bugünlerde pek çok durumu veya basit konuları bile sıkıntı ve dert haline getirebilir. İştahınız normal zamanlara göre açılabilir.

6 Ekim 2021, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Gündelik ve kariyer hayatın bugün ön planda. Öncü burçta öğlen saatlerinde meydana gelecek olan Yeniay, kariyer konularını yakından ilgilendirecek. Eğer çalışmayan bir Boğa burcuysan,başvurularınla ilgili geri dönüşler alabilirsin. Duyguların konusundaki hassasiyeti rafa kaldırırken, kimseye ikinci şans vermeyi aklından geçirmeyeceksin. Mantığın ve iraden eski zamanlarından daha güçlü bir biçimde tazeleniyor.

6 Ekim 2021, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün aile bağlarınızın ne kadar güçlü olduğunu fark edebilirsiniz. Hissettiğiniz her şey bugün yanılgı olabilir. Lütfen ön yargılı davranışlarda olmayın. Kendinizi izole etmek bugün iyi bir fikir olabilir.

6 Ekim 2021, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma hayatınızdaki sorumluluklarınızla ilgileneceğiniz bir gündesiniz. Sağlam olacak temeller atmak için çaba sarf edebilirsiniz. Bu nedenlearkadaşlarınızla mücadele içinde olacağınız zamanlar var. Gün içinde alternatif planlar yapmanız gerekebilir. Aile ve güven konuları ön plana çıkabilir.

6 Ekim 2021, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Özellikle yeni biri ile tanışmak ya da mevcut ilişkinizi düzeltmek için uygun bir gündesiniz. Kişisel bakım için de uygun bir gün.

6 Ekim 2021, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Durmaksızın dünyanızdaki her şeyi sakin ve dengede tutmaya çabalarken, en önemli şeyi yani kendinizi unutuyor olabilirsiniz. Emin olun, bu aralar ihtiyacınız olan ilgili görüyorsunuz. Yeri geldiğinde söylenmesi gerekenleri söylemek için daha girişken bir tutum sergilemekten korkmayın. Unutmayın ki dengeli olmanın bir parçası da pasif olduğunuz ölçüde aktif de olmak demektir.

6 Ekim 2021, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Etrafınızdakilerle zıt fikirlerdeyseniz, hararetli tartışma ortamı size biraz yorucu gelebilir. Para veya başka bir şekilde kaynak eksikliği çekebilirsiniz. En iyi seçimi yapmak için hızlı alınan kararlardan uzak durun. Ruhsal iyileşmenizi hızlandıracak, sizi tazeleyecek ve dönüştürecek olaylara açıksınız.

6 Ekim 2021, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Partnerinizin fikirleri karşısında bocalamanız mümkün. Bugün önemli konular yerine duygusal problemlerinizi abartabilirsiniz. Ortak çalışma bekleyen kişilerin, size olan güvenleri hak etmek için daha çok çalışmalısınız

6 Ekim 2021, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevrenizdekiler size güvenmiyorlar. Bunun nedeni sizin tutarsız davranışlarınız. Oysa onlar sizin dostunuz. Hep sizin iyiliğinizi düşünüyorlar. Dostlarınızın kıymetini bilin. Onlara karşı daha dikkatli olun. İş hayatınızda küçük çekişmeler yaşıyorsunuz.

6 Ekim 2021, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Genel olarak hassas etkiler alıyorsunuz ve bu da önceliklerinizi belirleme konusunda herhangi bir sorunla karşılaşacak olursanız, gözünüzde büyütebileceğiniz anlamına gelmekte. Koşullarla tamamen yakından ilgilenmeye çalışın. Bakış açınızdaki değişimden doğru anlamda yararlanabildiğiniz sürece sorun yaşamayacaksınız.

6 Ekim 2021, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Partnerinize karşı birçok duygunuzdan emin olamıyor ve karar vermekte zorlanıyorsunuz. Aşk yaşamınızda yeni bir karar almak için uygun bir zaman değil. Mesleğinizle ilgili hayalperestliğinizi bir kenara bırakmalısınız. Çünkü ayaklarınız yere basmıyor. Artık gerçek yaşama dönme zamanı geldi. İsteklerinizi gerçek bir zemin üzerine oturtun ve sorumluluklarınızı unutmayın. Bugün özellikle geleceğinize yönelik maddi yatırımlar yapmaktan kaçınmalısınız

6 Ekim 2021, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 13' 55" R
Ay
Oğlak
08° 44' 22"
Merkür
Koç
16° 29' 15"
Venüs
Koç
29° 29' 08"
Mars
Balık
28° 46' 39"
Jüpiter
Boğa
23° 40' 15"
Satürn
Balık
16° 27' 59"
Uranüs
Boğa
22° 16' 37"
Neptün
Balık
28° 52' 14"
Plüton
Kova
02° 06' 03"
Chiron
Koç
20° 35' 22"
Lilith
Başak
23° 12' 05"
True Node
Koç
15° 23' 51"
Son Güncelleme : 29/04/2024 04:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>