Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
İnsanları Eliyorsun Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Ekim 2021, Çarşamba

Aşk 70%
Para 100%
Sağlık 90%

Yolunuzdan ayrılmayın. İçe odaklanın ve elinizdek işlere konsantre olun. Bu, haftanın en eğlenceli ve sevecen günü olmayabilir, ancak her zaman iyiyi de kötüyü de kabul etmek gerek. İşe gitmek ve çalışmak için günün mantıklı ve gerçekçi enerjisini kullanın. Şimdi çalışın, daha sonra eğlenin! Ağustos böceği ve karınca hikayesini hatırlayın. Şu an, sonraki günlerde yemek için yiyecek depolama zamanı.

Kendinizi bugün normalden daha cesur davranırken bulabilirsiniz. Belki de sonunda o çekici meslektaşınızı öğle yemeğine çıkmayı sorma cesaretini kendinizde bulacaksınız. Bunu denemekten korkmayın! Ya da sizi şaşırtacak bir şekilde halka açık bir yerde konuşabilirsiniz. Cesur olmaya cüret edin ve kendinize güvenin!

İş hayatınızla ilgili bazı arzularınız olsa da, şu an isteklerinize göre hareket edeceğiniz bir zaman değil. Bunun zamanı düşündüğünüzden çok daha erken gelecek! İçinizdeki değişimin doğasını anlama aşamasındasınız. Açık bir şekilde sizi yeni yönlere çeken de bu. Sabırlı olun; bırakın dönüşüm rotasını tamamlasın.

Lider rolü üstlenmek zor olmayacak! Geri planda kalmak her ne kadar senin doğan olsa da, günün enerjisi özgüvenine büyük bir patlama yaşatacak. Liderlik konusundaki güvensizliklerine rağmen, harikulade yeteneklerin ve yetilerin bir grubu yönetmene imkan sağlıyor olacak. İçinde bulunacağın durum için bir başkasının öne çıkmasını bekleme. İpleri eline alma konusunda gönüllü sen ol.Bugün perdelerinizi aralayın ve bırakın içeri gün ışığı girsin. Sahip olduğunuz potansiyeli ortaya çıkarmanın ve içinizdeki tutkunun daha büyük bir güvenle sesini çıkarmasına izin vermenizin vakti gelmiş olabilir. Kendi hakikatinizin ortaya çıkıp sizi geliştirmesine izin verin ve bırakın insanlarda sizi daha iyi tanısın. Çevrenizdekileri mutlu etmek için oyun oynamaktan vazgeçin. Her şeyden önce kendinize dürüst olun.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün iki ayağınız bir pabuca girmiş gibi hissedebilirsiniz. Olayların hızı sizi şaşırtabilir ve havada bir miktar çelişki kokusu olabilir. Belli bir doğrultuda ilerleyen bir anlaşmanın bir an sonra tamamen yön değiştirmesi muhtemel. Menkul kıymetler borsası da bir o kadar değişken olabilir. Soğukkanlılığınızı yitirmeyin ve her şeye hazırlıklı olun!

13 Ekim 2021, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Ay Oğlak burcunda ilerlemeye devam ediyor. Günün ilk yarısından itibaren iletişime geçtiğiniz insanlarla ikna etme, ikna edilme durumları daha çok çalışabilir. Etkileyici konuşmalarla istediğinizi alabileceğiniz gibi manipüle edilme durumlarına dikkat edin.

13 Ekim 2021, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çevrendeki kişilerin davranışı, onlarla arana koyduğun mesafenin ne kadar haklı olduğunu hissettirecek. Sana zarar veren kişileri hayatından çıkarma isteğin giderek artarken, olumlu sonuçlarını hem ruhsal hem de fiziksel anlamda fark edeceksin. Evli bir Boğa burcuysan, maddi sıkıntıları gidermek için tasarruf planlamalarını devreye sokabilirsiniz.

13 Ekim 2021, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Toplum önündeki duruşunuz bugün insanlar tarafından eleştirilebilir. Özgürlüğün sınırları aşmak olmadığı fikrini düşünmek size yeni bir bakış açısı kazandırmakta yardımcı olacaktır. Şartları zorlamak yerine, şartları güzelleştirmek için çalışmak size ve çevrenize çok daha iyi gelecektir. Dünyayı değiştirmek istiyorsanız önce kendinizden başlayın.

13 Ekim 2021, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yeni şeylere açılmak isteyebilirsiniz. Toplumsal olaylardan etkileneceğiniz zamanlar var. Gün içinde ilişkilerde sıkışıklıklar olabilir. Tartışmalara karşı dikkatli olmanızda fayda var. Kolayca risk alabileceğiniz bir gündesiniz. Parasal konulara yöneleceğiniz zamanlar olabilir. Akşam saatlerinde ilişkiler daha akıcı ve keyifli.

13 Ekim 2021, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınızda kendinizi ifade etmekte zorluk çekmediğiniz bir günde olacaksınız. Çekiciliğinizin de artması karşı cinsin ilgisini çekebilirsiniz.

13 Ekim 2021, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün fazla inatçı olmamaya özen gösterin. Rüzgarlı bir alanda bina inşa etmeniz gereken günlerden biri olacak. En katı malzemeleri kullanmakta diretirseniz binanız en sonunda ortadan ikiye ayrılacaktır. Esnek malzemeler ise binanızın rüzgarda bükülebilmesini ve daha dayanıklı olmasını sağlayacaktır.

13 Ekim 2021, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün söylediklerinizde olabildiğince net olmaya çalışın, sizi yanlış anlayan kalpleri kırabilirsiniz. Zihniniz yaratıcı fikirlerle dolup taşarken bunlardan hangilerinin size gerçek bir fayda sağlayabileceğini detaylıca düşünmeniz gerekiyor. Sizi daha iyiye yönlendiren dostlarınız, bu süreçte oldukça yardımcı olabilirler

13 Ekim 2021, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Dengeli yapınız yüzünden, her olaya oto kontrol sisteminiz dahilinde, akıllıca çözümler getiriyorsunuz. Ailenizle birlikte güç oluşturacak ve sevdiklerinizin menfaatleri çerçevesinde gelişecek olaylara el atabilirsiniz.

13 Ekim 2021, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yaşamınıza çok önemli biri girebilir. Yalnız bu insan sizin kadar bağımsızlığına düşkün ve yine sizin gibi otoriter. Yani anlaşabilmeniz için taraflardan birinin biraz özveride bulunması gerekecek. Bu insan sayesinde yaşamınız fevkalade olabilir.

13 Ekim 2021, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Hayatın bütün zevklerinden yararlanmak isteyeceksiniz. Kendinizi daha huzurlu, mutlu ve coşkulu hissediyorsunuz. Her açıdan daha hareketli olduğunuz bir süreçtesiniz. Koşullar ne kadar çok değişim gösteriyor olsa da üstesinden gelme şansınız var. Düşündüklerinizi uygulamak için biraz daha kontrollü olmalısınız.

13 Ekim 2021, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevdiğinizle aranızda bazı sorunlar olduğu bir gerçek. Ancak canınızı sıkmayın, çünkü her şey yoluna girecek. Yalnızsanız mükemmeli aramaktan artık vazgeçmelisiniz. İdari ve hukuksal işlerde güçlüklerle karşılaşabileceğiniz bir gün. Eğerarkadaşlarınızla aranızda büyük bir kavga çıkmasını istemiyorsanız, yalnız çalışın. Düşünmeden hareket etmekten kaçınmalısınız. Para durumunuzdaki dengeleri iyi ayarlamanıza rağmen bazı sıkıntılar yaşamanız mümkün. Düzensiz beslenme yüzünden sağlığınız bozulmaya başladı.

13 Ekim 2021, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 19' 17" R
Ay
Akrep
17° 11' 35" R
Merkür
Koç
15° 59' 29"
Venüs
Koç
24° 31' 49"
Mars
Balık
25° 40' 21"
Jüpiter
Boğa
22° 44' 15"
Satürn
Balık
16° 05' 54"
Uranüs
Boğa
22° 02' 59"
Neptün
Balık
28° 44' 41"
Plüton
Kova
02° 05' 23"
Chiron
Koç
20° 21' 34"
Lilith
Başak
22° 45' 19"
True Node
Koç
15° 36' 16"
Son Güncelleme : 25/04/2024 04:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>