Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Çözüm Üretiyorsun Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Ekim 2021, Salı

Aşk 70%
Para 80%
Sağlık 70%

Bugün kişisel yaşamınızda, işler sizin için yoluna girmeye başlayacak. Hayatınızda pek çok iniş çıkış varsa ve hangi yöne gideceğinizi bilmiyorsanız, nihayet doğru yöne gidiyormuş gibi hissetmeye başlayacaksınız. Siz ve sevgiliniz bugün alışveriş yapmak veya küçük bir gezintiye çıkmak için bir noktada iyi vakit geçirebilirsiniz. İlişkinizde de daha iyi bir huzur hissedeceksiniz!

Gerçekten işinizde ilerlemenizi sağlayacak kadar kuvvetli hisleriniz var, ancak ilerlemenizin karşısında henüz bir şeyler duruyor gibi gözüküyor. Belki de kendinizi üç arabayla birlikte bir dört yol ağzında ve hanginiz daha önce gidecek endişesi yaşıyormuş gibi hissediyor olabilirsiniz. Hepiniz bir kerede gidemezsiniz, ama henüz kimse sıranın kimse olduğunu bilmiyor. Gaza basmak yerine, kesişme noktasına yavaşça ilerleyin ve sinyal vererek niyetinize diğerlerine de belli edin.

Çok uzaklardan alacağınız bir bilgi, içerisinde olduğunuz bir grup ile daha kolayyapmanızı sağlayabilir. Her şey, hem iki grup aktiviteleri hem de sizin eğitiminizi ilerletmeniz için ümit vadedeci görünüyor. Bu yüzden, bunlar bugün için güzel odak noktaları diyebiliriz. Kafanızın bir köşesinden seyehat fikri de geçiyor olabilir. Arkadaşlarınız da böyle düşünüyor olabilir, onlarla birlikte akşam şehir merkezine gidip, gönlünüzce eğlenebilirsiniz. Günün tadını çıkarın!

Kendi projelerini veya arzularını gözden kaçırmamaya çalışı Dikkatli olmadığın takdirde, bugün sana dengeni kaybettirecek büyük miktarda güç ve manipülatif enerji etki edebilir. Kendine güven ve işler çok fazla çelişmeye ve karmaşıklaşmaya başladığında hemen geri adım atma. Arabayı yokuş aşağı serbest bırakmak yerine kontrolünü eline al!Bugün iki ayağınız bir pabuca girmiş gibi hissedebilirsiniz. Olayların hızı sizi şaşırtabilir ve havada bir miktar çelişki kokusu olabilir. Belli bir doğrultuda ilerleyen bir anlaşmanın bir an sonra tamamen yön değiştirmesi muhtemel. Menkul kıymetler borsası da bir o kadar değişken olabilir. Soğukkanlılığınızı yitirmeyin ve her şeye hazırlıklı olun!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün bütün o toplumsal değerlere verdiğiniz önemi yeniden gözden geçirmenin vakti. Bir çoğumuz gibi siz de genç yaşta onlardan çok şey öğrendiniz ve onları çok sorgulamadan kabul ettiniz. Yerleşmiş mülkiyet kavramları yeniden değerlendirilmeyi özellikle hak ediyor. Yıllar boyunca alıştığınız, bazı şeylerin yapılmaması gerektiği algısının, aslında belki de yapılabilir düşüncesine dönüşmesi sizce de yenilikçi değil mi?

12 Ekim 2021, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Ay Oğlak burcunda ilerliyor. Gün içinde yaşamdan, akıştan veya insanlardan farklı destekler görebilirsiniz. Önceki günün dağınıklığı veya aksaklığı bugün son buluyor. Başlatacağınız işler daha hızlı ilerleyip sonuca kavuşacaktır. Hızlı karar almaya açıksınız.

12 Ekim 2021, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İş yerinde zamanında yerine getirdiğin sorumluluklar kimsenin gözünden kaçmıyor, beklediğin takdiri bugün alabilirsin. Evli bir Boğa burcuysan, eşinin belirli konulardaki kararsız davranışları seni biraz yorabilir. Aile bireylerinin arasında çıkabilecek tartışmalara karşı tampon görevi görüyorsun. Arabulucu davranıp ilişkilerdeki problemleri kolayca çözümleyeceksin.

12 Ekim 2021, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sıkışmışlık hissi ile dolu olabileceğiniz bir gün. Bedeninizin ve ruhunuzun sıkıştığını hissettiğiniz bugün kendinize yeni hobiler edinerek ya da ruhunuza iyi gelecek şeyleri yaparak geçirebilirsiniz. Aileniz ve sevdiğiniz dostlarınızla yapacağınız konuşmalar ruhunuza iyi gelebilir.

12 Ekim 2021, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kendinizi yeni şeyler öğrenme sorumluluğu içinde hissedebilirsiniz. Yaşadığınız olaylarla ilgili bütünü görmeniz çok daha kolay olacaktır. Yeni ufuklara açılmak isteyeceğiniz zamanlar içindesiniz. Ev hayatınızla ilgili konulara daha fazla dikkat etmeniz gerekebilir. Arkadaşlarınızla plan yapmak iyi gelecektir.

12 Ekim 2021, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Katı kurallara sahip olmak sizi yarı yolda bırakabilir ancak hayata, esnek bakış açıları ile bakmak duygusal olarak aradığınız cevabı bulmanıza sağlar.

12 Ekim 2021, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün belki bir tür grup aktivitesi ya da belki de arkadaş aracılığıyla bir veya daha fazla heyecan verici yeni insanla tanışabilirsiniz. Bu insanlar sizi evinizde bilfiil ziyaret edebilir. Onlarla ve diğerleriyle kuracağınız ilişkinin size ilham ve motivasyon kaynağı olması ve geleceğiniz için birçok yeni olasılığı aklınıza getirmesi muhtemel. Ayrıca bir taşınma tasarısı da söz konusu olabilir. Gününüzün tadını çıkarın.

12 Ekim 2021, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sizin için temel olan fikir ve inançlarda bazı değişiklikler yaşasanız da bu durum daha çok olumlu bir sürece işaret eder. İlişkilerinizde biraz rekabet kokusu alabilirsiniz. Ayrıca bugün, yeteneklerinizi kullanmak ve bunların sizin için çalışmasını sağlamak konusunda daha becerikli ve cesursunuz. Katıldığınız projelerde başarılı olma ihtimaliniz oldukça yüksek.

12 Ekim 2021, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Duygusal iniş ve çıkışlar yaşıyorsunuz.. Toplumsal çalışmalarınızı hızlandırmak isteyeceksiniz. Birlikte çalıştığınız kadın arkadaşlarınızın fikirleri doğrultusunda hareket ediyorsunuz. Olayların tarzı sizin için önemli.

12 Ekim 2021, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Aniden bir davet alacaksınız. Duyacağınız bazı haberlere şaşıracaksınız. Yalnız siz anlatılanları dinlemeli ve düşüncelerinizi kendinize saklamalısınız. Aksi halde sözleriniz yüzünden güç durumda kalabilirsiniz. Kimseye bir söz vermeyin.

12 Ekim 2021, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Yakından ilgilenmeniz gereken bazı durumlar gündeme gelebilir. Harekete geçmek için uygun zamanı beklemelisiniz. Sorunlar üzerinde etkinlik gösterebildiğiniz sürece her şeyin daha iyiye gitme ihtimali var. Değerlendirmeleriniz konusunda elinizden gelenin en iyisini yapmalısınız. Hata yapmamanız gereken bir gün.

12 Ekim 2021, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizle kişilik çatışmaları yaşamamak için onun da istek ve ihtiyaçlarına özen göstermeye ve anlayışınızı geliştirmeye çalışın. Kafanızdaki düşünceleri içinizde biriktirmek daha sonra patlama yaşamanıza ve her şeyin daha kötü hale gelmesine neden olabilir. Birlikte çalıştığınız arkadaşlarınıza karşı öfkeli tavırlar sergilememeye dikkat edin. Bu şekilde sorunlarınıza çözümcü bir yaklaşım sergileyebilirsiniz. Birikiminizle ilgili daha gerçekçi planlar yapmaya çalışın.

12 Ekim 2021, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 15' 47" R
Ay
Akrep
29° 16' 04"
Merkür
Koç
15° 59' 26"
Venüs
Koç
25° 43' 21"
Mars
Balık
26° 25' 13"
Jüpiter
Boğa
22° 57' 41"
Satürn
Balık
16° 11' 18"
Uranüs
Boğa
22° 06' 15"
Neptün
Balık
28° 46' 31"
Plüton
Kova
02° 05' 35"
Chiron
Koç
20° 24' 54"
Lilith
Başak
22° 51' 45"
True Node
Koç
15° 33' 37"
Son Güncelleme : 26/04/2024 03:13

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>