Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Değerlendirme Yapıyorsun Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Ekim 2021, Pazar

Aşk 70%
Para 70%
Sağlık 90%

Birine bazı faydalı tavsiyeler sunabilirsiniz. Sezgisel bir doğanız var ve psikolojiyi konusunda iyisiniz. Şu anda bir arkadaşınız ya da sevdiğiniz biri kişisel bir zorluk yaşıyor olabilir. Bu konuda onunla konuşmak ve bazı tavsiyeler vermek isteyebilirsiniz. Ses tonunuz ve üslubunuzla bu kişiye karşı destekleyici olun, onun ruhunu ve enerjisini canlandırmak hoşunuza gidecek.

Bugün meydana gelecek olaylar talihsiz şeyler olmasa bile mevcut durum "kriz dönemi" olarak nitelendirilebilir. İletişim kurmakta, özellikle deortamında, zorlanabilirsiniz. Uzun zamandır yeteneğinizin fark edilip takdir edilmesi için yatırım yapıyorsunuz fakat artık dikkat çekmek için haddinden fazla sabreden bir zavallı gibi hissetmeye başlıyorsunuz. Bugün yolunuza çıkan ve size engel olan güçlerle yüzleşmek için ideal bir gün.

Bugün, artık size faydası olmayan ilişkilerinizden kurtulmak için doğru an! Bu kolay olmayacak ama yapmalısınız. Hem profesyonel hem de kişisel hayatınızda, sizi rahatsız eden durumlardan veya yükümlülüklerden kurtulma konusunda çok kararsızsınız. İnsanları kırmaktan ya da kızdırmaktan korkuyorsunuz. Ancak, en sonunda yine siz üzülüyorsunuz. Kendi isteklerinize daha fazla önem verin ve kendi yolunuzu izleyin.

Her zamankinden daha uzun ve büyük kucaklamalara ihtiyacın var. Seni silkelemek ve değiştirmek üzere etkili bir güç hayatına giriyor. Gereksiz tartışmalar ve sözel atışmalar seviyesine inme. Zıtlığa ne kadar direnirsen, karşına o kadar inatçı durumlar çıkacaktır. Evden çıkmadan, duygularını destekleyecek bir enerji kaynağını yanına aldığına emin ol.Bu aralar muhtemelen inançlarınıza ve fikirlerinize oldukça güveniyorsunuz; ancak, tam da bu tarafınıza meydan okuyan büyük bir güç söz konusu olabilir. Diğerlerinin size kendi fikirlerini dayatmak için fazla ileriye gidebileceğini aklınızdan çıkarmayın. Onların izinden gitmeniz gerekiyormuş gibi hissetmeyin. Eğer böyle yaparsanız, içinden çıkamayacağınız pis bir tuzağa düşebilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Akıntıya kürek çekerek gitmek istediğiniz yere kısa sürede varamazsınız. Gözlerde yenilgi izleri ararken bu sözü hatırlayın. Olaylara yaklaşımınız her şeyden önde gelir. Bugün, ilerleme ihtimalinizin önünde duygusal sorunlarınızın durduğunu fark edeceksiniz. İantçı tavrınızın, gelişmeleri engelleyen bir duvara dönüşmesine izin vermeyin. Bir sorunu çözmenin birden fazla yolu olduğunu, yalnızca sizinkinin doğru ve geçerli olmadığını unutmayın.

10 Ekim 2021, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün gün batımına kadar Ay boşlukta ilerliyor. Gün içinde ilişkilerinizde değişen durumlar gündeme gelebilir. Bazı ilişkilerde sırlar, sırların açığa çıkma durumu yaşanabilir. Auranızın güçlendiği bugünlerde dikkatleri üzerinize toplayabilirsiniz.

10 Ekim 2021, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Pazar gününe haftanın değerlendirmesini yaparak başlayacaksın. Bütün bir hafta ne yaptığın ile alakalı değerlendirme sayesinde yanlışlarını daha rahat görebilirsin. Sürekli uyguladığım rutinlerini değiştirebilir ve farklılık yapabilirsin. Finansal anlamda bütçenin sınırlarını aştığını fark edip, harcamalarını kısıtlamaya karar verebilirsin. Ailesi ile yaşayan bir Boğa burcuysan, gününü onlarla geçirmek isteyebilirsin.

10 Ekim 2021, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Korkularınızla yüzleşmekten kaçıyor olabilirsiniz. Kendinize artık yeni bir yol çizmenin vakti geldi. Her şeyi geride bırakın. Zaafınız varsa buna yenik düşmeyin. Zayıf tarafınızı kontrol etmeye çalışın. Yolunuzu en yeni halinizle yeniden oluşturun.

10 Ekim 2021, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün duygusal alışkanlıklarınızı gözden geçirmelisiniz. Kimi zaman endişe yaratan bir durum üzerinde daha fazla düşünebilirsiniz.

10 Ekim 2021, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatında yalnız olan Boğa’lar bir partner bulma hususunda oldukça başarılı olabilirler ve karşı cinsten ilgi görerek kendilerini oldukça iyi hissedebilirler.

10 Ekim 2021, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Önünde uzanan gün kusursuz olmalı. Son birkaç gündür, hayata seni bağlayan şeyler üzerine kafa yoruyosun. Temel uğraşlarında bazı değişiklikler olmuşa benziyor, ayrıca yeni ilişkiler, hırs patlamaları... Bugün, bütün içsel değerlendirmeleri bırakabilirsin. Bunun yerine, tüm deneyimlerinin koca bir listesini yapabilir ve yaşadığın heyecan verici hayat için minnettar olabilirsin.

10 Ekim 2021, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugünün en büyük olayını bir ortak arkadaşın fikirlerinize yönelttiği yüksek ilgiyle deneyimleyeceksiniz. Hangi fikirlerin ve projelerin sizi gerçekten harekete geçirdiğini bilmek ve gerçekten neler yapabileceğinizi öğrenmek için çok önemli bir zaman. Acele bir karara varmadan önce duygularınızı kontrol etmek için biraz çaba harcamanız gerekebilir.

10 Ekim 2021, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İş yaşantınızda inatçı yapınızı bilenler size yeni bir şey kabul ettiremiyorlar. Çevrenize de şans vermeyi denemelisiniz. Farklı olaylar gündeme geliyor. Sevdiğiniz kişi ne söylese haklı. İlişkinizde fazla inatçısınız.

10 Ekim 2021, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sıkıntılı günler artık geride kaldı. Şimdi önünüze bakmanın tam zamanı. Çünkü fırsatlar sizi bekliyor. İyi yatırımlar yapabilir, maddi gücünüzü arttırabilirsiniz. Bu sevdiğinizle olan ilişkinizi de olumlu yönde etkileyecektir. Sizi güçlü ve çalışkan görmek onu etkiliyor.

10 Ekim 2021, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Çevresel koşullara uygun hareket etmeye çalışmalısınız. Karşınızdaki insanlarla ortak nokta üzerinde buluşmayı başarabildiğiniz sürece herhangi bir sorun yaşanmayacak. Çok daha sakin adımlar atmanız gereken bir gün. Bilinçli olduğunuz takdirde her şeyin daha iyiye gidebileceğini de unutmayın.

10 Ekim 2021, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevdiğiniz kişinin ailesiyle ilgili birtakım sorunları olabilir. O size bir şey söylemese de sizin desteğinize ve ilginize bu aralar ihtiyacı var. Onun ailesiyle konuşup orta yolu bulabilirsiniz. İşi bilmeyen biriyle çalışmanın zorluklarını yaşıyorsunuz. Onun hatalarını düzeltmekten kendi işlerinizi aksattınız. Dayanışmacı özelliklerinizle kendinize yapay sorunlar üretebiliyorsunuz. Paranızı bu kadar dikkatli harcamanız, yanlış eleştirilere yol açıyor. Sağlıklı beslenerek, kalp sağlığınıza katkıda bulunabilirsiniz.

10 Ekim 2021, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
04° 03' 25" R
Ay
Akrep
01° 16' 05" R
Merkür
Koç
16° 06' 56"
Venüs
Koç
22° 55' 46"
Mars
Balık
24° 40' 07"
Jüpiter
Boğa
22° 26' 16"
Satürn
Balık
15° 58' 34"
Uranüs
Boğa
21° 58' 37"
Neptün
Balık
28° 42' 11"
Plüton
Kova
02° 05' 05"
Chiron
Koç
20° 17' 04"
Lilith
Başak
22° 36' 41"
True Node
Koç
15° 38' 37"
Son Güncelleme : 23/04/2024 20:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>