Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Planlarını Gerçekleştiriyorsun Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Ekim 2021, Pazartesi

Aşk 70%
Para 100%
Sağlık 80%

İçsel bir güç ve sezgi dalgalanması bugün alışılmadık bir mesleği düşünmenizi sağlayabilir. Özgürlük ve bağımsızlık arzunuz şu anda çok güçlü, bu nedenle kendi başınıza, belki sanatsal bir alanda veya hizmet sektörlerinden birinde çalışmayı düşünebilirsiniz. Bugün harikaları başaracak gücünüz var. Pratik olun ve dikkatli bir şekilde ilerleyin, fakat kalbinizin sesini dinlemeyi unutmayın!

Bugün, ilhamın birden bire sizi vurduğunu fark edebilirsiniz. Kafanızda sahip olduğunuz bir vizyonunuz var. Ya da aklınızda aniden belirecek bir takım görülere sahip olabilirsiniz. Bir koruyucu melek tarafından teslim edildiği anlaşılan parlak fikirlere dikkat edin. Büyük bir atılım yapmak üzere olabilirsiniz ve bu bugün başlayabilir. Belki bu kariyerinizle ilgili bir fikir olabilir. Veya kişisel bir soruna bir çözüm getirebilirsiniz.

Bugün dünyadaki en sıkıcı saçmalıklarla dolu bir gün olabilir. Rutin işler, yazışmalar, fatura ödeme işleri. Hiçbirinden kaçamayacaksınız fakat bazı noktalarda kesinlikle bunun ne kadar gerekli olduğu ve ne kadar sonraya ertelenbildiği konusunda bazı kararlar verebilirsiniz. Huzursuz bir gün geçiriyorsanız, her şeyi bir kenara bırakın ve akşamınızın tadını çıkarın.

İnsanlarla sözel olarak bağlantı kurmayı zor bulacağın bir gün. Her şeyi aklında çözmüş olabilirsin ama fikirlerini paylaşmaya başladığın an, seçtiğin kelimeler ayağına dolanabilir. Başkalarıyla durumu paylaşmak ise açıklıktan çok karmaşa yaratacağa benziyor. Diğer kişinin enerjisi durumu algılayışını etkiliyor. Bütün bu olumsuzluklara rağmen ayaklarını yerde tutmalısın.Bugün bütün o toplumsal değerlere verdiğiniz önemi yeniden gözden geçirmenin vakti. Bir çoğumuz gibi siz de genç yaşta onlardan çok şey öğrendiniz ve onları çok sorgulamadan kabul ettiniz. Yerleşmiş mülkiyet kavramları yeniden değerlendirilmeyi özellikle hak ediyor. Yıllar boyunca alıştığınız, bazı şeylerin yapılmaması gerektiği algısının, aslında belki de yapılabilir düşüncesine dönüşmesi sizce de yenilikçi değil mi?

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Haftaya başlarken başkalarıyla ortak kaynaklarınız veya ortaklıklarınızla ilgili konularla ilgilenmeniz gerekebilir. Şanslı bir süreçtesiniz, para akışınız artabilir. Yeni gelir kaynakları doğabilir.

11 Ekim 2021, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün akşam saatlerine kadar Ay boşlukta ilerliyor. Gün içindehayatında ve güne dair planlarınızda aksamalar, plan değişiklikleri olabilir. Yarım kalmış işlerinizi derleyip toparlamak için oldukça doğru bir gün. Enerjiniz ve motivasyonunuz daha hızlı yükselebilir, düşebilir.

11 Ekim 2021, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yaptığın planları gerçekleştirmek için kendine bütçe ayırabilirsin. Hedeflerine göre hareket edecek olman, sana birçok konuda çözüm yolunun kendiliğinden gelmesini sağlayacak. Eğer sanata karşı bir ilgin varsa, farklı alanlara yönelerek kendini geliştirmek isteyebilirsin. İkili ilişkilerinde durağan birkaç gün geçirebilirsin. İletişim kurarken kelimelerini seçmeye özen göstereceksin.

11 Ekim 2021, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün iç dünyanız çalkantılı olabilir ve orada gezinti yapmak isteyebilirsiniz. Bu yüzden yalnız kalmak ve kendinizle yapacağınız sohbetler sizin için çok önemli olabilir. Bugün ailenize karşı mesafeli durabilir, konuşmak isteseniz de kendinizde o gücü bulamayabilirsiniz. Kendinize zaman tanımalısınız.

11 Ekim 2021, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün endişe duyduğunuz bazı konularla ilgilenebilirsiniz. İş hayatınız için alacağınız eğitimler gündeme gelebilir. Sabah saatlerindeki kafa karışıklığınız gün içinde sizi yorabilir. Akşama doğru işlerinizi halletmek için daha iyi fırsatlar önünüze gelecektir. Akşam için keyifli organizasyonlar yapabilir, arkadaşlarınızı misafir edebilirsiniz.

11 Ekim 2021, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İşlerinizi hal yoluna koymak isteyebilir ve bu konuda başarılı olabilirsiniz. Kafa karışıklığı yaşadığınız konularda dostlarınızdan destek almaktan çekinmeyin.

11 Ekim 2021, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bir arkadaşınız duygusal bir kriz dönemi geçiriyor olabilir ve bu konuyla ilgili fikirlerinize ihtiyaç duyabilir. Fakat bu kişi sözlerinize kulak asacak fikri yapıda değil, bu yüzden şaşırmayın. Bir süre onu dinleyippek çok muhtemel seçeneği sıralarsanız ona daha çok yardımcı olabilirsiniz. Aksi takdirde kendinizi en az onun kadar sinirlenmiş bir halde bulabilirsiniz. Bununla ilgilenemeyecek kadar meşgulsünüz!

11 Ekim 2021, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İlişkilerinizde diplomatik iletişim yeteneklerinizi kullanmayı hedefleyin, ancak daha sonra devamını getiremeyeceğiniz sözler vermemeye dikkat edin. Yarım kalmış işleri bitirme çabanız, birçok plana ve problemin çözümüne katkı sağlayacaktır. Bu hafta gün ışığına çıkan gerçekler, bazı arkadaşlıklarınız ve planlarınızın gerçekliğini sorgulamanıza sebep olabilir.

11 Ekim 2021, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İnatçı tavırlarınız yüzünden kaybettiğiniz fırsatları düşünmeli ve emir vaki davranışlardan vazgeçmelisiniz. Doğal yapınızı bilenler için belki bir sorun yok ama, herkesin belli bir tarzı olduğunu anlatmanız çevrenizde ikilem yaratacaktır.

11 Ekim 2021, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Duygularınızdaki yoğunluk davranışlarınıza da yansıyor. Ancak özellikle dikkat isteyen konularda bunu önlemeniz yararınıza olacak. Içinizdeki fırtınalarıyaşamınıza aksettirmeyin. Rahatlamak için bütün yarım kalmış işlerinizi bitirmekte yarar var.

11 Ekim 2021, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sürekli hareket halinde olabilirsiniz. Düzen kurmanız ve daha dengeli adımlar atmanız gereken bir gün. Belirsizliklerin son bulmasıyla beraber her şeyin istediğiniz gibi olabileceğini de unutmamanız gerekiyor. Şartlar ne kadar karmaşık olursa olsun, istediklerinize ulaşmak için uygun zamanda olduğunuzu da unutmayın.

11 Ekim 2021, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşka karşı yaşadığınız dönemsel küskünlükler, genel bir yorgunluk içinde görünmenize yol açıyor. Beyninizdeki bazı takılmaları yok etmenizde yarar var. İş ilişkilerinizde sizin için güven ön planda. Bunuyaşamının önkoşulu olarak görüyorsunuz. Bugünlerde sevineceğiniz haberler var. Uzun zamandır sürüncemede olan beklentileriniz hareketlenebilir. Bir alacağınızı tahsil etmek için uğraş vermek zorunda kalabilirsiniz. Olabilecek ateşli hastalıklara karşı önleminizi almanız sizin için yararlı olacak.

11 Ekim 2021, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
09° 22' 22"
Ay
Akrep
27° 02' 45"
Merkür
Koç
26° 32' 36"
Venüs
Balık
21° 52' 17"
Mars
Balık
05° 08' 08"
Jüpiter
Boğa
16° 50' 23"
Satürn
Balık
13° 19' 33"
Uranüs
Boğa
20° 40' 18"
Neptün
Balık
27° 49' 00"
Plüton
Kova
01° 49' 45"
Chiron
Koç
18° 48' 21"
Lilith
Başak
19° 49' 13"
True Node
Koç
15° 36' 12"
Son Güncelleme : 29/03/2024 17:10

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>