Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Düşünce Trafiğin Bitiyor Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Ekim 2021, Cuma

Aşk 100%
Para 90%
Sağlık 80%

Bugün aşk hayatınızda gerçekten ne istediğinizi gözden geçirmeniz gerekebilir. Önünüzde bazı farklı seçenekler olabilir ve bir seçim yapmanız gerekecek. Şu an ilgilendiğiniz iki kişi olabilir. Her ikisiyle de sonsuza kadar arkadaş kalamazsınız! Sonunda, sizinle en uyumlu kişiyi seçmek zorunda kalacaksınız. Kararınızı ertelemeyin, kalp kırmak istemezsiniz!

Beklenmedik bir kariyer arası ile ilgili bir haber karşınıza çıkabilir. Bu çok heyecan verici olabilir ve hayatınızda düşündüğünüzden daha büyük bir fark yaratmalı. Ancak, bu kesinlikle bazı mütevazılıkların uyandığı bir zaman olacak. Çok gururlu ya da çok heyecanlı davranırsanız, şanslı olmayan meslektaşlarınız arasında kıskançlığa sebebiyet verebilir ve daha sonra sizi rahatsız etmek için bunlar size geri dönebilir. Heyecanını ailenize saklayın.

Bugün bitirmeyi umduğunuz bir şey konusunda kafanız karışabilir. Sersem bir halde, ne yaptığını bilmeden yürüyormuş gibi hissedebilirsiniz. Odaklanmaya çalışın: Her zamanki objektif ve pratik halinize dönün. Her zamanki gibi kolay gelmeyebilir fakat siz busunuz. Oturun, bir kahve için ve yapmanız gerekenlerin listesini çıkarın. Bazen ihtiyacınız olabilir.

Son zamanlarda, gerginlik ve stres biriktiriyorsun. Ne yazık ki, bugün de çevrendeki insanlara güvenip durumunu daha iyi hale getiremeyecek konumda olacaksın. İlişkinde, partnerinin ne istediğini öğrenebilir ve isteklerinizin örtüşmediğini görebilirsin. İlişkinize yeni enerjiler enjekte etseniz iyi olur. Baş başa bir haftasonu kaçamağı yapsanız mesela...Evde düzene koyulması gereken çok şey olması nedeniyle biraz canınız sıkılabilir. Çok sayıda işle meşgul olduğunuz için kendinizi biraz keyifsiz hissediyor olabilirsiniz. Morali bozuk bir kadın arkadaşınızın çıkagelmesi durumu daha da içinden çıkılmaz hale getirebilir. Yorgun olmanıza rağmen yerinizde duramayabilirsiniz. Tek başınıza uzun bir yürüyüşe çıkın. Bu muhtemelen zihninizi boşaltacak ve sizi canlandıracaktır.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün üstünüzde bir miskinlik hissedebilirsiniz. Masanız ilgilenmeniz gereken bir sürü kağıtla dolu olabilir. Kendinizi ne kadar zorlarsanız zorlayın, yine de her şeyi halledemeyebilirsiniz. Gerçekçi olmaya çalışın ve yalnızca bugün bitirilmesi gereken görevlere odaklanın. Diğer daha az önemli olanları yarına bırakmak isteyebilirsiniz. İşler beklenenden daha yavaş ilerleyeceğinden, her şeyi bitiremediğiniz için kendinize kızmayın.

15 Ekim 2021, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Ay Kova burcunda ilerlemeye devam ediyor. Günün ilk yarısında şans ve fırsatlar karşınıza gelebilir. Gündüz saatlerinde daha memnun olduğunuz koşullar içinde olurken akşam saatlerinde dinlenme ve spontan hareket etme isteği artabilir.

15 Ekim 2021, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Beynin ile kalbin daha senkronize bir şekilde hareket etmeye başlıyor. Aldığın kararları hem duygusal hem mantık çevresinde alıyorsun. Kendini dinleyecek ve bu durum kendi açından eksik kaldığını düşündüğün konularda önlem almaya itebilir. Ailenden uzak yaşıyorsan, özlem duygusu ağır basabilir, hızlı bir planla yanlarına gitmek isteyebilirsin. Yaşça küçük bir arkadaşının yardımına ihtiyaç duyduğunu öğrenebilirsin.

15 Ekim 2021, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hayatınızdaki hedefleri gözden geçirdiğiniz bir gün olabilir. Hedeflerinizi kaldırmak yerine değişiklik yapmak veya yeniden yapılandırmak sizin daha doğru bir seçim olacaktır. Düzeltmeler ve güncellemeler sayesinde zaman konusunda kazanç sağlayacaksınız. Hedeflerinize doğru hızla ilerlemekten vazgeçmeyin.

15 Ekim 2021, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugünhayatınızda göz önünde olmak isteyebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda daha fazla düzenlemeye gitmeniz gerekebilir. Gün içinde sakin olmanız gereken olaylar yaşayabilirsiniz. İletişimdeki aksaklıklar keyfinizi kaçırabilir. Akşam saatlerinde yaratıcılığınızı kullanacağınız birden fazla işe yönelebilirsiniz.

15 Ekim 2021, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi iyi hissettiğiniz bir gün içerisinde olmanız ve yüksek enerjinizi işinize de yansıtmanızla beraber belirgin bir takım övgüler alabilirsiniz.

15 Ekim 2021, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün sıcak ve verici yönünüzün öne çıkması için ideal bir gün. Bol bol gülümseyin ve olabildiğince çok kişiyle sohbet edin. Arkadaş canlısı karakteriniz onları cezbedecek ve birlikte geçirdiğiniz zamandan hepiniz keyif alacaksınız. Birinin zor bir gün geçirdiğini fark ederseniz ondan ilginizi esirgemeyin. Onun sorunlarına birkaç dakika kulak verin ve onu anladığınızı dile getirin.

15 Ekim 2021, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Partnerinizden her zamankinden fazla bir ilgi görmek şaşırtıcı ve şımartıcı olacaktır. Bunu baş başa vakit geçirmek ve ilişkiyi tazelemek için bir fırsat olarak kullanın. Akademik hayatınızda geçmişte yaşadığınız şeyler heves kırıcı olsa da başarılı ve mutlu günlerin sizi beklediğini bilmelisiniz.

15 Ekim 2021, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Maddi konularınızın yeni bir boyut kazanmanın size kazandıracağı prestijleri inkar etmemelisiniz. Yapacağınız organizasyonlarda, kendinizi farklı bir şekilde ortaya koyuyorsunuz. Bugünlerde acele karar vermemelisiniz.

15 Ekim 2021, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kısa bir yol yapacaksınız. Yaşamınızda yenilikler görülmekte. Bunların bir bölümünü siz yapacaksınız. Önemli bir bölümü de tesadüfler sonucu gerçekleşecek. Para durumunuz iyi. Bugün bir kısmeti bölüşebilirsiniz. Mutlu bir beraberliğiniz varsa ondan uzak kalmamalısınız.

15 Ekim 2021, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Kişisel aktiviteleriniz konusunda oldukça yoğunsunuz. Önceliklerinizi belirleme noktasında sorunlarla karşılaşacak olsanız da üstesinden gelme şansınız var. Sağlam adımlar atmak için biraz daha zamana ihtiyacınız olduğunu da unutmayın. Çabalarınızın karşılığını alabileceğiniz bir gündesiniz. Üstesinden gelemeyeceğiniz çok az sorunla karşılaşacaksınız.

15 Ekim 2021, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Yıldızların üzerinizde öylesine olumlu tesiri var ki, hangi işe el atarsanız yüzünüz gülecek. Boş atsanız dolu tutacaksınız, her işte eğrisi doğrusuna rastlayacaktır. İşte gösterdiğiniz başarı, takdir topluyor. Bunun sizi tetikleyip performansınızı arttıran bir etki yarattığı imajı veriyorsunuz. Bu çabanızla yakındahayatınızda sevineceğiniz gelişmeler var. Önümüzdeki günlerde bazı para kayıpları olabilir. Bir yakınınızın hastalık haberine üzülebilirsiniz. Size ihtiyacı var.

15 Ekim 2021, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 20' 30" R
Ay
Yay
13° 21' 19"
Merkür
Koç
16° 05' 03"
Venüs
Koç
27° 05' 22"
Mars
Balık
27° 16' 36"
Jüpiter
Boğa
23° 13' 07"
Satürn
Balık
16° 17' 25"
Uranüs
Boğa
22° 10' 00"
Neptün
Balık
28° 48' 37"
Plüton
Kova
02° 05' 47"
Chiron
Koç
20° 28' 43"
Lilith
Başak
22° 59' 08"
True Node
Koç
15° 29' 59"
Son Güncelleme : 27/04/2024 05:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>