Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Gizli Kalmış Sırlar Ortaya Çıkabilir Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Haziran 2020, Pazartesi

Aşk 10%
Para 80%
Sağlık 80%

Bugünün fark edilmeyen gezegen enerjilerinin etkisini hissediyor musunuz? Eğer öyleyse moralinizi bozmayın, bu geçici bir süreç. Her seferinde bir adım atmak için elinizden geleni yapın ve bu akşam biraz eğlence planları organize edin. Arkadaşlarınızla bir araya gelin ya da film izleyin. Kendinizi bir şeylerle meşgul ederek ve onlara odaklanarak daha iyi hissetmenizi sağlayın. Göz açıp kapayıncaya kadar çok daha iyi hissedeceksiniz!

Bir arkadaşınız ya da akrabanız hasta, işe gelmemiş ya da sorunlarla boğuşuyor olabilir ve ona yardımcı olabilmek için elinizden gelen her şeyi yapmak isteyebilirsiniz. Bu durum sinir bozucu olabilir fakat elinizden geleni yaptığınızda kendinizi daha iyi hissedeceksiniz. Bu kişinin kendi sorumluluklarıyla yüzleşip onlarla başa çıkması gerektiğini de unutmayın. Yaşadığı zorluklar, sizin değiştiremeyeceğiniz şeyler.

Uzun zamandır yapmayı istediğiniz fakat bugüne kadar yapamadığınız birayağınıza geldi. Kendinizi buiçin kesinlikle iyi hissediyorsunuz çünkü fiziksel enerjiniz yüksek ve mental odağınız kuvvetli. Ayrıca, bazı yardımlar alabilmeniz de muhtemel: Ev halkının diğer üyeleri sizinle beraber çalışmaya hazır. Buzemin katı temizlemek veya saksıda çiçek dikmek olsa bile, bu işi hızlı ve harika bir şekilde yapacaksınız.

Açık fikirli olmak en iyisidir. Bugün sürprizler ve değişimler günü olabilir. Olan biten her şeyi kontrol edemeyebilirsin, o yüzden biraz bağımsız ve tarafsız olmaya bak. Esnek bir tutum seni her duruma uyum sağlaman için destekleyici olacaktır. Sakin ol ve hislerinin kontrolünü elinde tut. Dengeli ve güvenli kalmak için elinden geleni yap, gerisini akışa bırak.İnsanların bugün yolunuza çıkmaması akıllıca olur; zira kendinizi ağzına kadar ateşli kömürlerle doldurulmuş bir lokomotif gibi hissediyor olmanız muhtemel. Büyük ihtimalle izlediğiniz yol konusunda son derece kararlı olacaksınız ve hiçkimse sizi yolunuzdan çeviremeyecek. İnsanlar dikkatli bir şekilde bakarsa, kulaklarınızdan çıkan buharı bile görebilirler.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sosyal etkinlikler bugün çok fazla zamanınızı alabilir. Muhtemelen ya bu etkinlikleri planlıyorsunuz ya da gerçekten katılıyorsunuz. İkincisiyse eğer, bu sayı pekala birden fazla olabilir. Kendinizi normalden daha dışa dönük hissediyor olduğunuzdan iyi bir izlenim veriyor olmalısınız ve birkaç yeni arkadaş bile edinebilirsiniz. Ancak biraz kendinize de zaman ayırmayı aklınızdan çıkarmamanızda fayda var!

22 Haziran 2020, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugünlerde etkileyici rüyalar ve telepatik durumlarla iç içe olabilirsiniz. Kardeşlerle ilişkiler öne çıkabilir. Karamsar bakış açısından ve sorunlara takılı kalmaktan kaçınmalısınız.

22 Haziran 2020, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Güne bütün pişmanlıklarını geride bırakarak başlıyorsun. Sana geçmişi hatırlatan nesneleri çevrenden uzak tutmak isteyebilirsin. Baş ağrının sebebini çözemesen de bir kahve yapıp açılmak istiyorsun. İlaçlarını düzenli kullanmalısın. İş yerinde gizli kalmış sırların ortaya çıkması verimliliğini düşürüyor. Bugün her zamankinden daha temkinli olmalısın.

22 Haziran 2020, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün hem özel hem de sosyal hayatınızdaki ilişkilerde agresyonu çok iyi yönetmeniz gereken durumlarla karşılaşabilir ve kendinizin bu noktada çetin bir sınavdan geçtiğinizi düşünebilirsiniz. Kendinizle baş başa kalmak isteyeceğiniz ve birtakım işlerle rahatlama isteği içinde olacağınız özel bir gün yaşamak isteyebilirsiniz. Yeteneklerinizi ön planda tutmanız gereken farkındalıklara erişebilirsiniz. Kendinizi yeniden keşfedeceksiniz. Olayları biraz daha geri plandan takip edebilirsiniz. Dedikodulara karşı dikkatli olmalısınız.

22 Haziran 2020, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hareketli bir gündesiniz. İş hayatınızda yazışma ve konuşmanın yoğun olduğu zamanlar var. Uğraştığınız işlere yön kazandırabilir, sağlam olması için uğraş verebilirsiniz. İlerleyen saatlerde hayallere kapılmanız olası. İşlerinizi aksatmamaya özen göstermelisiniz. Akşam saatlerinde keyif aldığınız ortamlarda bulunmak size iyi gelecektir.

22 Haziran 2020, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi yerinde ve samimi ifade edebilme cesaretiniz sizi seven kişilerin de oldukça hoşlarına gidecek. Daha olumlu hissetmek için çabalayın

22 Haziran 2020, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Tutulmanın hemen ardından iletişim ağınızı, kanallarınızı geliştirecek sağlam ve uzun vadeli adımlar atmak için güzel bir gün olabilir. Haftaya başlarken derin düşünceler hakim olabilir.

22 Haziran 2020, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yeni bir ilişkiye adım atmak için en doğru zamanı mı bekliyordunuz? İşte beklediğiniz an geldi. İlk adımı atın ve devamını getirmesi için o kişiden karşılık bekleyin.

22 Haziran 2020, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Dün gerçekleşen tutulmanın ardından Ay, Yengeç burcundaki seyahatine devam ediyor. Kardeşleriniz, kuzenleriniz ve yakın çevrenizle ilgili konular ön planda olacaktır.Kısa süreli seyahatler gündeme gelebilir. Yeni eğitimlere ve seminerlere katılmak için bugünü değerlendirebilirsiniz.

22 Haziran 2020, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kibirlisiniz. Kendini üstün görme gibi burcunuzun olumsuz özelliklerini takınma eğiliminde olduğunuz görülüyor. Bu tip davranışlarla takdir edilmekten çok, çevrenizdekilerin nefretini kazanacağınızı hiç unutmayın. Aklınız fikriniz uzun zamandır gerçekleştirmek istediğiniz bir projede.

22 Haziran 2020, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün partnerinizle ciddi bir konuşma yapmanız gerekiyor. Bu konuşmayı yaparken zorlanırsanız, onun gözlerine bakmanız yeterli olacaktır. Finansal konularda sorunsuz bir şekilde ilerliyorsunuz.

22 Haziran 2020, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün kişisel isteklerinizde belirleyici davranıyor ve duygularınızı mantıklı bir şekilde ortaya koyuyorsunuz. Yaşamınızda aksayan sorunları kesin bir şekilde ele alarak, yeni formüller üreteceksiniz. Eski dostlarınızla bir araya gelecek ve kendinizi daha huzurlu hissetmenin keyfini yaşayacaksınız.

22 Haziran 2020, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 07' 04"
Ay
Kova
19° 22' 28"
Merkür
Koç
17° 39' 36"
Venüs
Boğa
03° 08' 52"
Mars
Koç
01° 04' 08"
Jüpiter
Boğa
24° 21' 52"
Satürn
Balık
16° 43' 39"
Uranüs
Boğa
22° 26' 49"
Neptün
Balık
28° 57' 37"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 45' 25"
Lilith
Başak
23° 31' 52"
True Node
Koç
15° 20' 42"
Son Güncelleme : 02/05/2024 03:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>