Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Cesur Adımlar Atıyorsun! Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Mart 2024, Cuma

Aşk 100%
Para 90%
Sağlık 70%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, duygularınızı ifade ederken biraz daha kontrollü olmaya çalışın. Sizi huzursuz eden her ne varsa ondan da uzak durmalısınız. Belirsizliklerin sizi yanlış yönlendirmesine müsaade etmemeye çalışın.

Mesleki olarak kendinizi köşeye sıkışmış hissedecek olsanız da üstesinden gelebileceksiniz. Kişisel girişimleriniz konusunda daha dengeli olmaya çalışın. Olumsuzlukları tamamen geride bırakmaya çalışın.

Parasal durumunuzla ilgili bazı problemler gündeme gelebilir. Gelir ve gider arasındaki problemleri tamamen ortadan kaldırmaya çalışın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Duygularınıza göre hareket edebilmek için önce bunların farkında olmalısınız. Bugün kendinizle vakit geçirmek, doğada olmak, toprakla ilgilenmek size bu konuda yardımcı olabilir. Değişkenlik olarak sezdiğiniz durumun, aşırı etki altında kalmakla ilgili olduğunu anlayabilirsiniz.

22 Mart 2024, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Tabii, Boğa burcu için günlük burç yorumu şöyle; Bugün, üzerinde uzun zamandır düşündüğünüz bir konuyu netleştirmek ve karar vermek için uygun bir gün olabilir. Mantıklı düşünerek, duygularınızı bir kenara bırakarak doğru kararları verebilirsiniz. Aynı zamanda, kendinize zaman ayırarak stresinizi azaltmak ve iç huzurunuzu sağlamak için güzel bir gün olabilir. Keyifli bir gün geçirmenizi dilerim.

22 Mart 2024, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Artık cesur adımlar atma zamanının geldiğini düşünebilirsin. Aynı rutinde ilerlemek güvende hissettirse de, daha iyi koşullarda yaşaman gerektiğini anlayabilirsin. İş arayışında olan bir Boğa burcuysan, farklı bir sektördenteklifi alabilirsin. İlişkisi olan bir Boğa burcuysan, sevgilinle birlikte hafta sonu için kendinize bir rota çizebilirsiniz.

22 Mart 2024, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bildiğiniz sistemler haricinde çalışmak istemeyebilirsiniz. Hayatınızdaki her konudan kendinize, çalışmalarınıza değer katacağınız bir fikir çıkarabilirsiniz. Umutsuzluğu kendinize yakıştırmazsanız yakıştıracak daha iyi seçenekler bulabilirsiniz.

22 Mart 2024, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün keyif aldığınız şeylere yönelmek isteyebilirsiniz. Kendinizi şımartabilirsiniz. Aşk hayatınız gündeminizi etkileyebilir. Kendinizi rahat ifade edeceğiniz arkadaşlarınızla zaman geçirebilirsiniz. Çocuklarınızla ilgili konular sizi meşgul edebilir. Günlük işlerinizi toparlayabilirsiniz. Güçlü kişilerle ilgili konular sizi zorlayabilir.

22 Mart 2024, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yeni bir ortama girmek, arkadaş olmak namına yeni bir çevre edinmek istiyorsanız ve yine aşk açısından daha verimli bir sürece girmek istiyorsanız uygun bir dönemdesiniz.

22 Mart 2024, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İyi niyetinden veya kibarlığından faydalanmaya çalışan kişilerle arana bir mesafe koyacağın bir gün olacak. Bu kişiler her ne kadar senin hayır diyemediğin insanlar olsa da, adımlarını sağlam atmak ve dik durmak, daha iyi sonuçlar almanı sağlayacak.

22 Mart 2024, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Boğa, bugün yakın bir dostluğunuzu pekiştirebilirsiniz. Önemli bir sorumluluğu üstlenmek için etrafınıza birilerini toplamanız gerektiğini hissedebilirsiniz. Ayrıca bir projenin veya hedefin uygulanabilirliğini sorgulayarak doğru kararları vermenizi kolaylaştırabilirsiniz. Artık olgun seçimler yapma konusunda daha iyisiniz. Günün getirdiği haber veya duygular ne olursa olsun, neyin gerçekleştirilebilir olduğuna dair daha güçlü bir sezgiye sahip olacaksınız. Planlarınızda ilerleme konusunda bir miktar baskı hissediyor olsanız da bugün strateji ve sabrın önemini anlayabilirsiniz.

22 Mart 2024, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Para harcama isteğiniz bugün artabilir. Ekonomik konularda düşünmeden hareket etmemeniz gereken bir gündesiniz. Abartıdan kaçınmak bugün yapmanız gereken en doğru şey. Aksi takdirde daha sonra pişmanlık yaşayabilirsiniz.

21 Mart 2024, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Karşınıza çıkacak belirsizliklere karşı nasıl bir tavır alacağınıza karar vermelisiniz. Şu anda aleyhinize işleyen eski düşünce tarzınızdan vazgeçmekte zorlanıyorsunuz. Ancak engellerden kolayca kurtulabilmek için esnek ve açık davranmaya çalışın. Kendinizi çok zorlarsanız sağlığınız zarar görebilir.

22 Mart 2024, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Boğa; bugün aşk, tatil, çocuk, hobilerinizle ilgilenebilirsiniz ancak sosyal çevrenizle ilgili bazı sorunlar gerçekleşebilir. Gününüz şahane geçsin.

22 Mart 2024, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sizi terk eden sevgilinizi döndürmek için hiçbir şey yapmayı düşünmüyorsunuz. Oysa sizden bir hareket bekliyor. En büyük korkusu da ansızın başka birisini bulup çekip gitmeniz. İş ortamınızdan memnun değilsiniz. Enerjinizi ve yeteneklerinizi çok daha iyi değerlendirebileceğiniz başka yerlerin olduğunu çok iyi biliyorsunuz. Bugünlerde alışveriş yapma istediğiniz oldukça fazla, alışveriş yerlerinden uzak durun. Yemek düzeninizi gözden geçirmenizde fayda var.

22 Mart 2024, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
29° 14' 20" R
Ay
Terazi
15° 39' 08" R
Merkür
Boğa
05° 21' 21"
Venüs
Boğa
24° 57' 14"
Mars
Koç
14° 37' 40"
Jüpiter
Boğa
28° 32' 06"
Satürn
Balık
18° 03' 60"
Uranüs
Boğa
23° 28' 22"
Neptün
Balık
29° 25' 29"
Plüton
Kova
02° 02' 13"
Chiron
Koç
21° 41' 42"
Lilith
Başak
25° 29' 44"
True Node
Koç
14° 56' 46"
Son Güncelleme : 19/05/2024 21:00

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>