Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Nisan 2019, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Onun için duygulardan önce mantık geliyor. İlişkinizin en büyük problemi belki de bu. Bir süre daha bu çekişme sürecek gibi gözüküyor. Mantığınızdan çok duygularınızla hareket ediyorsunuz.

İşlerinizdeki yoğunluk önümüzdeki günlerde de devam edecek. İşinizle ilgili sizi mesleki olarak geliştirecek bir kalabalık içinde görünüyorsunuz. Bu birliktelikten çok kazançlı çıkacaksınız.

Bugünlerde para konularında zorlama tercihleriniz olabilir. Akraba çevrenizden gelen beklenmedik öneriler oldukça parlak. Ama koşullarınızı bir hayli zorlamanız gerekecek.

Sabırsızlık gösterdiğiniz konuda dişinizi biraz daha sıkmalısınız. Bu şekilde sonuç çok daha olumlu olacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Belli konularda şansınıza duyduğunuz güven sizi yanıltabilir. Bu konuları yararlı paylaşımlarla ele alıp değerlendirmeniz gerekecek. Yeni ilişkilerde ayaklarınızı yere sağlam basarak aldığınız kararlar, yine de bazı tökezlenmelere engel olamayabilir. Bu ilişkilerde aldanmaya çok açık durduğunuz ikili bir yakınlaşma içinde görünüyorsunuz.

22 Nisan 2019, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Gün boyunca Ay Yay burcunda ilerliyor. Kredileriniz, borçlarınız, ödemeleriniz için bugün harekete geçebilirsiniz. Özellikle elinize geçen paralarla bugün her şeyi sıfırlamak isteyebilirsiniz. Gündüz saatleri sizler için daha olumlu olacaktır. Ayrıca miras konusu varsa da bugün yeni gelişmeler yaşanabilir. Gece ise Ay'ın Mars ile yaptığı sert açıda devrede olacak. Kendinizi tehlikeye atacak işlerden uzak durmanız iyi olacaktır.

22 Nisan 2019, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Fikirlerinin arkasında duruyorsun!Bugün Güneş-Uranüs kavuşumu gerçekleşiyor. Bilgi ve tecrübelerini paylaşırken seçici davranman bazı kişilerce yadırganabilir. Tek derdin fikirlerinin arkasında durmak ve sahiplenmek olacak. İş arayışında olan bir Boğa burcuysan, alanın dışından birteklifi ile karşılaşabilirsin. Reddetmeden önce bir kez daha düşün. Belki de yükselişin bu işle olacak, kim bilir? İlişkisi olan ya da evli bir Boğa burcuysan, değer verdiğin kişiyle yapacağınız tatilin tüm ayrıntılarını netleştirebilirsiniz. Akşamüzeri baba ailesinde çözümlenemeyen miras konuları gündeme gelebilir. Hakkını aramaktan ve doğru bildiğini sile getirmekten çekinmeyeceksin. Ancak biraz ileriye gitmen aile büyüklerin tarafından uyarılmana neden olabilir.

22 Nisan 2019, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Boğa burçları haftaya hareketli başlıyorlar. Hareket enerjisini iletişimsel bir öfkeye dönüştürmeyin. Daha yumuşak bir tavır takınmaya çalışın. Özellikle bekar Boğa burçları için romantik anlamda şanslı bir hafta olacaktır. Kariyeriniz ile alakalı yeni kararlar almaktan ve uygulamaktan kaçınmalısınız.

22 Nisan 2019, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün endişe duyduğunuz konularla ilgilenebilirsiniz. İş hayatınız için alacağınız eğitimler gündeme gelebilir. Sabah saatlerindeki kafa karışıklığınız gün içinde sizi yorabilir. Akşama doğru işlerinizi halletmek için daha iyi fırsatlar önünüze gelecektir. Akşam için keyifli organizasyonlar yapabilir, arkadaşlarınızı misafir edebilirsiniz.

22 Nisan 2019, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Güneş burcunuzda seyretmeye başlarken hemen her konuda kendiniz için en doğru kararları alabilecek potansiyelinizi ortaya çıkartabilirsiniz.

22 Nisan 2019, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca öğrenme ve öğretme süreçlerinize odaklanabilir, kendinizi geliştirmek, yeni bilgiler edinmek için daha fazla çaba sarf edebilirsiniz. Yolculukların ve basın yayın işlerinin söz konusu olabileceği bugün akşamüstünden itibaren etkili olan Ay Merkür karesi ile gece yarısına dek eşiniz, partneriniz ve dostlarınızla iletişim konusunda ısrarcı, benmerkezci ve dediğim dedik tavırlarla karşılaşabilirsiniz.

22 Nisan 2019, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gün boyu geçmişten gelen hazmedemediğiniz duygular açığa çıkıyor. Plansız işler harcamalara yol açabilir. İçi boş söylemlere kulak asmayın, sizi içine çeken ve kendinizi ait hissettiğiniz yeni ideal veya inançlar oluşuyor, bu konuya yoğunlaşın.

22 Nisan 2019, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sevgili Boğa; ticari ilişkilerini bir düzene sokmak isterken öfkeni kontrol edemeyip, sıkıntılar yaşayabilirsin. Ortak gelirler, borç ve alacaklarla ilgili gerginliğe neden olan durumlar karşısında tepkili olabilirsin. Harcamalarını karşılamak ve yeni kazançlar elde etmek için yeni yollar arayışına girmen mümkün.

22 Nisan 2019, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Normale oranla daha esnek olmak zorunda kalacağınız bir gün geçirebilirsiniz. Günün konusu, programınızda değişiklik yapma zorunluluğunun doğması olabilir. Planlanmamış hamleler yapmak zorunda da kalabilirsiniz.Ama başarı sizden yana...

22 Nisan 2019, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 35' 31" R
Ay
Akrep
20° 38' 27" R
Merkür
Koç
15° 58' 60"
Venüs
Koç
24° 52' 21"
Mars
Balık
25° 53' 14"
Jüpiter
Boğa
22° 48' 07"
Satürn
Balık
16° 07' 27"
Uranüs
Boğa
22° 03' 55"
Neptün
Balık
28° 45' 12"
Plüton
Kova
02° 05' 27"
Chiron
Koç
20° 22' 32"
Lilith
Başak
22° 47' 10"
True Node
Koç
15° 35' 34"
Son Güncelleme : 25/04/2024 10:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>