Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Nisan 2019, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Dostlarınız, ilişkinizi tencere ve kapağı benzetmesiyle tanımlıyorlar. Sürdürdüğünüz ilişkiyi oldukça saygın bir yere koyuyorsunuz. Birlikteliğinizin her koşulda tartışılmaz bir önceliği var

İşyeriniz birkaç güne kalmadan bazı sorunları sizin lehinize çözecek. Yakında bir ödülünüz var. Bir yetkilinizin genel güvensiz davranışları sizde birtakım alınganlıklara neden olabiliyor. Bunu yenebilirsiniz.

Paranızı değerlendirmek için aldığınız değişik tavsiyeler, sizi yeni açılımlara yöneltebilir. Ama beri yanda paranızın şimdiki yerinde hiç olmazsa değerini koruduğunu biliyorsunuz.

Akrabalarınızdan birine karşı gittikçe artan güvensizliğiniz, biraz haksızlık içeriyor olabilir. Bazı güvensizlikleri zihninizde geliştirip uç noktalarda yaşayabiliyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yakınlarınızla ilgili alacağınız bir haber sizi bugünlerde şekillendirebilir. Birkaç gününüzü akraba çevrenizde geçirmek durumunda kalabilirsiniz. Kulaklarınızı başkalarının görüşlerine kapadığınız ve ilgilenmediğiniz söyleniyor. Bu konuyla ilgili bir tartışmada kendinizi savunmaya geçip eleştirilere yine ilgisiz tavır alacaksınız.

17 Nisan 2019, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay'ın Başak burcunda ilerlediği bir güne uyanıyorsunuz. Ay'ın Jüpiter'le ve Venüs'le kurduğu kontaklar sonucu aşk hayatınızla ve çocuğunuzla ilgili konularda sert etkiler altında olabilirsiniz. 09:00-14:21 arası Ay boşlukta olacak. Sonrasında Ay Terazi burcuna geçiyor. Ay-Kiron arasındaki karşıtlıkla günün devamında sağlığınıza dikkat etmeniz gerekebilir. Merkür bugün Koç burcuna geçiyor. 15 Mayıs'a kadar geçmişteki birinden tekrardan haber alabilirsiniz. Meditasyon, yoga gibi aktivitelere başlayabilirsiniz. Duygusal olarak arınmaya ihtiyaç duyduğunuz bir dönemde olabilirsiniz.

17 Nisan 2019, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Dediğim dedik davranıyorsun!İletişimi ve zekâyı yöneten Merkür, bugünden itibaren ateş burcunda hareket etmeye başlıyor. Gün içerisinde eski birlikteliğine ait konular kulağına gelebilir. Her ne kadar artık seni ilgilendirmediğini düşünsen de canının sıkılmasına engel olamayabilirsin. Sorumluluk hissettiğin kişi ile konuşurken sakinliğini koruman faydalı olacak. İlişkisi olmayan bir Boğa burcuysan, gün içerisinde tesadüfen tanışacağın kişi dikkatini çekecek. Kendini hemen sonrasında sosyal medya üzerinden onu ararken bulacaksın. Dediğim dedik tavırların akşam saatlerinde bir araya geleceğin ailenle sorun yaşamana sebep olabilir. Öfke kontrolünü sağlamalı, iletişimde daha yapıcı bir davranış sergilemelisin.

17 Nisan 2019, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aşk ve sevgi ilişkilerinden yana günün akışını değiştirecek bazı olaylar söz konusu olabilir. Yeni bir aşka yelken açmak için kendinize şans vermelisiniz.

17 Nisan 2019, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kendinizi ifade etmek isteyeceğiniz işleri tercih edeceğiniz bir gündesiniz. Risk almak daha kolaylaşabilir. Zevk aldığınız konular da harcamalar yapabilirsiniz. Uğraştığınız işlerle ilgili fikirler geliştireceğiniz zamanlar var. Bu konuda ilerlemek için, güçlü kişilerden destek almak isteyebilirsiniz. Çalışma hayatınızda gün içinde yorucu koşullar oluşabilir.

17 Nisan 2019, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Özellikleyerinde yapacağınız ani bir stres midenizde ağrı yapabilir ya da ufacık bir gripten hastalığa dönmenize enerjinizin düşmesine sebep olabilir.

17 Nisan 2019, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sevgili Boğa; aşk ilişkinde ve ideallerinde talep ve beklentilerin yükselebilir. Ancak tutkularının esiri olmamaya ve özellikle mali konularda yerine getiremeyeceğin sözlere, sabah saatlerinde daha fazla dikkat etmende fayda var. Önümüzdeki süreçte, sezgi ve yaratıcılığın artarken düşüncelerini kendine saklayabilir, kararlarını tek başına alabilirsin.

17 Nisan 2019, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gün boyu olaylara karşı takındığınız tutum doğru anlaşılmanızı sağlayacaktır. Anlayış ve şevkat önem kazanıyor. Seyahat , taşınma ihtiyaçları, yaşadığınız çevrede değişim dönüşüm arzusu tetiklenebilir.

17 Nisan 2019, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün Merkür 6 Mayıs?a kadar Koç burcuna geçiş yapıyor. Gündelik hayatınızda anlam veremediğiniz hızlı bir tempoya geçiş yaparsınız. Hakkınızda arkadan konuşulan laflar canınızı sıkabilir. Hiç birine kulak asmayın. Hepsi kısa sürede etkisini yitirecektir. Evinizde geliştirdiğiniz bir proje üzerinde yoğunlaşabilirsiniz.

17 Nisan 2019, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevrenizdekiler size güvenmiyorlar. Bunun nedeni tutarsız davranışlarınız. Oysa onlar dostunuz. Hep sizin iyiliğinizi düşünüyorlar. Dostlarınızın kıymetini bilin. Onlara karşı daha dikkatli olun. İş hayatınızda küçük çekişmeler yaşıyorsunuz. Bu davranışlar size birşey kazandırmaz.

17 Nisan 2019, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 04' 39"
Ay
Kova
18° 47' 20"
Merkür
Koç
17° 38' 21"
Venüs
Boğa
03° 05' 47"
Mars
Koç
01° 02' 12"
Jüpiter
Boğa
24° 21' 17"
Satürn
Balık
16° 43' 26"
Uranüs
Boğa
22° 26' 40"
Neptün
Balık
28° 57' 32"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 45' 16"
Lilith
Başak
23° 31' 35"
True Node
Koç
15° 20' 41"
Son Güncelleme : 02/05/2024 02:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>