Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Nisan 2019, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugünleri, ilişkide son derece açık olma ve onarma anlamında çözümler üretme zamanı olarak değerlendirebilirsiniz. Son zamanlardaki yabancı davranışlar ilişkiyi daha da karmaşık bir duruma getirebilir.

İş hayatınızda gözle görülür düzelmeler var. Sunduğunuz yeni görüşler ilgiyle karşılanacak. Başarılarınızı arttırmanız için biraz da ilişkilere özen göstermeniz gerekiyor.

Para durumunuzda iyiye gidiş gözleniyor. Yakında alacağınız bir haberle sevineceksiniz. Bugünlerde bir arkadaşınızla birlikte ortak bir yatırımınız söz konusu olabilir.

Sabırlı olmaya görünürken, sabırsızlığınızı gizleyemiyorsunuz. Aceleci davrandığınız ilişkilerde belli bir zaman sonra problemler yaşayabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Değişime açık biri olduğunuz kadar, sürekli kendinizi tekrarlayan yanlarınız da var. Bu akşam bir toplulukla yemekte olacak ve unutamayacağınız saatler geçireceksiniz. Son günlerde içinizde taşıdığınız size anlamsız gelen sıkıntının, birçok nedeni var. Aldırmadığınız bir iki ufak sorunun yanında, sürekli ertelediğiniz bir temel sorunu bir arada yükleniyorsunuz.

13 Nisan 2019, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Günün başlangıcında Ay, 02:32-10:50 arası boşlukta hareket ediyor. Devamında ise Aslan burcuna giriş yapıyor. Günün ana teması sizler için aile ve ev konularınız olabilir. Ay'ın Aslan burcuna geçmesiyle Uranüs ile sert açısını kesinleştirmesi bir oluyor. Öğle saatlerinde evinizin içinde riskli hareketlerden sakının. Ailenizin içinde de beklenmedik durumlar yaşanabilir. Akşam ise bu etkiler ortadan kalkıyor. Daha huzurlu bir akşam geçirebilirsiniz. Özellikle hafta içinin yorgunluğunu, bu akşam evden çıkmayarak atmak isteyebilirsiniz.

13 Nisan 2019, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Duygusal paylaşımların artıyor!Bugün Güneş-Plüton 90'lığı gerçekleşiyor. Kendini daha rahat ifade etmek isteyeceksin. Tüm nezaketini ve olgunluğunu koruyarak, birileri ne der kaygısından uzaklaşmaya çalışacaksın. Uzun zamandır ilişkisi olmayan bir Boğa burcuysan, kendini yalnız hissederken bu hep böyle mi devam edecek sorgulamaları içine girebilirsin. Evli ve çocukları olan bir Boğa burcuysan, eşine ve çocuklarına özellikle ayıracağın zaman hepinize iyi gelecek. Bir arkadaşının akşam daveti seni şaşırtabilir. Çelişkide kalsan da merakına yenik düşerek daveti reddetmeyeceksin. Bugün aynı zamanda annen ile aranda mutluluk verici duygusal paylaşımlar yaşayacağın bir dönem başlayabilir.

13 Nisan 2019, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün eğitim hayatınız ya da geleceğe yönelik planlarınız ile ilgili konularda bazı değerlendirmeler içinde olabilirsiniz. Yolculuklarınızın gündeme geleceği bir gün.

13 Nisan 2019, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ay bugün Aslan burcunda ilerlerken, gücünüzü ve ışığınızı evinize, ailenize daha çok verebilirsiniz. Evde kendinizi daha meşgul de bulabilirsiniz.

13 Nisan 2019, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İletişimde bulunduğunuz ve pek güvenmediğiniz kişilerin iyi niyetlerini fark etmek sizi hem şaşırtacak hem de bir o kadar hoşunuza gidecek.

13 Nisan 2019, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sevgili Boğa; günün ilk saatlerinde duygularını kontrol altında tutman çok da mümkün olmayabilir. Fakat yakınların da senden ilgi ve fedakârlık bekleyebilir. Aynı amaç için bir arada olduğun insanlarla fikir birliğinde olman, uzun vadeli planlara odaklanıp, yeni bir kazanç planı hazırlamana olanak tanıyabilir. Evde zaman geçirmekten hoşlanacağın bir gün.

13 Nisan 2019, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün istediklerinizi elde edemeyeceğiniz inancıyla güne başlayabilirsiniz. Özdeğer duygusunu yüksek tutmak faydalı olur. Geleceğe dair hedefleri değiştiren koşullar olası. Akşamüstü ailevi sorunlar ve yakınlarınızın sağlık sorunlarıyla meşgul olabilirsiniz.

13 Nisan 2019, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kontrol edemediğiniz durumlar karşısında bugün kendinizi tamamen akışa bırakmalısınız. Hayatın sürprizlerle dolu olduğunu unutmayın. Şimdi sizi zorlayan konular ileride başarı getirir. Kardeş ve yakın akrabalarla ilişkiler gerginliğe neden olabilir. Hukuki meselelerde işin perde arkasını ele almak çok önemli olacak.

13 Nisan 2019, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

BU haftanın en önemli etkileri, bir sözleşmeye atılabilecek bir imza veya ekstra gelir kapısı açabilecek olan bir işin kovalanması şeklinde ortaya çıkabilirler. Diğer bir önemli etki ise, sosyal ortamlarda yapacağınız hoş sohbetler olabilir. Bu sohbetlere, yeni tanıştığınız insanlar da katılabilir ve diyaloglarınız güzel bir ilişkinin temellerini atabilir. İlişkilerinizin yolunda gideceği bu hafta içerisinde, sosyal çevreniz yoluyla fırsatlar da yakalayabilirsiniz. HİÇhesapta olmayan birteklifi, bu haftanın etkileri altında, sizi şaşırtmamalıdır. Sosyal gruplar içinde bulunmak, size bir güven duygusu verse de, gruplarla değil, bireylerle olan etkileşimlerin size daha iyi geleceğini aklınızdan çıkarmayın. Özellikle de insanların size hem iş, hem de özel yaşamla alakalı fırsatlar sunabileceği bu dönemde... Çevrenizdeki bir kişinin sizinle, diğer kişilere göre biraz daha fazla ilgilendiğini fark edebilirsiniz.

13 Nisan 2019, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 03' 52" R
Ay
Balık
18° 03' 23"
Merkür
Koç
18° 48' 11"
Venüs
Boğa
05° 37' 12"
Mars
Koç
02° 36' 50"
Jüpiter
Boğa
24° 50' 03"
Satürn
Balık
16° 53' 54"
Uranüs
Boğa
22° 33' 44"
Neptün
Balık
29° 01' 08"
Plüton
Kova
02° 06' 13"
Chiron
Koç
20° 52' 07"
Lilith
Başak
23° 45' 13"
True Node
Koç
15° 23' 07"
Son Güncelleme : 04/05/2024 04:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>