Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Nisan 2019, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkinizin heyecanı dolu dolu yaşayabilmeniz, tüm etkilenmelerin dışında olduğunuz şeklinde vereceğiniz izlenime çok bağlı. Aile desteği, sadece onaylama anlamında da olsa, süreç içinde sizde yönlendirildiğiniz duygusu yaratabilir.

İş hayatınızda küçük bir taşınma var. Bugünlerde ön hazırlığına girişeceksiniz. Bir tür ortaklık içinde olduğunuz arkadaşınız, yeni fikirleriyle sizi düşündürecek.

İş yaşamınızdaki hareketlilik, bugünlerde size yeni kazanımlar getirebilir. Para alışverişlerindeki temkinliliğiniz, her çeşit olumsuz koşula hazırlıklı olarak yakalanmanızı sağlıyor.

Bazı çözümsüz gibi görünen çelişkilerde yapabileceğiniz şey oldukça fazla. İş ortamınızda bazı ilişkileri yumuşatmada dinamo görevi yapabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendinizden bile gizlemeye çalıştığınız genel bir güvensizlik yaşıyor gibisiniz. Bugünlerde kendinize yönelip birtakım yenilenmelere açık olmanızda yarar var. Bazı konulardaki değişmez düşünceleriniz saplantılara dönüşebilir. Geçen günlerdeki, doğrudan sizinle ilgili bir yanlış değerlendirmenin hazımsızlığını üzerinizden atmaya çalışacaksınız.

12 Nisan 2019, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Günün bütününde Ay Yengeç burcunda ilerliyor. Sabah saatlerinde güzel etkiler altında olacaksınız. Beklediğiniz haberler varsa size ulaşabilir. Ay-Neptün ve Ay-Venüs olumlu görünümleri, bu haberlerin sevdiğiniz kişiyle ilgili olabileceğini de gösteriyor. Eğitim hayatınızda da beklentinizin üstünde başarı gösterebilirsiniz. Akşam ise gergin etkiler hakim olmaya başlıyor. Ay'ın Satürn ve Güneş ile kurduğu sert açılar sebebiyle karşınızdaki kişiyle anlaşmakta zorlanabilirsiniz. Bir taraf daha baskın olmaya çalışabilir. Bu sebeple sert sözler sarf edebilirsiniz.

12 Nisan 2019, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İletişimde aksaklıklar yaşanıyor!Bugün Merkür-Jüpiter 90'lığı gerçekleşiyor. Geçtiğimiz haftadan biriktirdiğin işler bugün seni zorlayabilir ve gün içinde bu durumun pişmanlığını yaşayabilirsin. Hayatında otoriter güce sahip biriyle iletişim sorunu yaşayabilir ve kendini açıklamak zorunda hissedebilirsin. Ne istediğini biliyorsan harekete geçme zamanı. Projelerini hayata geçirmek adına birtakım insanlarla yan yana gelip, kendine yeni şans kapıları yaratma çabasındasın. Bir süredir yolunda gitmeyen ilişkin kafanı fazlasıyla kurcalayabilir. Sevgiline kendini anlatmaya çalışırken olmadık tepkiler alabilirsin. Akşam saatlerinde sevdiklerinle zaman geçirmek, karşılıklı dertleşmek hepinize iyi gelecek.

12 Nisan 2019, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Rakiplerinizi bugün elemek zormuş gibi gözükse de günün sonunda sorumluluklarını bilen ve disiplinli olanların kazanacağını unutmamalısınız.

12 Nisan 2019, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hareket ve iletişimin yoğun olduğu bir gündeminiz olabilir. Eğitimlerle ilgilenebilirsiniz. Kardeşlerinize zaman ayırmak size iyi gelecektir. Öğle saatlerinde engellendiğinizi hissedebilirsiniz. Yakın çevrenizdeki değişiklikler hakkında yeni bilgiler edinebilirsiniz. İlerleyen saatlerde planlarda değişiklikler olabilir.

12 Nisan 2019, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Niyetlerinizi gerçeğe dönüştürmek için çok çalışmanız gerektiğinin farkında olsanız da bugün kestirme yollara başvurmak size daha cazip gelebilir.

12 Nisan 2019, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sevgili Boğa; yerleşiminle ilgili almak zorunda olduğun bir karar seni duygusal olarak etkileyebilir. Orta yolu bulmakta ve dengeleri sağlamakla ilgili sorun yaşayabilir, kendini baskı altında hissedebilirsin. Maddi içerikli anlaşmalara temkinli yaklaşman yararına olabilir, verdiğin ve aldığın sözler zaman aşımına uğrayabilir.

12 Nisan 2019, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İletişim içinde olup duygularınızı ifade etme arzunuz yüksek. Yakın çevreden insanların ihtiyaçları veya günlük mazeretleri nedeniyle zorlanabilirsiniz. Sabah saatlerinde tepkisel tutumlardan kaçının.

12 Nisan 2019, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kardeşleriniz ve yakın aile dostlarınızla nostaljik bir gün geçirebilirsiniz. Anılar sizi geçmişe taşırken, duygu dünyanızı besleyebilirsiniz. Kısa yolculuklarda karşılaştığınız kişilerle aranızda kadersel bağların olduğunu hissedebilirsiniz. Alınganlık ve küslüklerin ortadan kalkacağı bir gün. Geleneksel yemek tariflerini de denemek hiç yanlış olmaz.

12 Nisan 2019, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Parlak bir gün. Kendinize olan güveniniz ve pratik zekanız sayesinde işyerinizde terfi etmeniz çok yakın. Gerekgerek özel hayatınızda herşey toz pembe. Duygusal bağlamda yine de biraz dikkatli olmanızda fayda var. Sahiplenme duygunuzun ağır basacak.

12 Nisan 2019, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 56' 36" R
Ay
Balık
16° 14' 42"
Merkür
Koç
18° 43' 26"
Venüs
Boğa
05° 27' 58"
Mars
Koç
02° 31' 04"
Jüpiter
Boğa
24° 48' 18"
Satürn
Balık
16° 53' 16"
Uranüs
Boğa
22° 33' 18"
Neptün
Balık
29° 00' 55"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 51' 42"
Lilith
Başak
23° 44' 23"
True Node
Koç
15° 22' 56"
Son Güncelleme : 04/05/2024 01:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>